Türk Futbolnun gelmiş geçmiş en büyük transferidir. Yaşlıda olsa, Youtubede ve Pepsi Adidas reklamlarında hep Carlos vardı.
Eski formunda olabilecekmi o tartışılır, Bkz Süper Golcü Kezman-Bobo-Ü.Karan Gol sayısına.
Kesinlikle katılıyorum. Fenerbahçe bu transferle çok büyük işi başardı. Oynamasa bile Roberto Carlos ismi yeter de artar. Dünyanın sayılı oyunculurından biri. Forma, kombine satışları ve reklam anlaşmarı (özellikle traş bıçağı firmalarından iyi performans bekliyorum ) ile Fenerbahçe vereceği parayı fazlasıyla çıkarır. Hayırlı olsun.
Bu işler parayla olsaydı 2 seneden beri Chaelse Cl kupasından elenmezdi.Tamam kaliteli oyuncu,iyi adam.Fakat ne umutlarla gelen adamlar nasıl oluyor.Ama yinede Türkiyenin en iyi solbeki olacağı kesin..
r.carlos büyük transferdir ama dünyanın en ii sol beki degil
quote:
Orjinalden alıntı: Fabrequaz
quote:
Orjinalden alıntı: azazertan
dünyanın en iyi sol beki olsa nie madrid onu bıraksınki
quote:
Orjinalden alıntı: Fabrequaz
quote:
Orjinalden alıntı: Melik
ya bırak allah aşkına, ne büyük olayı...
hadi Kezman'ı aldınız şaşırdım, takdir ettim - iyi bi transfer Anelka da aynısı Appiah da da aynısı
ama Roberto Carlos'un gelmesi büyük bir olay değildir...
ancak küçük çocukların gözünde Carlos büyük bir oyuncu, zamanı çoktan geçti bana göre.
real madridte ilk 11 deyse dünyanın en iyi sol bekiyse brezilya gibi bir takımda ençok milli olan 3 .cü kişiyse O adam Büyüktür
1-kadro gençleşicek 2-11 senedir orda 3-sözleşmesi bitti 4-milli takımı bıraktı 5-veliahtı marcelo ya bırakmanın vakti geldi 6-fenere sözü var
Dünyanın en iyi sol beki yada değil.Zaten dünyanın en iyi demek saçma oluyor kriter nedir?Herkesin farklı fikri olabilir ama sanırım herkese 5 tane iyi sol bek say desek 5in içinde olacaktır.Demek ki Fenerbahçe'nin sol beki kabaca Avrupadaki 5 takımdan kötüdür diğerlerinden iyidir.
Haaa bu ne işe yarar.Tek başına hiçbir işe yaramaz.Diğer mevkide oynayan oyunculardan 3-4 tanesini de akla gelen ilk 20 oyuncudan falan yaparsan yararını görürsün.Yada takım olursun birşeyler başarırsın.Şu haldeki Fenerbahçeye Carlosun kazandıracakları sınırlıdır.
Carlos geldi yıllardır işlemeyen sol kanadımız işleyecek diyor herkes.Yahu sol kanat işlemiyor ise sağ kanadımız korozyona uğradı bile.Sağ kanat yıllardır yok Fenerde bek oynayan adamlar Önder-Serkan açık oynayan adamlar Serhat-Anelka-Appiah-Deivid oluyor.Yozgatlı var bir tek oda itikrarsız.Aklıma soldan gerçekleştiren birçok organizasyon geliyor ama sağ tarafta tık yok.Bu takımın daha acil ihtiyacı bence sağ kanattır.Sağ kanadın yok,Alex gibi bir adamla 10 kişi oynuyorsun savunma yaparken,forvetin etkisiz.Carlos sadece Fenerin işleyen bir kaç yerinden birini daha yukarılara taşıyacak bence.Ama diğer arızalara çözüm getirilmez ise Fenerin değişen birşeyi olmayacak yeni sezonda.
quote:
Hemen cevabı alalım;
KİM?
lütfen cevap...................
selamlar
kim oldugu önemli degil ama carlos degil
quote:
Orjinalden alıntı: onbes
quote:
Hemen cevabı alalım;
KİM?
lütfen cevap...................
selamlar
quote:
Orjinalden alıntı: oLiViaa
Bu işler parayla olsaydı 2 seneden beri Chaelse Cl kupasından elenmezdi.Tamam kaliteli oyuncu,iyi adam.Fakat ne umutlarla gelen adamlar nasıl oluyor.Ama yinede Türkiyenin en iyi solbeki olacağı kesin..
tabi şu anda en iyi sol bek deli ibram sayarsak. en iyi sol bek olacağı kesin
BİR GS'Lİ OLARAK FB'Lİ ARKADAŞLARIMA HAYIRLI OLSUN DİYORUM. BENCE ÇOK BÜYÜK BİR TRANSFER. LİGİMİZDE İSİM YAPMIŞ BÜYÜK OYUNCULARIN OLMASI FUTBOLUMUZA KALİTE KATAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. TEKRAR HAYIRLI OLSUN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme