char id:DeSPaRaDoS017 LWL:61 %15(master açık) server:beramus itemler:+6 ib,+6 çitin set,+7 takılar+7 fpler,+5 çitinler ve banka full item fiyat:60 - 70 ytl arası anlaşablirim.ucuz ama satmam lasım.oyunu kafamdan hemen atmak istiyorum şehir:balıkesir/havran(ilçe jandarma kom.arkası)(başka şehirden olabilir,ama teli arasın,yoksa msn de oldumu iş sorun çıkıyo) tel no:05352247059 msn:cilgin-democu@hotmail.com
Çok İstiyon Be
2006 Yılı için çok ucuz
yuh 2006 nın konusu
denedim oldu gercekten taktik su
admain dedini yaptim ama yinede olmadi onu yaptim ayni hata verdi confirim yerine cangel cangel cangel dedim 3 4 kere sonra confirmi basili tutdum bom acildi ;)
quote:
Orijinalden alıntı: DeSPaRaDoS007
mrb,char satıyorum,bilgiler aşağıda
char id:DeSPaRaDoS017 LWL:61 %15(master açık) server:beramus itemler:+6 ib,+6 çitin set,+7 takılar+7 fpler,+5 çitinler ve banka full item fiyat:60 - 70 ytl arası anlaşablirim.ucuz ama satmam lasım.oyunu kafamdan hemen atmak istiyorum şehir:balıkesir/havran(ilçe jandarma kom.arkası)(başka şehirden olabilir,ama teli arasın,yoksa msn de oldumu iş sorun çıkıyo) tel no:05352247059 msn:cilgin-democu@hotmail.com
Nerden geldi bu konu taa 2006 dan
Hey gidi be itemlere lvl'e fiyata bak nerden nereyee ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme