Şimdi Ara

ÇARIMIN SON HALİ(HAZIR OYUN KAPALI YORUM PLS) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lol glave 8 al dionuz raptor 8 alsın :D
  • ardreamda takılıcaksan yazık olur sana

+8 chitin , +7 raptor , +9 str set yapman lazım
  • fena deil
  • BİRAZ DAHA CALIS OLUCAK
  • Lupus pendant 800-900 m.
    raptor +7 veya exp blade axe +7
    12 str-2 hp belt
    diğerleri +9 kalsın

Glave çok sıyırır.raptor very slow.en iyisi yine exp blade axe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimcayir -- 23 Nisan 2007; 17:18:50 >
  • bende exp blade axe süşünüyodum normalı var cz de kullanıyom ama bana exp lazım:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardreamking005

bu itemlerle iş yapamazsın dien arkadas oku..! HER ARDREAMA girmemde 2 k np kasıyorum ve asaslar sipke ile 450 500 vuruyo ben onlara 400 450 vuruyom iş yapmakdan anlayışını söylerimisin.

vay be o zaman saglam combocusun ya da sizin ardream de fazla sana dalan yok ,benim ardream charında hb +7,dd15,fp+9 lar var ama o kadar adam arasına girip anca 1-2 tane alabiliyorum gunde 2k np kasıyorsun hic inandırıcı degil bendeki ıtemlerle benim kasmam lazım o np yi:)
  • sen oynamayı bilmiyosan senin sorunun
  • quote:

sen oynamayı bilmiyosan senin sorunun

bu forumdan ares te oynayan ve ıtemleri benden daha iyi olan warior arkadaslarda var humanlardan sor bakalım teketekte alabiliyorlarmi , fazla yuksekten ucma bence ardream icin charın cok vasat sen ares e gel o charla hicbirsey yapamazsın degil np almak uzerinde olan tum npleri ardream topraklarına gömer cıkmak zorunda kalırsın :) uzgunum ama dogrular bunlar...............
  • HEPSİNİ 2 GÜNDE 0 DAN YAPTIM BEN BU İŞTE USTAYIM

ÇARIMIN SON HALİ(HAZIR OYUN KAPALI YORUM PLS)
  • biz senin gibi oyun başında sabahlamıyoruz +7 hb ler +9 fp ler alalım ki bu çar hiçde vasat değil bunu yapamayanlarda var
  • Sen en iyisi +9 giga 2h,+8-+9 citin set,dual+2 roc,dd 25,CS+8,+3wp,opal earin +3 ve +2,+9 exp raptor::::Biliyorum bu sölediklerim imkansız ama Bir wariorun ardream da ii bir iş yapabilmesi için az bile hele dies gibi bir servarda sen en iyisi ronark a falan takıl bu itmelerle ancak orda iş yaparsın
  • İTEMLER +8CLAVER +7 MD DUAL KEKURİ FİRE BELT CHİTİN7 SET EARİNGLER DEX7 ŞUAN 2 GÜNDE YAPTIM AMA ÇARI YAPMAK 36 SAATİMİ ALDI SADECE 12 SAAT UYUABİLDİM UYDUĞU ZAMNDA PAZARDAYDIM :d BİLGİSAYAR 2 GÜNBOYUNCA PASO ÇALIŞTI:d
  • +7 raptor yda exp.blade axe +8 takılar str 12 olsun ataga yüklen
  • ben bilgisayarı en fazla 6 saat açık tutabilirim +7 hb si olan arkadaşın arka plan baya bi kalkık 1 hafta sonra yine topiç açarım ve bu itemlerin en az 2 katı ile ozaman kalkan ..ötler itinayla indirilir
  • BUDA ÇARI İL YAPAR KEN İÇİNDE NGOLDEN EARİNG ÇIKMIŞTI:d
  • EWET
  • şimdilik +7 raptor al atağın artsın

ilerde +9 fp set +8 raptor str 14 health 2 takılarda aldınmmı önünde kimse duramaz bu itemler uzak değil ardreamde rol gibi sağlam itemler düşüyor

warriordan ardream charı olmaz demeyin bende öyle diyordum ama önümde 1300 apli asası +7 chitin setli +7 raptorlu dd15li bir warrior yıkınca fikrimi değiştirdim
  • quote:

ben bilgisayarı en fazla 6 saat açık tutabilirim +7 hb si olan arkadaşın arka plan baya bi kalkık 1 hafta sonra yine topiç açarım ve bu itemlerin en az 2 katı ile ozaman kalkan ..ötler itinayla indirilir

birincisi hitap sekline dikkat et 2.si sen bendeki ıtemleri yapamazsın bendeki ıtemleri yapman icin ya benim gibi lvl 7* bi charın olması lazım ya da cok para akıtman lazım ,3.su ben 3 yıldır duzenli oynuyorum ve hicbirzaman 7-8 saat knight oynamam 1-2 saati gecmez gunluk oynayısım,ıtemlerın vasat kardesim aradan 3 ay gecse eline alacagın en fazla +7 raptor güldürme beni......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stormshadow -- 23 Nisan 2007; 17:51:21 >

• Arkadaşlar herşeyden önce oynamak önemli bu oyunda itemi olup ta oynamayı bilmeyen ve oynamayı bilipde itemi olan arkadaşlar çok her şeyden önce oynamak önemli sadece bu yeter
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.