Şimdi Ara

Çarım oyunda değil ama giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dün akşamdan beri oyuna firemiyorum sürekli 5 dk sonra tekrar deneyin mesajı çıkıyor joymaxın sitesine girebiliyorum.Hatta diğer çarla girip bakıyorum oyundamı diye ama çar oyunda değil sbot kullanıyorum bir fikri olan varsa yardmcı olabilir mi? tşk

• salı günü bakımdan sonra düzelir..saturnde oynarken aynı şey banada oldu bende sbot kullanıyordum...salı günü güncelleme yapıldıktan sonra acıldı ....
  • Dostum PC yi bi kapat sonra tekrar ac sbot tan bazen cikarken sbot oyundan cıkartmiyor chari
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDeathRain

Dostum PC yi bi kapat sonra tekrar ac sbot tan bazen cikarken sbot oyundan cıkartmiyor chari

yoq pc veya bağlantıyla alakası yok oyunda char asılı kalıyor..sbotun bir acığı herhalde bu..ben pc kapattıp , format attım ,modeme reset attım bişey değişmedi..salı günü güncelleme yapıldı..baktım gelmiş yerine char..
  • Sbot bazen ???? hatası veriyor oyundan atıyor ama bakıyorum görev yöneticisi/işlemler bölümünde hala bot acık gorunuyo ve charıma giremiyorum pc kapat ac olur olmazsa ...
  • beyler bir türlü START çıkmıyor,simgeye tıklıyorum sol üstteki yazılar çıkıyor ama START çıkmıyor,update de etmiyor,ne yapabilirim yardımm?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aglot_boy

beyler bir türlü START çıkmıyor,simgeye tıklıyorum sol üstteki yazılar çıkıyor ama START çıkmıyor,update de etmiyor,ne yapabilirim yardımm?

siteye bağlanıp daha sonra oyunu acmayı dene ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Duzelır benım ark. aynen olmustu 1 gun sonra duzeldı..
  • oyunu sil yukle
  • 1hafta önce ben oyundayken dc yedim girmeyi denerken oyunda biri var dedi arkdşlarıma sordum char oyundamı yok dediler hemen pw değiştirdim girdim öyle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MANYETO_

Arkadaşlar merhaba
    dün akşamdan beri oyuna firemiyorum sürekli 5 dk sonra tekrar deneyin mesajı çıkıyor joymaxın sitesine girebiliyorum.Hatta diğer çarla girip bakıyorum oyundamı diye ama çar oyunda değil sbot kullanıyorum bir fikri olan varsa yardmcı olabilir mi? tşk

Char bugta kalmış olabilir..
  • banada aynısı olmuştu şifreyi değiştir tekrar dene
  • Valla bu teknik bir bugtır bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_Sipsi_35

oyunu sil yukle

fantaziye bak be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.