Şimdi Ara

CARMİNAT TOMTOM İLE VİDEO MP3 OYNATMAK TOMPLAYER (YENİ 27.01.2013 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
707
Cevap
15
Favori
142.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar konu ile ilgili emeği geçen herkese tşk.ler.
    konuyu dün akşam gördüm ve imzamdaki araçta uyguladım, sonuç mükemmel.
    'agunes79' arkadaşın ki gibi benim araçtada harici usb girişi vardı. Bende sesi aynı şekilde aldım, yani harici audio girişi seçilince mutlaka usb'de bir cihaz takılı olmak zorunda, aksi takdirde ses alınamıyor. ben biraz kurcaladım ancak takılma yaşamadım. takılma yaşarsam diye soruyorum acaba bu sigorta kutusu nerede kaputun altında mı yoksa direksiyonun sol alt kısmında mı ?
  • erkan hocam yada bilen baska arkadas varsa bana yardım etsin lutfen hersey guzeldi video oynatıyor mop3 dinliyodum bi video indirirp av,ye cevirdim calıstırırken ekran dondu ve sd kartı cıkarıp reno sd kartını taksamda kapatıp acsamda calısmıyoır ekran surekli donuk kaldı siyah ustu beyaz cizgili su an bile öle araba kontak kapalıykende öle bi arkadasada aynısı olmustu sanırım çöz
    mü nasıl? ney yapmam gerekk? harici audio ya alıyorum gene duzelmior su an bne navigasyon acılıyor ne video mp3 sadece siyah bi ekran var biri yardım etsin lutfenn aynı sorunu yasayan oldumu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperalper123

erkan hocam yada bilen baska arkadas varsa bana yardım etsin lutfen hersey guzeldi video oynatıyor mop3 dinliyodum bi video indirirp av,ye cevirdim calıstırırken ekran dondu ve sd kartı cıkarıp reno sd kartını taksamda kapatıp acsamda calısmıyoır ekran surekli donuk kaldı siyah ustu beyaz cizgili su an bile öle araba kontak kapalıykende öle bi arkadasada aynısı olmustu sanırım çöz
    mü nasıl? ney yapmam gerekk? harici audio ya alıyorum gene duzelmior su an bne navigasyon acılıyor ne video mp3 sadece siyah bi ekran var biri yardım etsin lutfenn aynı sorunu yasayan oldumu??

Bu benim başımada çok geldi. Direksiyonun solunda sigorta kutusu var. Navigasyonun sigortasını çıkarıp takman gerekiyor. Hangi sigorta olduğunada aracın kullanma klavuzundan bakabilirsin. Seyir yardım sistemi diye bişey yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

• ya direksiyonun yanında üc tane socket vardı 10 luk 15 lik 25 lik 3 unude soküp taktım bişe olmadı gene siyah ekran ve üsütünde beyaz çizgi. sd kartta takılı değildi. megane sport tourer benim arac acaba socketi söküp cıkarırken baska birsey dahamı yapıyorsun?
  • Hayır sadece sigortayı cıkarıp takıyorum. Ekran düzeliyor.
  • sd kart takılı ikenmi mesela socketi söküp takıyorsun? ince bi detay varmı
  • anladımm arac kartı yada sd kart takılı olsada olmasada farketmiyor yani sigortayı söküp takınca düzeliyor benimki düzelmedi direksiyonun solunda bi kutu vardı onu cektim 3 tane sokat 1 tanede mandal vardı 10 luk 15 lık 25 lik sanırsam bide arac kartını takıp deneyim gerci takmasanda algılıyor arac calısıyor ama
  • jim beam arkadasım sendede sport tourer varmış sen hangi socketi cıkarıp takıyorsun bi mandal ve 3 tane soket var, direksiyonun solundaki kutuda
  • Bende megane 3 var. Yerini tam hatırlamıyorum inip bakmam lazım ama kitapçıktan bakmıştım bende yeri gayet kolay.
  • quote:

jim beam arkadasım sendede sport tourer varmış sen hangi socketi cıkarıp takıyorsun bi mandal ve 3 tane soket var, direksiyonun solundaki kutuda

Sen anladigim kadariyla yedek sigortalari cikarip takiyorsun. Aracin kullanma klavuzundan sigortalar bolumunu ac. Seyir yardim sistemi sigortasi hangisiyse onu sok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: excoupe

quote:

jim beam arkadasım sendede sport tourer varmış sen hangi socketi cıkarıp takıyorsun bi mandal ve 3 tane soket var, direksiyonun solundaki kutuda

Sen anladigim kadariyla yedek sigortalari cikarip takiyorsun. Aracin kullanma klavuzundan sigortalar bolumunu ac. Seyir yardim sistemi sigortasi hangisiyse onu sok.

Bak bunu hiç düşünmemiştim :))
  • iyi günler Latitude nav. için video oynatmaya çözüm bulundumu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

iyi günler Latitude nav. için video oynatmaya çözüm bulundumu ??

TomTom live ise henüz bulunmadı.
  • şu namussuza tv anteni takıp tv izleyebilsek tadından yenmez ya..
  • Bende olabileceğini düşünmüştüm ama bekleyelim bakalım...
  • aslında ben çok daha tomtom ile geri vites kamerası çalıştırmak isterdim. Avrupadaki bazı modellerde bu mevcut. Acaba bunu için ne yapılabilir ?
  • 1. sayfayi incelerseniz hangi sigortayi sokuceginizi gosterdim. ben su ana kadar 5 kez sok tak yaptim :) is nedeniyle fazla giremiyorum foruma.
  • acaba diyorum şu an araçlardaki monteli mevcut tomtomlar ekstra neler yapılabilir.,?
    Geri vites kamerası ?
    Tv-Tuner ?
    yada farklı uygulamalar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bupepe

acaba diyorum şu an araçlardaki monteli mevcut tomtomlar ekstra neler yapılabilir.,?
    Geri vites kamerası ?
    Tv-Tuner ?
    yada farklı uygulamalar ?

Tv tuneri dört gözle bekliyorum valla. Geri vites kamerası o kadar önemli değil benim içinde TV olayı süper olur...
  • TOM TOM kullanan arkdaşlar acaba bu geri vites kamera olayını ile bilgileri var mı acaba ?
    nasıl kurulabilir falan ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.