Şimdi Ara

ÇARIMIN SON HALİ(HAZIR OYUN KAPALI YORUM PLS) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • herkes senin gibi noob değil 1 hafta sonra açtığım topice gir bu itemleri 3 günde yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardreamking005

herkes senin gibi noob değil 1 hafta sonra açtığım topice gir bu itemleri 3 günde yaptım

senin bana noob demen icin once 5500 fırın ekmek yemen lazım genc arkadasım..................
  • kardesim mümkünse sen bu topice bişey yazma oluru sadece 1 hafta sonra gel diyorum
  • quote:

kardesim mümkünse sen bu topice bişey yazma oluru sadece 1 hafta sonra gel diyorum

ne o bir hafta sonra daha once bu forumda yapan arkadaslar gibi abilerinden ıtemleri alıp ss cekip burayamı koyacaksın :) neyse arkadasım sana charınla dies de basarılar ıtemlerini guzellestir gunde 2k degil 10kl kasarsın sen :)
  • 1 abim knight oynamıyo 2.side her gün np kasıyoz demedik d1 e girdiği zaman 3 çeneni kapa
  • quote:

Orjinalden alıntı: emremenek

quote:

demesi öyle kolay uniq döşe bide
    harbiden sanki 5m lik item alıosun

• bakın kardeslerim item tabiki önemli ama warior oynamak bence zor.pot fln cok gec donüo.
    ben edanada daywalker im belki tanıyan wardır içinizde itemlerim +7 citin set +7 dd kafalık.+7 raptor +9 takı setim war.ve ardreamda fazla fazla iş yapıorm da.hergün yaklasık 3k np kasıorm.yani oynamak da önemli cocugu unique fln die zarara sokmayın lütfen...
  • Topici açan arkadaş herkese bi laf bulmuş madem eleştiri istiyosun her lafa salak salak cvplar verme eğer kötü eleştiri kaldıramıyorsan defol git adam unique aL demiş sen demişin sanki çok kolay alması tarzında ters cvplar vermişsin bu arada o char hiç bi şey değil eziğin önde gideni hemde o serverda
  • yınede guzel ama daha guzel olabılır
  • quote:

1 abim knight oynamıyo 2.side her gün np kasıyoz demedik d1 e girdiği zaman 3 çeneni kapa

once duzgun konusmayı ogren yoksa hesabını kapattıracagım ,senin gibi 3-5 yas grubu adamlarla bu forumda ugrasmaktan gina geldi gunde yok 2k np kasıyormus gir charının np kısmının ss ini cek koy buraya ,senden kat kat super ıtemli bi ton adam var warior kullanan bu assasın son spike i atıp np kasmasına benzemez atarken ufak at ,dedigim gibi o charın bes para etmez o ıtemlerle vasat char,sen ona buna laf sokusturmaya calısacagına git ıtemlerini tamamla ondan sonra gel char hakkında yorum yapılmasını iste ,yok hb +7 si olan arkadasın g...... kalkmısmıs 1 hafta sonra indirecekmissin sen kimsin sen ve senin gibi nooblara anca gülmek lazım nyse sayemizde iyi post kastın yeter bu kadar once seviyeni korumayı ogren sonra konu ac ,tekrar soyluyorum charın vasat kaldıramıyorsan bu gorusumu laf sokusturmaya calısmayıp saygıyla karsılayacaksın madem konu acıyorsun yorumlara katlanacaksın........................

• WARRİOR ARDREAMDA İŞ YAPMAZ İTEMLERİ SAĞLAM OLMADIKÇA(ana kafiyeli oldu)
  • Yaw herkez +7 raptora kafayı takmış ondan daha güzel itemlerde war alla alla
  • DİES de bu itemler hiç bi işe yaramaz raptor 7 deil 8 olsa anca
  • bence +6giga al we +8 çitin set yap bide takıların hepsi uniqe olsun işte ozaman eksiğin olmaz
  • +8 Giga +8 Chitin set dual we dual roc iron belt iron neck işini görür.
  • edanada +7 exp blade axe +7 çitin set var sizce takılar +7 ben bu çara ne yapıyım
    lwl kasmam lazım (29lwl)

edanada orcum ortak aranır ama sadece expkasmak için çar için deil
  • kardesim diesi nekadar büyütmüşünüz gözünüzde bu ne korkaklık ben bu itemlerle bile np kasıyosam sizin dediğiniz itemlerle adamlar anasını ağlatır np nin bide beyler kardesim sruyo ilk okullar tatilmi yarın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.