Şimdi Ara

CARMİNAT TOMTOM İLE VİDEO MP3 OYNATMAK TOMPLAYER (YENİ 27.01.2013 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
15
Favori
142.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar verilen bilgiler birbirinden değerli teşekkürler ama hala geri vites kamera ie ilgili düzgün bir bilgi çıkmadı ...
  • arkadaşlar ben video oynatamadım ne yaptıysam olmadı aracım gt line.
  • Ne kadar gerekli tartisilir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Ne kadar gerekli tartisilir...

benim eski aracımda video oynatıyordu uzun yolda cok güzel vakit geçiyor kemal sunalın filimlerini izliyordum ben uzun yola sıksık cıkıyorum çalışsaydı iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf29

quote:

Ne kadar gerekli tartisilir...

benim eski aracımda video oynatıyordu uzun yolda cok güzel vakit geçiyor kemal sunalın filimlerini izliyordum ben uzun yola sıksık cıkıyorum çalışsaydı iyi olurdu.

Sizinkinde var ama bizimkilere geri görüş kamerası bağlayamıyorlar nedendir bilmiyorum. Olsa iyiydi.
  • Üstadım bir çözüm yolu bulabildin mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Bu çöp navigasyona boşuna 1000TL vermişsiniz, 850Yl ye S60 navigasyon taktırsaydınız, arkamysten 1000 kat daha iyi, hatta satıp taktırın derim

sadece navi değil önemli olan joystik ve orjinal olması önemli olan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

Bildiğim kadarıyla hala yok. Fakat sizin araçta yeni nesil navigasyon var ise ona takılıyor yanlış bilmiyorsam. Hatta tv özelliği de ek olarak geliyor.

Makyajlı Megane'larda geri görüş özellikli Tomtom navigasyon var.

Makyajlı Megane'larda geri görüş özelliği var demişsiniz ama satış elemanı bana olmadığını söyledi, sonradan da takılamıyor sanırım dedi. Aracı henüz teslim almadım, bu özellik benim için önemli ama kesin bir bilgiye ulaşamadım malesef, bazı yerlerde olduğunu okuyorum orijinalinde mi geliyor sonradan mı takılabiliyor anlayamadım. Bu konuda kesin bilginiz varsa beni aydınlatır mısınız..teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: marginal

quote:

quote:

Bildiğim kadarıyla hala yok. Fakat sizin araçta yeni nesil navigasyon var ise ona takılıyor yanlış bilmiyorsam. Hatta tv özelliği de ek olarak geliyor.

Makyajlı Megane'larda geri görüş özelliği var demişsiniz ama satış elemanı bana olmadığını söyledi, sonradan da takılamıyor sanırım dedi. Aracı henüz teslim almadım, bu özellik benim için önemli ama kesin bir bilgiye ulaşamadım malesef, bazı yerlerde olduğunu okuyorum orijinalinde mi geliyor sonradan mı takılabiliyor anlayamadım. Bu konuda kesin bilginiz varsa beni aydınlatır mısınız..teşekkürler.

http://www.renault.com.tr/araba/binek/yeni-megane-hb/teknoloji

GERİ GÖRÜŞ KAMERASI

Teknoloji Paketi içerisinde sahip olabileceğiniz Geri Görüş Kamerası ile aracınızı park etmek artık çok daha kolay. Geri vites kamerası size sadece arabanızın arkasını göstermekle kalmıyor, aynı zamanda direksiyon açısına göre aracınızın nereye gideceğini de sesli ve görsel olarak destekliyor. Aracınızı park etmek bu sayede bir eğlence haline geliyor.

CARMİNAT TOMTOM  İLE VİDEO  MP3 OYNATMAK  TOMPLAYER (YENİ 27.01.2013

• quote:

Orijinalden alıntı: marginal

quote:

quote:

megane gt line araçlarda var yani benim aracımda var cok güzel (tekmoloji) paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf29 -- 22 Kasım 2012; 20:21:35 >

• Bilgi için teşekkürler, ancak tahmin edeceğiniz üzere bu metinlere rastladım, her yerde zaten aynı şey yazıyor siz buna dayanarak var diyorsanız sanırım umut kalmadı. Makyajlı kullanan biri var deseydi sevindirici olacaktı.
    'Teknoloji Paketi içerisinde sahip olabileceğiniz' ibaresi var, MST Privilege de böyle bir opsiyon yok, GT Line da var sanırım. Opsiyon olarak ne varsa aldım. Reklamlarda öyle bir yazıyorlar ki sanki bütün yenilere standart konmuş özellikler, Şerit Kontrol Sistemi de var gibi algılamıştım o da yokmuş. Neyse insan herşey olsun istiyor sağlık olsun ama araç uzun olduğundan park konusunda zorluk çekilecek, arka camdan da tam görülmüyor olsa iyi olurmuş.
  • http://www.renault.com.tr/araba/binek/yeni-megane-sport-tourer/ozellikler

en altta tp: de geri vites kamerası var denilmekte
  • @ReJim
    anlatımın için teşekkür ederim ama çok karışık anlatım olmamışmı. şahsen ben yapmaya çalıştım bir noktadan sonra başa sardım:)

edit.
    live kullanıyorum, ilk sayfadaki anlatımı yaptığımda kum saati geliyor gidiyor, player açılmıyor.
    orjinal kartı başka karta kopyalayıp, tomplayer dosyalarını üzerine yazdırdım ama yine olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tankaya -- 28 Kasım 2012; 12:44:37 >
  • live versiyonunda igo kullanabilirmiyiz
    live lerde tomplayer olmuyor bari naviyi daha kullanışlı hale getireyim
  • okurken bazı arkadaşların sorunlarını gördüm bildiğim kadarıyla cevaplıyayim

LIGHT tuşuna basık tutarsanız harita ekranı gizlenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tankaya

@ReJim
    anlatımın için teşekkür ederim ama çok karışık anlatım olmamışmı. şahsen ben yapmaya çalıştım bir noktadan sonra başa sardım:)

edit.
    live kullanıyorum, ilk sayfadaki anlatımı yaptığımda kum saati geliyor gidiyor, player açılmıyor.
    orjinal kartı başka karta kopyalayıp, tomplayer dosyalarını üzerine yazdırdım ama yine olmadı

Olabildiğince ayrıntılı yazmaya çalıştım o yüzden biraz karışık olmuş olabilir.

Fakat live de çalışmıyor diye biliyorum. Yabancı forumlarda da öyle olduğunu görmüştüm. Olmaması o yüzden olabilir.

Karışıklığı biraz düzeltmeye çalışıcam. Yakın zamanda yeni bir harita güncellemesi daha çıktı. Onu da halletmeye çalışıyorum şimdi.
  • Arkadaşlar bu kumanda bağlanma sorunu yaşayan var mı bunu bir türlü çözemedim kumandayı yeni hazırladğımız sd kartla kullandığımda kolay kolay bağlanmıyor ama orjinal kart ile kullandığımda anında bağlanıyor proplem nerede acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kralsant

Arkadaşlar bu kumanda bağlanma sorunu yaşayan var mı bunu bir türlü çözemedim kumandayı yeni hazırladğımız sd kartla kullandığımda kolay kolay bağlanmıyor ama orjinal kart ile kullandığımda anında bağlanıyor proplem nerede acaba?

problem hack yapıldıgından kumanda ayarlarının ıyı olmaması yuzunden... tomplayer ekranındayken kumanda sorunsuz calısıyor ama navigasyon ekranına gecerken baglanmama sorunu yapa biliyor . ben tomplayerdan cıkarken navigasyon ekranı acılırken sağ üste hoşgeldiniz yazısını görüp 10 sn sonra kumandaya basınca baglannmama sorunu olmuyor ... bazen tek tük.... tomtomdan tomplayere gecmek için 6kez back tusuna basmaklazım. tomplayerden tomtoma geçmek iiçin tomplayerden cıkıs butonuna basmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kralsant

Arkadaşlar bu kumanda bağlanma sorunu yaşayan var mı bunu bir türlü çözemedim kumandayı yeni hazırladğımız sd kartla kullandığımda kolay kolay bağlanmıyor ama orjinal kart ile kullandığımda anında bağlanıyor proplem nerede acaba?

O zaman sorun bize has değil. Diğer arkadaşlar da oluyor o zaman. Ben şahsen 2 tane sd kart bulundurmayı düşünüyorum. Bir tanesinde güncel harita yüklü. Diğerinde tomplayer yüklü.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.