Şimdi Ara

CARMİNAT TOMTOM İLE VİDEO MP3 OYNATMAK TOMPLAYER (YENİ 27.01.2013 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
15
Favori
142.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erkan .eğer donma olayı çözülmüşse süper olur merakla bekliyoruz ..
    Sayende video oynatan bi navigasyonumuz oldu şu hali ile bile olsa yinede fena değil .şu anda bizim oğlanı uzun yolculukta 45 dk oyalıyor hiç olmazsa ..emeklerine eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan3300

30sn izliyorsan bir yerde hata varr belki. 1saat donmadan izleniyor sonra kasiliyor. araci durdurup surucu kapisini acinca kapanip duzeliyor. 1-2 hafta beklersen yeni yazilim cikcak onu yuklersin sorun cozulur. bizde yeni yazilimi bekliyoruz... suan zaten beta surumu bazi araclarda calismamasi normal. sizin navigasyonun surumu yuksekse desteklemeye bilir. 1-2hafta sabir :)

Erkan çok teşekkürler cevabın için yeni sürümü merakla ve sabırla bekliyorum :)
    Benim video donduğunda ekranda resim kalıyor öle hiç bir şekilde gitmiyor bir gün sabaha kadar öyle kaldı :) sigortayı takıp çıkarınca düzeldi .Kapıyı açma olayını biraz anlatır mısın? (anlattın ve ben kaçırdıysam pardon :( o şekilde nasıl düzeliyor ?
  • arabayi istop edip kapiyi acinca teyp kapanirya o sekilde ama bu dona dona video oynattiginda gecerli. senin direk dondugu iicin sigorta sok tak yapiyorsun.. bir oneri : hafiza kartini bicimlendir fat 32 filan tomtomu tekrardan indir hafiza kartina yukle . olmassa hafiza kartinin firmatini tekrardan degistir mumkunse baska hafiza kartiyla dene cepten yaziyorum formatlar aklimda degil.
  • quote:

arabayi istop edip kapiyi acinca teyp kapanirya o sekilde ama bu dona dona video oynattiginda gecerli. senin direk dondugu iicin sigorta sok tak yapiyorsun.. bir oneri : hafiza kartini bicimlendir fat 32 filan tomtomu tekrardan indir hafiza kartina yukle . olmassa hafiza kartinin firmatini tekrardan degistir mumkunse baska hafiza kartiyla dene cepten yaziyorum formatlar aklimda degil.

Üstad tekrar teşekkürler kapı açma olayını anladım. Tomtomu tekrar indir demişsin onu anlamadım kusuruma bakma benim tomtom ilk aldığım gibi sadece pc ye takıp güncelledim onunla ne işim var ?
    Hafıza kartının formatını değiştir demişsin bu nasıl oluyor ? ( biçimlendirmeyi fat 32 değil de başka şekildemi yapmalıyım )
  • tomtom derken tomplayeri yeniden yukle scenicler fat 16 filan oluyor oyle calisiyor yani denemekte yarar var konuyu okursan yaziyor zaten bir arkadasimiz cozumu oyle bulmus... iyi gunler.
  • yazılanlarda aradığınız tüm cevaplar var :) ltfn dikkatli okuyunuz..
  • yazı uzun okudum ama arada kaçırdım galiba , kusura bakma erkan uğraştırdım.
  • ne kusru onemli olan paylasip ogrenmek.. :)
  • quote:

ne kusru onemli olan paylasip ogrenmek.. :)

:) ne demiş ünlü şair sertap hayat paylaşınca güzel :)
  • tom tom a geri görüş kamerası baglayan oldumu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

tom tom a geri görüş kamerası baglayan oldumu ???

bu sorunun cevabını bende bekliyorum. kullanım klavuzunda takılabilir diyor. kamera takılırsada istediğimiz görüntü aygıtını uzatma kablo ile takabiliriz..

aklıma direk nokia 5800 baglamak geliyor :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

tom tom a geri görüş kamerası baglayan oldumu ???

bu sorunun cevabını bende bekliyorum. kullanım klavuzunda takılabilir diyor. kamera takılırsada istediğimiz görüntü aygıtını uzatma kablo ile takabiliriz..

aklıma direk nokia 5800 baglamak geliyor :D

aracı ilk aldıgımızda servise sordum biz yapmıyoruz dedi ve LTT park yapmak cidden sıkıntı bazen park sensörü bile yemiyor :))
  • buyuk arac buyuk sorun. :) yapilirda bilmiyolar.

bu arada kotu bir haber tomplayer yazilim gelistiricisi wolfgar ailevi sorunlardan dolayi resmi surumu yayinliyamadi 1-2 ay surebilirmis bu durum... linux yazilimindan anlayan arkadaslar su ise el atsaniz 40-45 dk izledikten sonra donma sorununu cozseniz . baska bisey istemiyoruz :)
  • tüh gene beklicez :)) geri görüş kamerası bağlanması konusunda fransa,hollanda ve ispanyanın reno forum sitelerini araştırdım. bu konuda en ilerde olanlar ispanyollar ama maalesef onlarda hala uğraşmakda ve bir türlü çözüm üretemeyip, bildiğimiz laptop olayını kullanmaktalar.
  • quote:

arabayi istop edip kapiyi acinca teyp kapanirya o sekilde ama bu dona dona video oynattiginda gecerli. senin direk dondugu iicin sigorta sok tak yapiyorsun.. bir oneri : hafiza kartini bicimlendir fat 32 filan tomtomu tekrardan indir hafiza kartina yukle . olmassa hafiza kartinin firmatini tekrardan degistir mumkunse baska hafiza kartiyla dene cepten yaziyorum formatlar aklimda degil.

teşekkür ediyorum değerli paylaşımların için erkan üstad, bende sorunumu fat 32 yerine fat olarak biçimlendirince çözmüş oldum artık donmadan izleyebiliyorum.Radyoya geçtiğimizde ekranda radyo görüntüsü olmamasıda kötü bunu çözseler birde :S
    Yeni sürümü bekliyoruz !!!
  • arkadaşlar paylaşımlarınız için çok tşk ederim.
    hepinizin ellerine sağlık
  • Arkadaşlar ,Beni Aracım Fluence, Entegre Navigosyon var. Araç kliltlendiğinde navigasyon başlangış görüntüsü bir süre belirip kapanıyor. Tıpkı bir araç alarm sinyal lambası gibi. Daha önce böyle değildi. Nedenini anlayamadım. Bu bir arıza mı, yoksa ayarlar ile mi lgili. Yardımcı olabilir misiniz.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mccrover123

Arkadaşlar ,Beni Aracım Fluence, Entegre Navigosyon var. Araç kliltlendiğinde navigasyon başlangış görüntüsü bir süre belirip kapanıyor. Tıpkı bir araç alarm sinyal lambası gibi. Daha önce böyle değildi. Nedenini anlayamadım. Bu bir arıza mı, yoksa ayarlar ile mi lgili. Yardımcı olabilir misiniz.Teşekkürler.

Resimi değiştirdiyseniz olabilir. Bende değiştirdim ve kapanırken resim bendede çıkıyor. Herhangi bir sıkıntı yoktur herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: JimBeam

quote:

Arkadaşlar ,Beni Aracım Fluence, Entegre Navigosyon var. Araç kliltlendiğinde navigasyon başlangış görüntüsü bir süre belirip kapanıyor. Tıpkı bir araç alarm sinyal lambası gibi. Daha önce böyle değildi. Nedenini anlayamadım. Bu bir arıza mı, yoksa ayarlar ile mi lgili. Yardımcı olabilir misiniz.Teşekkürler.

Resimi değiştirdiyseniz olabilir. Bende değiştirdim ve kapanırken resim bendede çıkıyor. Herhangi bir sıkıntı yoktur herhalde

Sanırım onun bahsettiği araçtan çıkıp kilitledikten sonra olan bir olay .

Bende resim değiştirdim .Bende sarı trophy görünüyor :)

kapıyı açınca zaten devreleri kesip kısa bir sğre resim görünüyor bendede .

• quote:

Orijinalden alıntı: davidxxx

quote:

Orijinalden alıntı: JimBeam

quote:

Sanırım onun bahsettiği araçtan çıkıp kilitledikten sonra olan bir olay .

Bende resim değiştirdim .Bende sarı trophy görünüyor :)

kapıyı açınca zaten devreleri kesip kısa bir sğre resim görünüyor bendede .

Hmm. Ben yanlış anlamışım. Araç kilitlendiğinde öyle bi olay yok bende ama yinede sıkıntı yaratacagını düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.