Şimdi Ara

Carmageddon: Reincarnation (2015) [PC ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
11.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelmesine geliyor da ilk oyun dahil tüm seriyi oynamış ve bayıla bayıla zaman geçirmiş biri olarak arkadaşıma hadi gel alalım steam den dedim bir ay önce Carmageddon Reincarnation'ı. Bana cevabı bak bi indir dene sonra alacaksan al dedi.
    Yav niye indirim videoalrını izledim, oynayış iyi, fiyat iyi, gel alalım dedim. Kardeşim bi indir, oyna yav dedi. İyi hadi dedim tamam. Malum şekilde şeettim açtım oyunu..
    Sanırım hayatımda gördüğüm optimizasyon özürlü oyunlarda ilk 5 e girer. Ne olmuş böyle yav? Hala durum böyle mi? Ciddi anlamda steam versiyonu almaktan vazgeçtim ve tamamlanma aşamasına geldiğin öğrendiğimde Carmageddon Reincarnation'ın dur bi sorayım dedim. Ve soruyorum..
    Şu an durum nedir? (Optimizasyon olarak)
  • Fuusrodah kullanıcısına yanıt
    optimizasyon hala cok iyi degil hocam oyun ciddi sistem istiyor akici bir oynanis icin pekcok ayari kismak gerekiyor

ama betada onceki surumlere gore optimizasyonla ilgili epey yol alindi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online seçeneği var mı acaba bunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

optimizasyon hala cok iyi degil hocam oyun ciddi sistem istiyor akici bir oynanis icin pekcok ayari kismak gerekiyor

Haklısın da GTX 680AMP! ve 16GB ram i5 3570k ve SSD li deoplama alanı ile rahat 1920-1080 de High görmem gerek
    Low da oynadım ya resmen sinirlendim kapadım o derece.. (Full ayar Ryse oynadıktan sonra canımı sıktı Reincarnation)
    hangi surumu denediniz hocam betami ?

gerci beta bile olsa optimizasyon ic acici degil ne yazikki

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Online seçeneği var mı acaba bunda?

online secenegi var hocam fakat ben hic denemedim

• quote:

hangi surumu denediniz hocam betami ?

gerci beta bile olsa optimizasyon ic acici degil ne yazikki

2-3 hafta önceki malum şekilde olan son sürümünü
    Çok kötüydü durum.. Resmen dumur oldum o gazla gittim TDR 2000 aldım steam den o derece.
    betada beni su an en cok rahatsiz eden konu oyundaki cokmeler hocam

grafik ayarlarinda oynamalar yaparak epey akci bir oynanisa kavustum diyebilirim

eger denediginiz surum beta degilse betayi veya acele etmezseniz tam surumu denemenizi tavsiye ederim

oyun bana cok iyi zaman gecirtiyor

• quote:

grafik ayarlarinda oynamalar yaparak epey akci bir oynanisa kavustum diyebilirim

eger denediginiz surum beta degilse betayi veya acele etmezseniz tam surumu denemenizi tavsiye ederim

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Ya ben biliyorum kendimi o tam sürüm olunca alacağım da işte tek kafamı bulandıran optimizasyon sorunuydu.
    Bir de çok merak ettim eski oyunları oynadıysan bi de bana Reincarnation'da Buzzmobile ve Razorbill var mı
    (Carmageddon 2 Carpocalypse Now'daki arabalar bunlar)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

quote:

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Ya ben biliyorum kendimi o tam sürüm olunca alacağım da işte tek kafamı bulandıran optimizasyon sorunuydu.
    Bir de çok merak ettim eski oyunları oynadıysan bi de bana Reincarnation'da Buzzmobile ve Razorbill var mı
    (Carmageddon 2 Carpocalypse Now'daki arabalar bunlar)

rica ederim hocam araclari isimleriyle bilmiyorum(eagle haric) ise gidince videolara bakip yanitlayacagim

arac listesi

listede hangi aracin gercek hayatta hangi arac oldugunu yazmasida guzel

http://www.igcd.net/game.php?id=1000009170&PHPSESSID=&width=720

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 19 Mart 2015; 16:42:49 >
  • dun aksamki canli yayin

https://t.co/2pUDYFBRww

• GTX TITAN SLI la mı oynuyorlar oyun akıyor be mübarek
  • quote:

quote:

Haklısın da GTX 680AMP! ve 16GB ram i5 3570k ve SSD li deoplama alanı ile rahat 1920-1080 de High görmem gerek
    Low da oynadım ya resmen sinirlendim kapadım o derece.. (Full ayar Ryse oynadıktan sonra canımı sıktı Reincarnation)

core i7 gtx770 4gb windforce o.c. 16gb ddr3 samsung evo 850 250gb ssd ıle malesef ama malesef bende hıgh da oynayamıyorum dostum sorun oyunda umarım bu optımıze duzelır :) cogu lowda bıkac medıum ayar acık ole anca 40+fps alabılıyorm :)

• arkadaşlar ben size şu kadarını söyliyim, yıl 1998 ilk carmageddon'u oynarken mesele asla grafik değildi.

Mesele oyundan alından tad idi. İlk oyunda rooftop rampage haritasında ben başka hiçbir araba oyunundan bu kadar keyif almamıştım...

Demo filandı ama ben o oyunu yüzlerce kere oynadım.. Gotcha adında bir kepçe vardı, ben onu hiç kıramadım...

Daha sonra full versiyon oynadım carmageddon 2 felan oynadım, tdr oynadım ama o tadı asla alamadım...

Şimdikine bakıyorum da kokpit kamerası felan da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaradavut

quote:

quote:

core i7 gtx770 4gb windforce o.c. 16gb ddr3 samsung evo 850 250gb ssd ıle malesef ama malesef bende hıgh da oynayamıyorum dostum sorun oyunda umarım bu optımıze duzelır :) cogu lowda bıkac medıum ayar acık ole anca 40+fps alabılıyorm :)

Sorun oyunda oyunda Bizle alakası yok. Umarım düzelir kısa zamanda..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qaradavut

quote:

quote:

Sorun oyunda oyunda Bizle alakası yok. Umarım düzelir kısa zamanda..

tam surumden once pek bısey beklememek lazım :) tam surumunde ucu acık :)

• Low'da bile 60fps ile oynayamıyorum, optimizasyon olmadıktan sonra tam sürüm çıksa nolur

Ayrıca loading ekranları çok uzun.
  • tam surum cıksa ne olur derken oyun beta oldugu ıcın olmasın bu tıp sorunlar :) her gelen guncelleme 2-10gb arası oluyo adamlar ugrasıyo bence sabretın tam surumde kararlı bır surum elbet cıkacaktır bu sekılde cıkacagına pek ıhtımal vermıyorm
  • geçen akşamki canlı yayını izleyemeyenler için

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.