Arkadaşlar merhaba dün akşamdan beri oyuna firemiyorum sürekli 5 dk sonra tekrar deneyin mesajı çıkıyor joymaxın sitesine girebiliyorum.Hatta diğer çarla girip bakıyorum oyundamı diye ama çar oyunda değil sbot kullanıyorum bir fikri olan varsa yardmcı olabilir mi? tşk
salı günü bakımdan sonra düzelir..saturnde oynarken aynı şey banada oldu bende sbot kullanıyordum...salı günü güncelleme yapıldıktan sonra acıldı ....
Dostum PC yi bi kapat sonra tekrar ac sbot tan bazen cikarken sbot oyundan cıkartmiyor chari
quote:
Orjinalden alıntı: TheDeathRain
Dostum PC yi bi kapat sonra tekrar ac sbot tan bazen cikarken sbot oyundan cıkartmiyor chari
yoq pc veya bağlantıyla alakası yok oyunda char asılı kalıyor..sbotun bir acığı herhalde bu..ben pc kapattıp , format attım ,modeme reset attım bişey değişmedi..salı günü güncelleme yapıldı..baktım gelmiş yerine char..
Sbot bazen ???? hatası veriyor oyundan atıyor ama bakıyorum görev yöneticisi/işlemler bölümünde hala bot acık gorunuyo ve charıma giremiyorum pc kapat ac olur olmazsa ...
beyler bir türlü START çıkmıyor,simgeye tıklıyorum sol üstteki yazılar çıkıyor ama START çıkmıyor,update de etmiyor,ne yapabilirim yardımm?
quote:
Orjinalden alıntı: aglot_boy
beyler bir türlü START çıkmıyor,simgeye tıklıyorum sol üstteki yazılar çıkıyor ama START çıkmıyor,update de etmiyor,ne yapabilirim yardımm?
Duzelır benım ark. aynen olmustu 1 gun sonra duzeldı..
oyunu sil yukle
1hafta önce ben oyundayken dc yedim girmeyi denerken oyunda biri var dedi arkdşlarıma sordum char oyundamı yok dediler hemen pw değiştirdim girdim öyle..
quote:
Orjinalden alıntı: _MANYETO_
Arkadaşlar merhaba dün akşamdan beri oyuna firemiyorum sürekli 5 dk sonra tekrar deneyin mesajı çıkıyor joymaxın sitesine girebiliyorum.Hatta diğer çarla girip bakıyorum oyundamı diye ama çar oyunda değil sbot kullanıyorum bir fikri olan varsa yardmcı olabilir mi? tşk
Char bugta kalmış olabilir..
banada aynısı olmuştu şifreyi değiştir tekrar dene
Valla bu teknik bir bugtır bence.
quote:
Orjinalden alıntı: By_Sipsi_35
oyunu sil yukle
fantaziye bak be
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme