Şimdi Ara

CARLOS TRANSFERI BUYUK OLAYDIR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Katılıyorum, Carlos fenerbahçe gibi bir takımda ve özellikle bu ligde çok iş yapar. Tecrübesiyle çok şey katar. İyi transfer gerçekten

Böyle diyin canımızı yiyin ya
  • ben cimbomluyum ama fenere helal olsun hiç üzülmüyorum,çünkü fenerin de avrupada başarı yakalamasını istiyorum. fenerin carlosu alması bir dönüm noktası olmuştur,tartışmayı bırakın lütfen. bunun sayesinde türkiye de futbol piyasasında adını duyuracaktır

bravo fener
  • Carlosu tartışmak çok saçma. Adam 38 yaşında bile bu lige damga vurabilecek kapasite de bence. Ama takım kimyasına ne kadar uyacak onu bilemeyiz. Fakat her şekilde Türkiyede top oynaması iyidir. Ben bir Beşiktaş taraftarı olarak ligin kalitesini arttıracağını düşündüğüm için sevindim. Ama şu da var Fenerbahçenin transfer anlayışından nefret ediyorum. Bir isim alacaklar 3 sene boyunca konuşuyorlar. Daha adam gelmeden bıktırıyorlar. Bak Bize kimsenin haberi yokken Carew'i getirdik, Ailton'u getirdik vs.. Neyse Hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: freedom7

ben cimbomluyum ama fenere helal olsun hiç üzülmüyorum,çünkü fenerin de avrupada başarı yakalamasını istiyorum. fenerin carlosu alması bir dönüm noktası olmuştur,tartışmayı bırakın lütfen. bunun sayesinde türkiye de futbol piyasasında adını duyuracaktır

bravo fener

Kardeşim hiçbirşey eklemeye gerek yok objektif yaklaştığın için tebrik ediyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Fabrequaz

quote:

Orjinalden alıntı: Melik

ya bırak allah aşkına, ne büyük olayı...

hadi Kezman'ı aldınız şaşırdım, takdir ettim - iyi bi transfer
    Anelka da aynısı
    Appiah da da aynısı

ama Roberto Carlos'un gelmesi büyük bir olay değildir...

ancak küçük çocukların gözünde Carlos büyük bir oyuncu, zamanı çoktan geçti bana göre.

real madridte ilk 11 deyse
    dünyanın en iyi sol bekiyse
    brezilya gibi bir takımda ençok milli olan 3 .cü kişiyse O adam Büyüktür

arkadaşım kimsenin roberto carlosun ne işler yaptığını anlatmak zorunda değildir..zaten melik in tarafsız bir şekilde yaklaşımda bulunmasına forum hazır değil...arkadaşın bakış açısının ne kadar dar bir açıyla baktığı ortada gülelim geçelim derim ben buna..

• Türk Futbolnun gelmiş geçmiş en büyük transferidir. Yaşlıda olsa, Youtubede ve Pepsi Adidas reklamlarında hep Carlos vardı.

Eski formunda olabilecekmi o tartışılır, Bkz Süper Golcü Kezman-Bobo-Ü.Karan Gol sayısına.
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

Türk Futbolnun gelmiş geçmiş en büyük transferidir. Yaşlıda olsa, Youtubede ve Pepsi Adidas reklamlarında hep Carlos vardı.

Eski formunda olabilecekmi o tartışılır, Bkz Süper Golcü Kezman-Bobo-Ü.Karan Gol sayısına.

• marka aldık arkadaşlar söun kısası
  • bu yazıya katılmamak elde değil vizyon çok önemli roberto carlos gitmiş ise türkiyeye biz neen gitmeyelimdiye düşünen çok futbolcu olacağını tahmin ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcnet

marka aldık arkadaşlar söun kısası

özeti bu gerçektende.

yaşı kaç olursa olsun,formu nasıl olursa olsun,iyi de oynasa kötü de oynasa,carlos tanıtım açısından etkili bir malzeme
  • Roberto Carlos a laf atan arkadaşlar siz önce kandi takımınızın sol kanadına bakın. o adamlarla carlos u bir kefeye koyana gerçekten yazık.adam bir sol ayak ve tecrübe abidesi.eğer tuncay da gitmezse o kanattan korkun derim

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Bjk forumlarından:

Her nekadar kabul edemesekte Feneri bu Transfer için tebrik etmek lazım.Roberto Carlos bize gelse tepkimiz nasıl olurdu bir düşünün.İstemezdik demeyin.Herkezin içinden böyle bir adama sahip olmak geçer.Son yıllarda aldıkları yabancılar ne kadar başarılı olamasalar da vizyonlarının ne kadar geniş olduğunu gösteriyor.Hoojdonk ta 34 yaşında diye dalga geçtik ama fb ye katkıları ortada!.Carlos sayesinde gayet güzel reklamlarını da yapacaklar ve ciddi bir gelir elde edecekler. Artı Carlos geldi diye daha iyi yabancıları takımlarına getirebilirler.Fb yönetimini her nekadar eleştirsekte ,nefrette etsek bizim yönetimin onlardan alacağı çok önemli dersler var.Özellikle vizyon konusunda.

Alıntı:
    moralim bozuldu. bana yine tello tello geliyorlar.
    tek umudum sensin ertuğrul.

Alıntı:
    Merak etmeyin . Başkanımız Demirören bu seferde Brezilya'nın sağ kanat oyuncusunu? transfer eder. Hallederiz.

Gs forumlarından:

Muhterem Roberto akil almaz goller atmis...helal olsun Fener'e. Umarim bombalar elde patlamaz da adam gelip topunu oynar.

Kim o ya
    nedir maalesef filan
    bizimde inamatomuz var, yok o gitti
    ilic var ha ilic yaaa, daha gitmedi ama gidebilir tabe
    gencler var be heheyt herbiri 10 carlos
    ha birde aldik ya 2 yildiz baris ve serkan. alaman liginin flash ustu isimleri. yildizdan bin ustun yildiz 2side. 2 . ligde sonlarda oyniyan takimda zar zor oynuyorlardi ama ossun ösanabimiz patlatti yildizlari
    roberto carlosmus kim o ya ölmüs aglayani yok peee

valla kim ne derse desin, adamlar gerçekten kutluyorlar. helal olsun yönetimlerine eğlenceyi de yapıyorlar, şarkıcıyı da getiriyorlar.

herkesin canaydını yok ki bizim gibi 2 balon uçursun, hayali 100 tane bayrak diksin...

gelmis bile bizim yonetim hala uyayudursun

Ya birakin arkadaslar,bizim yönetim inamotolari,caruscal ari,2. ligden futbolculari toplasin,adamlar Robert Carlos`u almislar...Keske biz alsaydik,sol kanada ilac gibi olurdu...

Vay be taktige bak.. Wederson gosterip R.Carlos vurdular...

Yoksa ikisini birden mi aldilar? O zaman ciddi ciddi Alex gerilir, Wederson klubeden koseyi gosterir, Carlos vurur artik!

Ey Canaydin... Ey Canaydin!

Eger bunun altinda kalirsan...

Eger ki; hemen karsi hamle yapip sol beke Cayci Ahmet'i getirmezsen!
    Sirf rakibi moralman yipratmak icin yedegine de Feldkamp donemindeki Tayfun'u bulup koymazsan...

Girişte "Küfür'ün bini bir para" demiştim ya şimdi damping yapıldı; bir Galatasaray'ın transferlerine bakıyorum "Alman 3. Lig'i takımlarından Essen'in ............ ve .................. adlı oyuncuları" bir gönderilenlere , sonra geçen yıl ki transferlere ve en sonunda F.B .'nin transferlerine. Artık küfürün bini yarım para. !

Carlos'la ilgili elestirilere ben de katilmiyorum. Cafu, Aldair gibi cok ust duzeyde defans oyuncularinin 35 yasindaki performanslarini ornek verebilirim. R.Carlos'un hizi, kuvveti bu ikisinden de iyi ustelik.

SENEYE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE ARTIK ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAZ OLEY BE

• Bu transfer biz vizyon işidir.Gerçekten bir yöneticlik dehasıdır.
    Elin ihtiyarını takıma katmışlar ne var bunda demeyin.Zira bu adam daha Katar'a gitmeden 50 tane Avrupa2nın büyük takımında rahatlıkla ilk 11 e girer , çaıtr çatır da oynar.Bu anlamda FB çok büyük iş başarmıştır.

Biz FB'liler yıllarca eleştirdik bu takımın sağ ve sol kanadına sağlam adın diye.Nihayet dinlediler bizi.Bu işi için R.Carlos'dan daha iyisini düşünemiyorum.

Bu noktadan sonra zaten hiçbirimiz onun ftubolculuğunu vs sini tartışmıyoruz , bundan sonra önemli olan onun FB'ye ne kazandıracağıdır.İdmanda nasıl çalışacağı , maçalrda nasıl koşacağı çok önemlidir.Zira bundan etkilenecek bir takım olacka arkasında.
  • dünyanın en iyi sol beki olsa nie madrid onu bıraksınki
    quote:

quote:

Anelka da aynısı
    Appiah da da aynısı

ancak küçük çocukların gözünde Carlos büyük bir oyuncu, zamanı çoktan geçti bana göre.

• quote:

Orjinalden alıntı: azazertan

dünyanın en iyi sol beki olsa nie madrid onu bıraksınki
    quote:

quote:

Anelka da aynısı
    Appiah da da aynısı

1-kadro gençleşicek
    2-11 senedir orda
    3-sözleşmesi bitti
    4-milli takımı bıraktı
    5-veliahtı marcelo ya bırakmanın vakti geldi
    6-fenere sözü var

• quote:

Orjinalden alıntı: JETAACK

quote:

Bjk forumlarından:

Her nekadar kabul edemesekte Feneri bu Transfer için tebrik etmek lazım.Roberto Carlos bize gelse tepkimiz nasıl olurdu bir düşünün.İstemezdik demeyin.Herkezin içinden böyle bir adama sahip olmak geçer.Son yıllarda aldıkları yabancılar ne kadar başarılı olamasalar da vizyonlarının ne kadar geniş olduğunu gösteriyor.Hoojdonk ta 34 yaşında diye dalga geçtik ama fb ye katkıları ortada!.Carlos sayesinde gayet güzel reklamlarını da yapacaklar ve ciddi bir gelir elde edecekler. Artı Carlos geldi diye daha iyi yabancıları takımlarına getirebilirler.Fb yönetimini her nekadar eleştirsekte ,nefrette etsek bizim yönetimin onlardan alacağı çok önemli dersler var.Özellikle vizyon konusunda.

Alıntı:

Alıntı:
    Merak etmeyin . Başkanımız Demirören bu seferde Brezilya'nın sağ kanat oyuncusunu? transfer eder. Hallederiz.

Gs forumlarından:

Muhterem Roberto akil almaz goller atmis...helal olsun Fener'e. Umarim bombalar elde patlamaz da adam gelip topunu oynar.

Kim o ya
    nedir maalesef filan
    ha birde aldik ya 2 yildiz baris ve serkan. alaman liginin flash ustu isimleri. yildizdan bin ustun yildiz 2side. 2 . ligde sonlarda oyniyan takimda zar zor oynuyorlardi ama ossun ösanabimiz patlatti yildizlari

valla kim ne derse desin, adamlar gerçekten kutluyorlar. helal olsun yönetimlerine eğlenceyi de yapıyorlar, şarkıcıyı da getiriyorlar.

herkesin canaydını yok ki bizim gibi 2 balon uçursun, hayali 100 tane bayrak diksin...

Ya birakin arkadaslar,bizim yönetim inamotolari,caruscal ari,2. ligden futbolculari toplasin,adamlar Robert Carlos`u almislar...Keske biz alsaydik,sol kanada ilac gibi olurdu...

Yoksa ikisini birden mi aldilar? O zaman ciddi ciddi Alex gerilir, Wederson klubeden koseyi gosterir, Carlos vurur artik!

Sirf rakibi moralman yipratmak icin yedegine de Feldkamp donemindeki Tayfun'u bulup koymazsan...

Girişte "Küfür'ün bini bir para" demiştim ya şimdi damping yapıldı; bir Galatasaray'ın transferlerine bakıyorum "Alman 3. Lig'i takımlarından Essen'in ............ ve .................. adlı oyuncuları" bir gönderilenlere , sonra geçen yıl ki transferlere ve en sonunda F.B .'nin transferlerine. Artık küfürün bini yarım para. !

Carlos'la ilgili elestirilere ben de katilmiyorum. Cafu, Aldair gibi cok ust duzeyde defans oyuncularinin 35 yasindaki performanslarini ornek verebilirim. R.Carlos'un hizi, kuvveti bu ikisinden de iyi ustelik.

geçtiğimiz yıllarda alnınızın akıyla çıkamıyormuydunuz ?

• quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orjinalden alıntı: JETAACK

quote:

Bjk forumlarından:

Alıntı:

Alıntı:

Gs forumlarından:

Kim o ya
    nedir maalesef filan

geçtiğimiz yıllarda alnınızın akıyla çıkamıyormuydunuz ?

taner doğru sölemiş yanlış kelime kullanmışın hiç bir türk takımı rezillik sportmenlik dışı hareket küfür tükürme kavga etme gibi şeyler yaparak avrupada etiket olmamıştırki alnının akıyla çıkamasın

• quote:

Orjinalden alıntı: electra

Türk Futbolnun gelmiş geçmiş en büyük transferidir. Yaşlıda olsa, Youtubede ve Pepsi Adidas reklamlarında hep Carlos vardı.

• nazar değdirceksiniz adama öve öve bitirimediniz yaw
  • bir GALATASARAYLI olarak fb yönetimini tebrik ederim ,,TÜRKİYE'de HAGİ'den sonra gelmiş en büyük futbolcudur ..yaşı ne olursa olsun ...
    başarılı olacağına ve süper frikik golleri seyredeceğime eminim...
    ehhh artık 70 indede bize gelir
    canaydın senden nefret ediyom
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.