Şimdi Ara

çarı askıdan kurtarma olayı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
35.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya iyi hoş da yanlış id girmek ne işe yarıor onu anlamadım lan şifrene bakıp olm bu şifre başka charın ama bu char yanlış iyisi mi şifresi doğru olan char ı askıdan kurtarayım (!) mı diyecek server :D .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orbital -- 7 Ağustos 2006; 21:18:55 >
  • beyler askıda kalmak ne demek.dc yiyip oyuna tekrar girdigimde disconnect previous bilmem ne yazıyo bi türlü gitmiyo o mu? o genelde oyuna girip server gittigi zaman oluyo
  • sacmalık ya ben charımı arkadas dedıgı gıbı 10-20 kere denedım tık yok
  • boşyere ne umutlandırıyon bizi
    denedim olmadı ...
  • Cix olmuyor.
  • malesef olmuyor kaç defa denedik
  • Bende başımdan geçen çok eski bir oLayı anlatıcam :

Yeni parc gelmeden önceki zamanlarda eski knight döneminde yani lvl 59 dum
    o zamanlar F.Temple vardı ve bir gece servera res geldi resden hemen sonra biz oyuna girdik ve girdiğimiz gibi F.temple - 60 lar için olan yazısı çıktı ve ben direk maradona şimdiye kadar hiç FT ye girmemiştim,neyse server a ilk girenlerden olduğum için bu şansı yakaladım ve FT ye girmeyi başardım ilk 30 kişi arasında olmak gerçekten çok güzel bir şey..

PC'mde o zamanlar sorun vardı ve PC kendine sürekli reset atıyordu..
    o Gün FT ye girdim ve canavarların çıkması için geri sayım başlamıştı, tam canavarlar çıkmaya başladı ve PC reset attı birden gerçekten çok fena sinirlendim.. Ve çok aşırı derecede çıldırdım.

Sonra oyuna girmeyi deniyorum fakat Char askıda yani FT de kalmış..
    Ve Ogün Bu gün o Charla oyuna hiç giremedim.. hep düzelir diye bekledim..
    Yeni FireDrake Geldiğinde bir gün aklıma geldi bu olay ve tekrar girmeyi denedim..
    Ama bu seferde öyle bir Char olmadığı için ID yi kabul etmedi...

Böyle üzücü ve ilginç bir oLay işte buda..

• bu yöntem tutmuyor
    denedim olmadı
  • olmuo
  • ben denedim oldum oyunada girdim
  • SAOL
  • olmuyor..
  • Askıda Kalırsa Denerim
  • zZzzZ askıdayım ve düzelmedi.
  • Bu bazen oluyor. Bal mı bilemedim
  • sadece post kasmayamı calısıyorsunuz yoksa ciddi ciddi bu konuyu arayıp bulup denediniz mi banada biraz mantıksız geldi ve adamların anlatıgı ta f.d öncesi zamanlardan kalma bence konu tarihine bir bakın.
  • Tesadüf mü bilemiyorum ama Az önce dc oldum char askıda kaldı ve denedim gerçekten de askıdan kurtardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeSPaRaDoS007

mrb,char satıyorum,bilgiler aşağıda

char id:DeSPaRaDoS017
    LWL:61 %15(master açık)
    server:beramus
    itemler:+6 ib,+6 çitin set,+7 takılar+7 fpler,+5 çitinler ve banka full item
    fiyat:60 - 70 ytl arası anlaşablirim.ucuz ama satmam lasım.oyunu kafamdan hemen atmak istiyorum
    şehir:balıkesir/havran(ilçe jandarma kom.arkası)(başka şehirden olabilir,ama teli arasın,yoksa msn de oldumu iş sorun çıkıyo)
    tel no:05352247059
    msn:cilgin-democu@hotmail.com

Çok İstiyon Be

• quote:

Orijinalden alıntı: ExLorD

Bende başımdan geçen çok eski bir oLayı anlatıcam :

Yeni parc gelmeden önceki zamanlarda eski knight döneminde yani lvl 59 dum
    o zamanlar F.Temple vardı ve bir gece servera res geldi resden hemen sonra biz oyuna girdik ve girdiğimiz gibi F.temple - 60 lar için olan yazısı çıktı ve ben direk maradona şimdiye kadar hiç FT ye girmemiştim,neyse server a ilk girenlerden olduğum için bu şansı yakaladım ve FT ye girmeyi başardım ilk 30 kişi arasında olmak gerçekten çok güzel bir şey..

PC'mde o zamanlar sorun vardı ve PC kendine sürekli reset atıyordu..
    o Gün FT ye girdim ve canavarların çıkması için geri sayım başlamıştı, tam canavarlar çıkmaya başladı ve PC reset attı birden gerçekten çok fena sinirlendim.. Ve çok aşırı derecede çıldırdım.

Sonra oyuna girmeyi deniyorum fakat Char askıda yani FT de kalmış..
    Ve Ogün Bu gün o Charla oyuna hiç giremedim.. hep düzelir diye bekledim..
    Yeni FireDrake Geldiğinde bir gün aklıma geldi bu olay ve tekrar girmeyi denedim..
    Ama bu seferde öyle bir Char olmadığı için ID yi kabul etmedi...

Böyle üzücü ve ilginç bir oLay işte buda..

Şans Ft ye girme yöntemimi artık herkes bılıo yenı baslayanlar bıle

• Ya ne alaka bala g.te gircen işte olay ondan ibaret ama bazen tutabilir dedğim gibi şans
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.