Şimdi Ara

kazalı araba aldık. büyük sorun var (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
5
Favori
109.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
129 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3976

Hocam nasıl bir kazaymış ki bu içindeki insanlar paramparça olacak kadar şiddetli ama o araba tekrar toplanıp satılıyor.
    İçim bir hoş oldu olayda bir mantıksızlık var.
    Arkadas cok fazla dizi film izliyor sanirim. Carpik bir csb.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu hikayeyi cık showa anlat yalan soyledım buralara geldi de senin gibi saçma sapan şaka yapanlarda ders alır belki ne boş adamlarsınuz ya ölümün kazanın şakası mı olur sizin gibi insanlar yüzünden kşmseye güvenimşz kalmadı saçma sapan insanlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Başlangıçta ağır koku deyince boya falan sanmıştım ama sonuna kadar okuyunca

Csb değilse aracı hurdaya verin gitsin. Motorunu falan satarsınız en olmadı ne bileyim.

Olmaz yoksa böyle midem kalktı ya o araca daha da binemezdim ben olsam.
    Csb değilse demiştim csb çıktı rahatladım valla

Ayrıca tebessüm hariç her türlü şeyi tattık bu konuda merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Csb değilse demiştim csb çıktı rahatladım valla

Ayrıca tebessüm hariç her türlü şeyi tattık bu konuda merak etme

Alıntıları Göster
    hayatta böyle değilmidir aslında. kah güleriz kah ağlarız. her duyguyu tatmanın tarif edilemez coşkusunu, damarlarımızda dolaşan adrelaninin yarattığı karıncalanma duygusunu yaşadık bu konuda. işte tamda budur hayat dediğimiz şey. yavru bir kuş kadar kırılgan, bir nefes kadar kısa ve aşk kadar keyifli.

• Tebessüm ettirme martavallarını bırak acilen bir psikologdan randevu al. Amacın tebessüm ettirmek olsa olayı bu kadar uzatıp araç kiralamaya kalkmazdın, paran yetse daha neler yapardın acaba. Ruh hastası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 27 Mart 2019; 14:23:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu tarz bir konunun şakası olmamalıydı. Çok gereksiz bir insanmışsınız.

• Ulan ne ruh hastası adamlar var şu ülkede
  • Uzun yıllardır böyle csb görmemiştik, tebrikler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu biraz yumuşatarak anlatsan şakanı şaka olarak kabul edeceğiz belki ama ölüm diyorsun bebek diyorsun parçalanmış ceset vs diyorsun bunlar normal bir ruh sağlığına sahip insanın kuracağı hoş cümleler değil. Bebeği nereden dahil ettin konuya!
  • Bir de utanmadan saçmalamış, yok tebessüm ettirmek istedim yok bilmem ne diyerek edebiyat parçalamış, özrü kabahatinden büyük.

Bu şekilde tamamen yalan ve hayali paylaşım yapanların forumdan sınırsız süreyle uzaklaştırılmaları gerektiğini düşünüyorum.

Yönetim bu konuda bir anket yapsa benim gibi düşünenlerin sayısı oldukça fazla çıkacaktır.

Hiçbir şekilde, kimsenin bir başkasının çok kıymetli vaktini böyle kafadan uydurma hikayelerle gasp etmeye hakkı olmadığını düşünüyorum.
  • Blokladım gereksiz herifi
  • Adam ağır troll çıktı

Csb nin de içine ettiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Arka Destroyer

ya git güzel bi temizlemeye ver 300 - 500 neyse ver parasını temizlesinler , gece uzun yolda tek başına giderken dikiz aynanda arka koltukta bişeyler görürsen sağa çek arabayı yak
  • Arabada bebek ölmüş, aile parçalanmış, parçaları şuraya buraya girmiş falan filan. Burda nerde tebessüm edicez. Anca senin gibi ruh hastaları varsa belki onlar tebessüm edebilir.

• Banlayın şunu forumdan. Binlerce insanı kandırıp, keriz yerine koymuş. Bu tip üyeler yüzünden insanın forumu güveni kalmıyor. Forum itibarsızlaştırılıyor.
  • Adam son yılların en iyi csb'sini yazdı işte. Bayağıdır gelmiyordu böyle bi klasik. Milletin ağlamayı bırakıp hayatına devam etmesi gerek lol.
  • Be a evladı şimdi küfür edince suçlu oluyoruz.böyle şeyler yüzünden dalga geçilirmi beyinsiz japon askeri
    Yarın birgün evlenirsin kaza yaparsın allah başına aynısını verirse napcaksın aptal adam.yok bebek parçalanmış filan.senin insanlığının aq.sokaktaki köpek bile bunu yapmaz

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.