Şimdi Ara

'Semih ve Sezer, Sezon Öncesi Kampında Olmayacaklar.' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sezer besiktasla anlasmak üzereymis..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Şu Sezeri bize kitlemeyinde ne yaparsanız yapın isterseniz Real Madride satın.

Hocam form tutarsa gerçekten yararlı bi transfer olurcaktır sizin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Şu Sezeri bize kitlemeyinde ne yaparsanız yapın isterseniz Real Madride satın.

Hocam form tutarsa gerçekten yararlı bi transfer olurcaktır sizin için

Sizin taraftarlar bile Twitter olayı yüzünden istemiyorsa bize gelmesin artistler gelmesin daha doğrusu. İstemiyorum ben gelmesini bizi reddedip size geldiği zaman bilmiyor muydu yedekte kalacağınıda geldi size + olarak 1 yıldır menajer zoru ile her fırsatta bize itelemeye çalıştılar inş gelmez.
  • Üok şanssızlık yaşadı, oynadığı maçlardaki performansı ve golleri zaten bize potansiyelini göstermişti. Yazık oldu yine söndü gitti bir yıldız adayı daha...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Üok şanssızlık yaşadı, oynadığı maçlardaki performansı ve golleri zaten bize potansiyelini göstermişti. Yazık oldu yine söndü gitti bir yıldız adayı daha...

27 yaşında adamdan yıldız adayı beklemek ok.
  • Sezer şans verilmeli. Ersun yanal gelirse ben kesinlikle oynatacağını düşünüyorum. Ayrıca twit olayını neden abartıyorsunuz. Aykut kocaman'ın gittiğini güneşi gördüm diye yazarak ifade etmiş. Bundan doğal ne var ? kendisini oynatmayan bir teknik direktör için üzülmesini mi bekliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.