Şimdi Ara

kazalı araba aldık. büyük sorun var (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
5
Favori
109.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
129 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kabul edelim kalite csb y di ve çoğumuz inandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • harika herkes de yutmuş. çok belli öyle bişey olmayacağı ama herkes ne kadar ciddiye almış lan

7 senedir forumdayım son 3 senenin en iyi sazan.avisi olabilir bu.
  • o kadara kötü değil be.. bazıları daha bariz oluyor. ee ne yapsinlar, forumu yaşatmak lazım di mi..
  • İşte konu dışı işte eski DH ruhu...

Bir dahakine daha hafif bir konu seçmen dileğiyle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Ben senin yzdıgını anladım ama aklından ne gecıyoduda oraya yazamadın bilemem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • inanmıştık

• Güzel csb

• CSB yazıp gülüp geçmişsiniz de arkadaşın ağır psikolojik sorunları var yalnız doktora görünmeli ..
  • Bence csb değil gerçek bu

• quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

harika herkes de yutmuş. çok belli öyle bişey olmayacağı ama herkes ne kadar ciddiye almış lan

7 senedir forumdayım son 3 senenin en iyi sazan.avisi olabilir bu.
    Son 3 değil dünyanın bile olabilir +100.000 tıklama

• Olay csb ise son zamanların en kaliteli csb lerinden. Edwird ayarında csb olmuş hatta kurgu onu bile aşmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: retrocr

ben senin aynadaki yansımanım aslında. evet evet sana söylüyorum. ben aslında senim. içindeki riyakarlığım. nefretim yalancıyım. bu forumda yazılan hiçbirşeyden tam emin olamayacaksın. içinde hep bir şüphe olucak. acaba yazılanlar sahtemi diye. işte bunu sağlayan benim. biziz. hiçbir zaman %100 inanmamalısın. hayatta hiçbirşeye. bunu size öğretmeye çalışıyorum. hep tedirgin, hep diken üstğne olmalısın. çünkü inanırsan üzülürsün. topluma bir ders vermek istedim. kardeşler, romalılar. ben sizin emniyet kemerinizim. emniyet kemeride sıkar, rahatsızlık verir ama görevini yerine getirir. bende canınızı sıktım ama görevimi yerine getirdim. size dünyanın yalanlarla dolu olduğunu anlatmaya çalıştım. bu sizin canınızı sıktı. hiç önemli değil. sizin iyiliğiniz için herşey. bir bakarsın başka bir hesapla, bir gün bir konu açılır. körükörüne inanmamayı öğretmek için yine bir cbs anlatılır. o zaman inanmak için 2 kere düşünürsün sayemde. o gün içinden bir teşekkür edersin.
    boş yapma

• traumaniac kullanıcısına yanıt
    Adamakıllı soru sormuş adam. Sen ise ortadoğu kültürünü çok güzel yansıtmışsın. Popülist olan sensin bu arada git sözlükten anlamına bak.

• harikaydı ya önce başlığın içerini unutmuşum sonra güneşte koku gelen siroccoyu okuyunca gülmeye başladım eline sağlık nice csblere
  • Bro csb piyasasinda citayi baya bir yukselttin

Bence csb lerimiz edebiyat da yer edinmeli
    Csb nin tanimi
    İlk csb yazari
    Onde gelen csb ler
    Csb nin gelisimi filan diye okullarda okutulmali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UpTheIrons kullanıcısına yanıt
    sen hayırdır genco? kuzenine mi giydirmişim? yoksa sen çok adaletlisin de yargı dağıtmaya mı geldin? boş sorana sokarlar lafı kardeş, ortadoğuda biz böyle yaparız, senin kaşıntın var belli ama benim senle işim olmaz, git başka yerde havla...
  • CSB'yi forum olarak zirvede bırakmalıyız bence,gerçekten haber kanalından aradılarsa başarılı olmuşsun.,tebkrikler
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.