Şimdi Ara

Carisma aldıkda başımıza iş mi aldık !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kaporasını verdim P.tesi satışını alıyorum.

bende hayırlısıyla mitsucu lardan oldum inş. Başlık Carisma geneline değil benim aldığım araç içindir.
    Bana yardımcı olurmusunuz ?

2000 model 1.6 carisma lpg sistemli, araç SÖZDE 85.000 km de ancak ben gerçek olmadığını anlıyorum zaten bakıncada anlaşılıyor, tahminim 140.000 civarındadır.

SRS ikaz lambası sürekli olarak yanıyor.
    Değişen yok boya var, önden hafif işlem görmüş.
    Araç biraz yıpratılmış. Açıkcası çok ta içime sinmedi.

EE niye aldın kardeşim o zaman derseniz,
    carisma beğendiğim bir model di, fiyat konusunda da beni tatmin etti.
    Şahin palio parasına bunu aldım.

Forumda yazılanları parça fiyatlarını sorunları okudukça oldukça gerildim, nitekim benim aracım o kadar temiz değildir. Sanayideki ustama gösterdim motor için normal dedi. Yürüyenine veya donanım için detaylı bir incelemede bulunamadık bulunmadık. Bilseydim en azından cam otomatiklerini kontrol ederdim.

BAŞIMIZA İŞ Mİ ALDIK ACABA ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aksuaksu

Öncelikle cümleten S.A. arkadaşlar,

Kaporasını verdim P.tesi satışını alıyorum.

bende hayırlısıyla mitsucu lardan oldum inş. Başlık Carisma geneline değil benim aldığım araç içindir.
    Bana yardımcı olurmusunuz ?

2000 model 1.6 carisma lpg sistemli, araç SÖZDE 85.000 km de ancak ben gerçek olmadığını anlıyorum zaten bakıncada anlaşılıyor, tahminim 140.000 civarındadır.

SRS ikaz lambası sürekli olarak yanıyor.
    Değişen yok boya var, önden hafif işlem görmüş.
    Araç biraz yıpratılmış. Açıkcası çok ta içime sinmedi.

EE niye aldın kardeşim o zaman derseniz,
    carisma beğendiğim bir model di, fiyat konusunda da beni tatmin etti.
    Şahin palio parasına bunu aldım.

Forumda yazılanları parça fiyatlarını sorunları okudukça oldukça gerildim, nitekim benim aracım o kadar temiz değildir. Sanayideki ustama gösterdim motor için normal dedi. Yürüyenine veya donanım için detaylı bir incelemede bulunamadık bulunmadık. Bilseydim en azından cam otomatiklerini kontrol ederdim.

BAŞIMIZA İŞ Mİ ALDIK ACABA ?

Öncelike Aleyküm Selam
    Hayırlısı olsun kardeş ne diyelim.
    Km den emin olmak için aracın servis kayıtlarını inceleyebilirdin. En azından garanti süresince gidip geldiğinden ne zaman kaç k de gidip gelmiş şak diye çıkardı. garanti sonrası özele bile gitmiş olsa tahmin yürütüp garanti bitene kadar şu kadar km yapmış o zaman şimdiye bu kadar olurdu filan derdin.
    Hangi servise gitsen ücretisiz sana söyler.
    SRS lambası için ise umarım hava yastığı açıldığından filan değildir. Olmama ihtimali de var. İhtimaller şöyle:
    1- Hava yastığı bağlantısında sorun vardır. daha geçen bir arkadaş 2004 model volvo s40 aldı. onun da lambası yanıyordu. dedim açılmış olmasın. o da gidip gösterdi. kablosu çıkmış.
    2- bu srs'ler de bakım istiyor. benim kitapçıktan aklımda kalan hava yastıkları da 10 yılda bir kontrol ediliyor. seninkilerin de zamanı gelmiş.
    Kısacası kardeş sana yetkili servis yolu görünüyor. hem km yi sorgularsın hem işi bilene gösterirsin (istanbuldayan yıldızlar mitsubishinin neredeyse tüm ustalarında carisma vardı onlar bilirler) hem de bu srs zımbırtısını kontrol ettirirsin. zaten normalde 2. el araç alınca direkt olarak bir servise gitmek lazım. ne kadar temiz olursa olsun.
    Hayırlı günler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.