Şimdi Ara

'Semih ve Sezer, Sezon Öncesi Kampında Olmayacaklar.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SON DAKİKA | FB TV'de Alaattin Metin, Semih Şentürk ve Sezer Öztürk'ün sezon öncesi kampında olmayacağını söyledi.

• sezerin zaten o tweetinden sonra klüpte tutulması hataydı.semih de yattığı yerden iyi para alıyordu.iyi olmuş.
  • Baroni'de gelmese iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bionic.

Baroni'de gelmese iyiydi.

O da gelmez hocam, yabancılar ile ilgili açıklama yapmazlar tahminen.
  • N'oldu lan? Seneye de buradayım. Yıh yıh yıh

'Semih ve Sezer, Sezon Öncesi Kampında Olmayacaklar.'
  •  'Semih ve Sezer, Sezon Öncesi Kampında Olmayacaklar.'

Sezere üzüldüm ya bu adamdan çok şey bekliyordum ama sakatlık vs. peşini bırakmadı. Orta sahada şişkin yeterince..

Semihe emekleri için teşekkürler, gerçek Fenerbahçeli oyunculardan biri..
  • DHF_Viper kullanıcısına yanıt
    git artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Semih için üzüldüm. 2008-2011 Arası ilk 11 oynayacak kapasitede bir adamdı. Hala da kalmasını isterim keşke bizde bıraksaydı. As oynasa efsane olacak bir oyuncuydu bence. Yine de büyük emekleri geçmiştir. İnşallah hep mutlu olur ilerde de Fenerbahçe'ye hizmet eder.

Diğeri de umarım futbol hayatında bir daha bu seviyede bir yerde forma giyemez
  • Sezerin tweet olayi nedir arkadaslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

Sezerin tweet olayi nedir arkadaslar.

aykut kocaman istifa ettikten sonra tweet atmıştı. "Almanya hergün yağmur:)) ama yağmurlu bugünde güneşi gördüm!! yazmış
  • Şu Sezeri bize kitlemeyinde ne yaparsanız yapın isterseniz Real Madride satın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Şu Sezeri bize kitlemeyinde ne yaparsanız yapın isterseniz Real Madride satın.

holmenide aldığımıza göre sezer yüzde 80 sizde hocam şöyle 1.5 2 milyon verinde cash görelim azcık
  • Sezer sizde be hocam.
  • @ Venganza Maximum 1 eder artık Sezer. Buna 1 in üstü verirlerse biterler benim gözümde.
    @ Cartoon

Asıl istememe sebebim twit meselesi (Karakteri) - sakatlıkları - 2011 de reddedip bizi size gelmişti ondan sonra 1 yıldır bize itelemeye çalışıyor menajerler inş almayız bunu. Önder Özen gitsin genç oyuncu alsın bu gelmesin.
  • Semihi inşallah biz alırız.. Ben şu an en iyi yerli santrafor semih..
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Semih gerçekten hep ihtiyacımız olduğunda vardı yüzümüzü kara çıkarmadı hem çok efendi hem büyük Fenerbahçeli. insan üzülüyo lan...
  • sezeri önceden sevmeme rağmen tweet olayından sonra demediğim laf kalmamıştı. gittiği iyi olacak
  • bu hamleyle Sezer Beşiktaşta Semih Trabzonda diyebilir bence Semih kaç yıl oldu ya valla her sene gönderile gönderile hal oldu Selçukla Semih kalır yine bakın görün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

Sezerin tweet olayi nedir arkadaslar.

aykut kocaman istifa ettikten sonra tweet atmıştı. "Almanya hergün yağmur:)) ama yağmurlu bugünde güneşi gördüm!! yazmış

Tamam hatirladim tesekkurler ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Sezer'den çok şey bekliyordum çok da güzel oynuyordu ama Aykut Hoca ile bir türlü yıldızı barışmadı. O tweet zaten çok saçmaydı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.