biz burda elimizde olan navigasyona video oynatma yapıyoruz :) ama bazılarına navigasyon yeterlli geliyor :) bugun 4-5 tane fluence megan gördüm navili gps takip ediyolardı ısıklarda tekıyle yanyana geldik. adam benim naviye bakıyordu :) acaba icinden ne gecirmiştir :) bu günlerde megan araclarda bi coğalma var sanki. ben didimde yasıyorum . burada 3 tane vardı şimdi herzaman yola cıktıgımda kesin 3 tane görüyorum gider vaziyette :) megan sedandan cok sanki :)
Bende Fluence'dan çok görüyorum Megane 3 leri :))
Bu arada saati deneme fırsatı buldun mu Erkan hocam ?
Teşekkürler paylaşım için :)
yazmıstım olmadı die bendede yapan arkadasa sormustum hangi programla actın die. daha cvb gelmedi.
Arkadaşlar bu tomtom home daki etkinleştirme kodu için gerekli olan numara nerededir. Benim SD kartın üzerinde bir numara var ama kabul etmiyor. Bu arada benim harita versiyonu v855.2883 bu haritanın güncel olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim.
Burası belki yeri değil ma cevaplarsanız sevinirim.
aracı yeni aldıgınızı düşünerek 1 ay icinde güncel haritayı bedava yükleye biliyorsunuz. bunun icin navigasyonun kitapcıgında yazıyordu su an aklımda değil. güncell haritayıda tomtom home bilgisayara yükleyip göörebilirsiniz. tomtom home bilgisayarda sart :) yoksa bedava yükleyemessiniz ..
saat düzeltmesi çalışıyor...kontrol ettim eskisi gib 1 saat geride değil...
Eski yazılımda Karaburun yolları gayet belli oluyordu yeni yazılım yükledim şimdi araç denizin içinde gidiyor. Hayret yani ne ilkel bir tom tom daha önce İGO 8 yazılımla köy yolları bile yazıyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: erkan3300
aracı yeni aldıgınızı düşünerek 1 ay icinde güncel haritayı bedava yükleye biliyorsunuz. bunun icin navigasyonun kitapcıgında yazıyordu su an aklımda değil. güncell haritayıda tomtom home bilgisayara yükleyip göörebilirsiniz. tomtom home bilgisayarda sart :) yoksa bedava yükleyemessiniz ..
Teşekkür ederim. Bilgisayara Tomtom yükledim zaten SD kartın içinden çıkan kartı takdığımda harita güncellemesi vs. çıkmıyor ama sitesine baktığımda güncel harita v870 gibi gördüm oyüzden sordum acaba etkinleştirme kodu mu gireceğim diye.
Bu arada bena verilen dökümanlar içindeki Navi kitapçığı fransızca, onun için anlamıyorum, aracım MST normalde Carminat Tomtom cihaz olması lazım ama menüde Live Servisleri falan yazıyor. Acaba cihaz Live olabilirmi zira Tomplyer için de her yöntemi denedim yapamadım.
Merhabalar bluetooth tan telefondaki mp3 leri dinlerken parça isimlerini görebilmenin bi yolunu bilen varmı? Saygılar..
quote:
Orijinalden alıntı: ayaklibaca
Merhabalar bluetooth tan telefondaki mp3 leri dinlerken parça isimlerini görebilmenin bi yolunu bilen varmı? Saygılar..
telefonunun modeline göre değişir. bazen iilk actıgın parcanın ismi yazar. değiştirsende aynı kalır. bazende her değiştirdiğin parcanın ismi yazar 10 sn gecikmeli. bazende değiştiği gibi. nokia 5800 da sabit kalıyor. nokia x5 de anında değişiyor nokia 5700 da 10-20 sn geçikmeli gözüküyor :) baska cihaz denenmedi bende.
iphone 4 de ilk başlarda gözüküyordu ancak telin yeni versiyon güncellemesi oldukdan sonra gözükmemeye başladı... malum aracın versiyonu güncellenmiyor.
yeni cıkan cep telefonlarının hepsini destekliyor.
bir arkadasın cin malı n97 sini eşlestirdik. mp3 calma olayı olmadı ama. arama ve cağrı cevaplama tıkır tıkır calıstı.
benim çin malı orite t880i tanıttım,çok rahat arama ve cevaplama yapabiliyorum.
Ben de Megane III Sporedition var Film Ve müzik çalıyor Gösteriyor ama Ses Bir türlü Alamadım. Tüm Forumları inceledim Haricide bırakıp Navigasyonu kapatıyorum. Kartı Takıp Açıyorum. Teyibi açtığımda Anında Bluetooth aktifleşif telefondaki müzikler çalmaya çalışıyor. Telefonun Bluetooth unu kapatıyorum cihaz bulunamadı diyip sessizlik oluyor. Radio ya getiriyorum radiodan ses geliyor. Telefonum SonyEricsson c903 Tüm sürümleri denedim Son b5 ile B4 Fix Çalışıyor diyer dosyalar zaten 2011 de çalışmıyor okuyucununda sürüm bilgisine baktım. Oda güncel Hiçbir yerde ses ile ilgili bir açıklama bulamadım. Fm transmiterde kapalı bazı arkadaşlar söylemeden cevaplıyayım.
1-Video ve Ses Convertte bir hata yok. 2-Ayarlarda bir hata yok. 3-Harici Ses Sistemini Program kesemiyor . Normalde telefon çaldığında müzik kesilip aktive oluyor veya navigasyon yol tarif edeceğindede müziği durdurup sesi geliyor. 4-Ses Konusunda birazdaha kafa patlatmak lazım. Ben programcıyım ama linuxe biraz yabancıyım. Pitondamı derleniyor yazılım hakkında bilgisi olan varmı. 5-Bugün birkaç birşeydaha deniyeceğim bakalım ses gelecek mi? Bilen varsa cevabını yinede bekliyorum.
Tomplayerdan Megane III 2011 modelde ses alan varmı gerçekten. Tüm Ayarları fabrika ayarlarına getirdim. Harici ses getirip kapatıp açtım. Sigortasını söktüm taktım. karttaki yazılımı 240b5 son versiyonu yükledim. Bluetooth kapatıp açtım. usb ye flash disk taktım. Programdan tüm sesleri sonuna kadar açtım. benim arabadamı bir problem var yoksa program sorunlumu ses alan birisi tam ayarlarını anlatsın. olmuyoooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çalışmıyorrrrrrrrrrr.
Arkadaşlar bana video oynatma falan gerekli değil. Sadece tom tom un son haritasını nasıl ücretsiz indirip aracımda kullanırım, bunu bilen varsa lütfen anlatsın... Bunu özellikle radarlı EDS lerin yerini yeni haritaların göstereceğini umduğum için istiyorum. eğer yeni haritalarda radar noktaları görünmüyorsa boşuna kasmayada gerek yok aslında.
öncelikle biraz sakin olmaya calısın :) . olmuyor die bişey yoktur :) olur ama yöntemini bulmak lazım. 1. aracı hariciye jacka alıp kapatıp tomplayer yüklü sd kartı takın 2. 1. secenek olmassa sporeditionlarda usb var ona alıp bırakın. 3. probram acılınca video oynarken menu tusuna basıp program arayüzünden ses acmaya gidin. sesi sonuna kadar acın. 4. bunları deneyin olmassa biraz arastırıp cvp yazırım. hatta sizde programcıysanız link veriyim orayı takip edin orada sorun sorunuzu belki istediğiniz cvbı programın sahibi verir.