Şimdi Ara

kazalı araba aldık. büyük sorun var (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
5
Favori
109.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
129 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu foruma giripte yalan yanlış hikayeler anlatınca mutlu mu oluyorsunuz abi ? Kaç yaşındasınız yapmayın ya , sizin gibiler yüzünden insanlara güven kalmadı birisi gelip gerçekten yaşadığı olayı anlatsa , yardım istese ona inanmayacağız.
    Hayal dünyanızı foruma yansıtmayın lütfen artık neye inanacığımızı şaşırdık. Bu olay da konuyu açan arkadaşa ve tüm csb cilere ibret olur umarım .
  • senin ben kafana sıçayım bebek ölmüşmüş yok bebekler ölmesinmiş şeker yesinmiş çok duyarlı olsan yalanına bebek alet etmezdin umarım uzunca bir süre gözükmezsin buralarda.
  • ulan şimdi güldüm :d
  • Kesinlikle siteden silinme atılma sebebi bu arkadaş. Net.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olum nasıl bir kafa yaşıyorsunuz da böyle şeyleri düşünüyorsunuz. birde olay çığırından çıkınca yapacaklarını da yazmış.

interpopüler hastalıklı ruh hastası.
  • yaş kaç acaba? Yaşını başını almış birisi olarak bu şekilde davrandıysan ciddi problemlerin var demektir.

• ruh hastası

• Adamın beyni seri katil beyni . Feyk de olsa düşünceleri şeytanın aklına gelmez . Bu konular herkese ibret olsun
    Nasıl insanlarla yaşıyoruz. Çocuğunuza çoluğunuza sahip çıkın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanHunt81 -- 28 Mart 2019; 11:49:15 >
  • Hem yazmış, hem oynamış...
  • eğer yaptığım cbs nin sizlerin iyiliği adına olduğunu biliyorsanız ve bu forumda yazmaya devam etmemi istiyorsanız bu mesajı beğeniniz lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retrocr -- 28 Mart 2019; 16:53:30 >
  • eğer psikolojik sorunlarım olduğunu düşünüyorsanız ve forumdan gitmemi istiyorsanız bu mesajı beğeniniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retrocr -- 28 Mart 2019; 16:53:47 >
  • retrocr kullanıcısına yanıt
    Şu anda tek merak ettiğim Show tv muhabbetinin de uydurma olup olmadığı eğer o da uydurmaysa yine herkesi kandırdıysan helal olsun bence büyük bir yeteceğin var git film senaryosu falan yaz ve eğer izlemediysen olağan şüpheliler diye bir film var başroldeki senin gibi bir ruh hastasını anlatıyor izlemeni öneririm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • retrocr kullanıcısına yanıt
    Sevgili Öküz kardeş,

Cbs değil CSB onun doğrusu Cbs dediğin boyadır bu biiiir

Trollük yapacaksın tamam da ölümü ve bebekleri neden bir araya getiriyorsun ayarsız herif. bu ikiiii

CSB'yi bağlayacan diye sıktıkların da ayrı karın ağrısı, yok araba kiralayacakmış da otomatik vites yokmuş para yetmemiş bla bla bla bu da üüüüüüç

Şimdi uzaklaş buralardan... aklına soktuğumun delisi
  • Yaptigin yanlis cok yanlis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu Show TV den sorgulatma imkanı olan arkadaşlar varsa sorgulatsın + yalan haber oluşturma amacını ve nasıl gerçekleştireceğini yazmış bunun üzerinden onu aradığını söylediği Show TV avukatları bu sefer cidden arasın da bebeği de alet ettiği bu pis oyundan dava ile en yüksek cezayı alarak çıksın.

Güldürmedin trol güldürmedin

• Bunu banlamayan utanmaz adminlere selam olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: traumaniac

Sevgili Öküz kardeş,

Cbs değil CSB onun doğrusu Cbs dediğin boyadır bu biiiir

Trollük yapacaksın tamam da ölümü ve bebekleri neden bir araya getiriyorsun ayarsız herif. bu ikiiii

CSB'yi bağlayacan diye sıktıkların da ayrı karın ağrısı, yok araba kiralayacakmış da otomatik vites yokmuş para yetmemiş bla bla bla bu da üüüüüüç

Şimdi uzaklaş buralardan... aklına soktuğumun delisi
    Benim anlamadığım bebek ölümünün normal bir insanın ölümünden ne farkı var, neden bukadar ajitasyon yapılıyor bu konularda.
  • nasıl hastalıklı bir hayal gücün varmış. çocuk ölmüş de doku parçaları arabada kalmış da. psikologa danışman kendin, sevdiklerinlerin ve toplum açısından en iyisi olur.

• arkadaşlar öncelikle forumda yazmaya devam etmemi isteyen oylar büyük farkla önce gidiyor. çok teşekkür ederim size. gerçekten zalimden yana değil mazlumdan yana olduğunuz için teşekkür ederim.
    ayrıca şunu belirtmek isterim ki csb yapmak bir sanattır. bende kendimi bir sanatçı olarak görüyorum. dünyada ilk kez csb içinde csb deneyen kişiyim ve bu konuda denedim. bu yönteme CSBeption adını verdim. 2 katmanlı CSBeption başarı ile denendi. itirafımda aslında bir csb idi. show tv yok. sirocco yok. araba kiralama hiç yok. bütün bunları hastanede yatarken yazdım. tedavi görüyorum. jinokomasti ameliyatı oldum. beyinleriniz bu yarattığım sanal dünyayı gerçek olarak algıladı. aslında 3 katmanlı CSBeption denemek istiyorum ama gerçekle yalan birbirine girdiğinden çok tehlikeli olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retrocr -- 28 Mart 2019; 17:38:12 >
  • Adamın yaptığı itiraf bile başlı başına sanki dizi çekiyor oyuncuların ne yapması gerektiğini anlatan yazı gibi

Bu adam da yetenek var blutv den biri varsa bu adamı ekibinize alın size inanılmaz eserler çıkarır demedi demeyin
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.