< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retrocr -- 28 Mart 2019; 0:22:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retrocr -- 28 Mart 2019; 0:22:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ya git güzel bi temizlemeye ver 300 - 500 neyse ver parasını temizlesinler , gece uzun yolda tek başına giderken dikiz aynanda arka koltukta bişeyler görürsen sağa çek arabayı yak
|
Evet beyler, 1 yıl boyunca scirocco almayın. Bu eleman söylemez de bu olayı, satmaya çalışır. Çok temiz araba, şöyle böyle diye.
Sana yapılmasını istemediğin şeyi başkalarına da yapma |
hocam ben olsam direk satardim yada yakardim
|
Hocam nasıl bir kazaymış ki bu içindeki insanlar paramparça olacak kadar şiddetli ama o araba tekrar toplanıp satılıyor.
İçim bir hoş oldu olayda bir mantıksızlık var. |
tr de alım gücü düşük olunca insanlar bu tarz arabaları alıyor mecburen.
o şekilde satarsan küfür yersin. git bir oto yıkamacı ile anlaş.koltuklara tekrar işlemiştir koku. oto yıkamacı tüm paspasları koltukları bez kumaş ne varsa hepsini söksün. tavanı dahi söksün. gerekirse ön konsoluda söksün. sonra koltukları deterjanlı su havuzuna mı yatırıyo artık kendisi bilir. sonra arabanın içini de bi güzel yıkasın buhar mı kullanıyo napıyosa. tüm yıkama kurutma işleminden sonra koltukları içine takıp arabanın içine parfümü bassın araba kapılar Kapalı günlerce kalsın. arada parfüm takviyesi yapar. yaklaşık 15gün sonra arabada parfüm kokusu varken satışı patlat. |
+1273738 , okuyunca bile içim hoş oldu
|
Başlangıçta ağır koku deyince boya falan sanmıştım ama sonuna kadar okuyunca
Csb değilse aracı hurdaya verin gitsin. Motorunu falan satarsınız en olmadı ne bileyim. Olmaz yoksa böyle midem kalktı ya o araca daha da binemezdim ben olsam. |
Ben olsam aldığım fiyatın yarısına da olsa satar kurtulurdum içim rahat etmez öyle bir arabada
|
Ya hocam nasıl bir psikopatsin adam arabaya binemicek
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retrocr -- 24 Mart 2019; 15:55:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 24 Mart 2019; 17:4:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|