Şimdi Ara

kazalı araba aldık. büyük sorun var (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
5
Favori
109.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
129 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle it soylarını forumda tutan adminlerede yazıklar olsun
    Ulan küfür edenlerin peşinde koşacağınıza böyle vicdansız,boş,veledi zinaları ömür boyu banlayın.
    Küfür dildedir gelir geçer ama bu zina çocuklarının kalbi böyle kaskatı kalır düzelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben senin aynadaki yansımanım aslında. evet evet sana söylüyorum. ben aslında senim. içindeki riyakarlığım. nefretim yalancıyım. bu forumda yazılan hiçbirşeyden tam emin olamayacaksın. içinde hep bir şüphe olucak. acaba yazılanlar sahtemi diye. işte bunu sağlayan benim. biziz. hiçbir zaman %100 inanmamalısın. hayatta hiçbirşeye. bunu size öğretmeye çalışıyorum. hep tedirgin, hep diken üstğne olmalısın. çünkü inanırsan üzülürsün. topluma bir ders vermek istedim. kardeşler, romalılar. ben sizin emniyet kemerinizim. emniyet kemeride sıkar, rahatsızlık verir ama görevini yerine getirir. bende canınızı sıktım ama görevimi yerine getirdim. size dünyanın yalanlarla dolu olduğunu anlatmaya çalıştım. bu sizin canınızı sıktı. hiç önemli değil. sizin iyiliğiniz için herşey. bir bakarsın başka bir hesapla, bir gün bir konu açılır. körükörüne inanmamayı öğretmek için yine bir cbs anlatılır. o zaman inanmak için 2 kere düşünürsün sayemde. o gün içinden bir teşekkür edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retrocr -- 27 Mart 2019; 20:49:47 >

• konuya ilk defa girdim, direk en son yapılan editi okuyunca baya eğlendim açıkçası. arkadaşın fazla üstüne gidiyosunuz bence. belki de ben konuyu daha önce okuyup olayın ciddiyeti, korkunçluğuyla irkilmediğimden, csb olduğunu direk öğrendiğimden böyle geldi ama kötü bi niyeti yokmuş konuyu açan kişinin belli ki. tamam şakası yapılacak bi şey değil bi bebeğin ölümü ama, sanki adam bebek öldü ahaha zaaa şeklinde dalga geçmiş gibi muamele yapmanın gereği de yok bence. nihayetinde bu bi senaryo. madem öyle ölümlü acılı roman bilmemne de okumayalım
  • Abartmayın beyler forum çoluk çocuk kaynıyor zaten bu da sıradan bir csb işte.

Çocuğun psikolojisini bozdunuz bi csb yazdı diye. Bend e demiştim zaten csb değilse gördüğün fotolardan birini at yoksa ağır csb vs diye.

Güldük eğlendik dağılın.

• Merak etme senden daha iyi insan sarrafıyız.her önüne gelene inancak kadarda mal değiliz.bunuda senden öğreneck kadar beyinsiz değiliz
    Önce insan ol ölmüş parçalanmış Bebek üzerinden taşak geçilmeyeceğinin farkına var.
    Burada kaza da yakınlarını kaybetmiş binlerce insan var.gerizekalı bebe hayatta acı yaşamamışsın.rahat rahat konuşuyorsun
    Embesil.sokarım senin duyarı kasmana.az insan olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan-37

konuya ilk defa girdim, direk en son yapılan editi okuyunca baya eğlendim açıkçası. arkadaşın fazla üstüne gidiyosunuz bence. belki de ben konuyu daha önce okuyup olayın ciddiyeti, korkunçluğuyla irkilmediğimden, csb olduğunu direk öğrendiğimden böyle geldi ama kötü bi niyeti yokmuş konuyu açan kişinin belli ki. tamam şakası yapılacak bi şey değil bi bebeğin ölümü ama, sanki adam bebek öldü ahaha zaaa şeklinde dalga geçmiş gibi muamele yapmanın gereği de yok bence. nihayetinde bu bi senaryo. madem öyle ölümlü acılı roman bilmemne de okumayalım
    konudışı yani mantık aramnaz ki her şey olabilir :)
  • Kardeşim nasıl bir hasarlı araç bu anlamadım ki. Benimde hasarlı araç aldığım olmuştu. Senin dediğin gibi bir insan içerisinde ölecek veya parçalanacak şekilde kaza olacak sen onu yaptırıp binmen mümkün olmaz, zaten belli bir seviyeyi geçtiğinde aracı hurdaya ayırıyorlar.

• Anladığım kadarıyla bu konu bir şakaymış öylemi?. Arkadsşım yüzlerde bir tebessğm oluşturmaktı amacım demişsin ama ben çok anlamdız buldum. Ölüm diyorsun aile diyorsun bebrk diyorsun... Şakanda bile bir sadizm esintisi. Bunu şaka konusu etmek dahi ruh hastalığıdır. Uydurulmuş bir kurgu olsa dahi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valentino_vip -- 27 Mart 2019; 22:36:18 >
  • Ben zaten csb demiştim ayrıca son yılların en iyi csb si diyebilirim tebrikler.
  • Ve bu adam hala donanımhaberde yazıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YÜZYILIN CSBSİ AYAKTA ALKIŞLADIM BAŞARILARININ DEVAMINI Sİ
  • Rezalet. Yüzsüz hala buralarda.
    Sizin başlayacam csb nize

• Forumda sanki ilk defa csb yazılmış gibi millet neyin kafasını yaşıyor, şu yorumlara bak.

• Tebrikler. Güzel hikaye idi.

• Süzme malsın. Troll konu açacağım diye şaka olsun diye böyle patlarsın işte. Tüm forumdakilere senin gibi düşünenlere bir ders olur umarım.

• Ulan adam bu kadar insanı yedi ya. Yuhh. Ha bu arada kaç yaşında bir veletsin bilmiyorum ama ölümün şakasını yapmak normal değildir. Hele hele bebek ölümü filan... Ebeveyn olmadığın için anlayamazsın. Bence git tedavi ol. Böyle sadistçe hayal ürünü yazılar yazan adam benim nezdimde ağır problemlidir.
  • Bir de DH'dekiler uyanık geçinir. O kadar dedik cesetler parçalanacak seviyede bir kaza olmuşsa o araba toplanamaz diye. Konu sahibi şaka yaptığını söylese de bence bir takım ruhsal sıkıntıları var. Şaka yapmak için böyle psikopatça bir hikâyeyi uydurabilmek için bilinç altında birşeyler yatıyor olsa gerek. Belki yol yakındır git bir tedavi ol derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 28 Mart 2019; 8:24:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kara mizah iyidir yav niye bu kadar tepki gösterdiniz elemana.
  • Dünya üzerinde gereksiz insan nasıl olunur sorusunun cevabı konuyu açan velet. Böyle csb yazılmaz kardeşim ağır tedaviye ihtiyacın var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.