Şimdi Ara

_ CARMELODAN_ DUYURU _!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN CARMELO'NUN SAHİBİ LWL 70 BERAMUSUN EN SAĞLAM MAGE Sİ KEŞKE YAVAŞ KASSAYDIM BEA ARENAYA GİDİNCE BEN GİRİOM KİMSE KALMIYO HERKES KAÇIŞIYOR BENİ GÖRÜCEK OLURSANIZ KAÇMAYIN CZ DE KAPIŞALIM (ezikler hariç)

• ss verir misin arkadaşım ?sana niye inanalım ki
  • oowwww....ss pls
  • havani sevsinler´ah beramus ta olsam seni tekte alirim ama beramustaki adamim hacklendi
  • bu ne yaaa off SS koy bakalım en saglam magaymiş biz boylelerini cok gorduk lwl 70 olabilirsin ama o adamla kullanabiliyormusun hakkını veriyormusun adamın o onemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 15 Haziran 2006; 17:20:44 >
  • ss plsss
  • quote:

Orjinalden alıntı: TR_KQ

BEN CARMELO'NUN SAHİBİ LWL 70 BERAMUSUN EN SAĞLAM MAGE Sİ KEŞKE YAVAŞ KASSAYDIM BEA ARENAYA GİDİNCE BEN GİRİOM KİMSE KALMIYO HERKES KAÇIŞIYOR BENİ GÖRÜCEK OLURSANIZ KAÇMAYIN CZ DE KAPIŞALIM (ezikler hariç)

Yaş kaç?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Luto | PS5 | ANA KONU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adını hıc duymadım demekkı ezıksın ben beramus'u bastan asagıya tanıyorum ....
  • CARMELO kim ?

SS Koysana Bakalm...
  • SS nerde ???? "n00b" u
  • ewt bencede ss koysun
  • CArmelo Yu Cyperde Biliorum 70 LwL Ama Beramusta Hiç Öle Birini Görmedim Ama 59 LwL Rogue Var 60 olmak üzere Kapışırız
  • CARMELO cypher da lwl 70 mage en güçlü magelerden ikincisi birincisi ela dır beramusda hiç duymadım
  • SS nerde???Nerden inancam!Zaten hic duymadım adını
  • bogazın yargıcı pm e bakar mısın?
  • noob
  • Bnm pek inanasım gelmedi ama ss koy bakalm
  • kadlı öle
  • olm hrf ortaya bir gereksiz konu atıp yalan soluor sizde konusuna msg yazıonuz bırakın yaa allahın NOOOOOOOOOOOOOOB!!!!!!!!unu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.