Şimdi Ara

Carmageddon: Reincarnation (2015) [PC ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
11.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

Illa aldiricaksin illaa

yok hocam alin demiyorum ama almakta fayda var yinede

• Vay Ps1'de iğrenç grafikleriyle oynardım bunu. Ama Crash Team Racing gibi bir oyunötesinin verdiği zevkin ya da bir Twisted Metal III'ün ya da bir Vigilante 8 (Second Offense)'in verdiği zevkin onda birini veremiyordu maalesef. Ama yeni nesil için kesinlikle deneyeceğim. Evet saydığım oyunlarla çok ilgisi yok sadece araç-silah ilişkisi var ve en önemli kısım da bu. Ah şu Crash Team Racing'i remaster Hd olarak yüksek grafiklerle fakat aynı fizikle -veya biraz daha geliştirilerek- bilgisayara çıkarsalar düşünmeden orijinalini alırdım. Ama CTR gibi olacak Ps2'ye çıkan Crash gibi dandik ötesi değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafikler tırt, optimizasyon tırt. Zaten betaymış kickstarter'dan geliştiriliyormuş. 1 saat zor dayandım oyuna sildim. Sevmedim, ilk oyunlarını da sevmezdim zaten.
  • şu anda canlı yayın var

http://www.twitch.tv/carmageddon
  • Betada hazırladığım bir video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 27 Şubat 2015; 21:10:52 >
  • aksam canli yayin var

nobby and Shane will be live on #Twitch at 18:00GMT! Tune into twitch.tv/carmageddon #Carmageddon

• Bu oyunun tam çıkış tarihi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Bu oyunun tam çıkış tarihi nedir?

cikiş tarihi henuz netlesmedi ama cok yakin oldugunu soyleyebilirim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

quote:

Buna benzer twisted metal mi vardı yoksa ben mi karıstıyorum ama hosuma gitmedi değil, çıktığı zaman alayım bari
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

quote:

Buna benzer twisted metal mi vardı yoksa ben mi karıstıyorum ama hosuma gitmedi değil, çıktığı zaman alayım bari

hocam su an netteki son surumunu denemenizi tavsiye ederim oyun bence muhtesem ama zevkler ve renkler farkli tabi

ben erken erisime ilk ciktigindan beri 60 saat civari oynamisim oyuna henuz baslamamis gibi heyecanliyim

• oyunun demosunu indirmiştim netten çalıştıramadım kurulumunu falan yapmıştım crack ledim de neden çalışmadı yardımcı olursanız sevinirim.
  • Bugun oyuna 2.7 gb lık bır guncelleme geldı acaba ne oldugunu bılen bırı varmı ufak bı guncelleme gıbı duruyo dıgerlerıne nazaran ama merak ettım dogrusu. Bu arada oyunu almak ısteyenler ıcın steam da hafta ortası ındırımı var cuma gunune kadar 24 tl den satısa sunuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaradavut -- 12 Mart 2015; 17:51:18 >
  • çok iyi ya çocukluğum geldi aklıma indirimde şu anda 24.50 tl kaçırmayın steamde
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaradavut

Bugun oyuna 2.7 gb lık bır guncelleme geldı acaba ne oldugunu bılen bırı varmı ufak bı guncelleme gıbı duruyo dıgerlerıne nazaran ama merak ettım dogrusu. Bu arada oyunu almak ısteyenler ıcın steam da hafta ortası ındırımı var cuma gunune kadar 24 tl den satısa sunuluyor.

bu guncellemeyle rakiplerde bize karsi power up kullanmaya baslayacakmis

bugun denedim oyunda hep coken bir kismi oynadim belki bi suredir oynamamaminda etkisiyle cok keyif aldim

rakipler daha agresif gibiydi

bolum bitene kadar sorun yoktu bolumu bitirdim oyun coktu yine

• bu fiyata bu oyun ucuz falan degil baya bildigin bedava

kacirirsaniz uzulursunuz dostlar...

bu oyunun 2012 yilinda cikmasi planlaniyordu varin gelistirme suresini siz hesaplayin

• Arkadaşlar oyuunu steamdan indirdm ama oyun açılmıyor hata veriyor. Yardım lütfen

Carmageddon: Reincarnation (2015) [PC ANA KONU]
     Carmageddon: Reincarnation (2015) [PC ANA KONU]

• Carmageddon: Reincarnation Launch Announcement

• nihayet geliyor

az kaldi...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.