Şimdi Ara

CARMİNAT TOMTOM İLE VİDEO MP3 OYNATMAK TOMPLAYER (YENİ 27.01.2013 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
15
Favori
142.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bu cihazı 6 ay önce detaylı olarak açıklamıştım. Arada bir arayüz (interface ) donanımı var o linux tabanlı olarak calışıp geri vites e takılınca aktif olan kameranın görüntüsünü video olarak navi ekranın arkasındaki soketten dışarıya veriyor ancak soket tipi sıtandart değil o yüzden herkes yapamaz bu arayüze ihtiyaç var detaylar 3. sayfadaydı.
    çok ucuz olmadığı için tek başıma alamadım. 3 5 kişi olsaydık belki sipariş verebilirdim ancak şu aralar maddi durumlar sıkısık biraz...
  • Arkadaşlar bende 1 sayfada anlatılanları birebir yaptım ama bir türlü tom player ekranı gelmedi nerede hata yapıyorum acaba? orjinal kart ile yeni sd kartı kopyaladığımda hata veriyor bu kartı bu cihazda kullanamazsınız diyor ne yapıyorsam tom playere geçmiyor cihaz. diğer yoluda denedim orjinal kartı yeni karta kopyalamadan olan yolu oradada nafile takınca tom player ekranı gelmiyor ama ben anlatılanları harfi ile uyguluyorum bana yardımcı olacak bir arkadaşımız var mı acaba şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kralsant

Arkadaşlar bende 1 sayfada anlatılanları birebir yaptım ama bir türlü tom player ekranı gelmedi nerede hata yapıyorum acaba? orjinal kart ile yeni sd kartı kopyaladığımda hata veriyor bu kartı bu cihazda kullanamazsınız diyor ne yapıyorsam tom playere geçmiyor cihaz. diğer yoluda denedim orjinal kartı yeni karta kopyalamadan olan yolu oradada nafile takınca tom player ekranı gelmiyor ama ben anlatılanları harfi ile uyguluyorum bana yardımcı olacak bir arkadaşımız var mı acaba şimdiden teşekkürler

8 mesaj yukarıda ayrıntılı olarak açıkladım. İnceleyebilirsin.
  • Hocam anlatmışsınız ama bana çok karışık geldi desem inanırmısınız siz anlattınız ama onu bile nasıl yapacağımı bilmiyorum doğrusu... biraz karışık geldi bana... ne yapsam ki
  • quote:

Hocam anlatmışsınız ama bana çok karışık geldi desem inanırmısınız siz anlattınız ama onu bile nasıl yapacağımı bilmiyorum doğrusu... biraz karışık geldi bana... ne yapsam ki

Üstat eğer muğla taraflarına yakınsan gel halledeyim sana. Yok uzağım dersen sd kart gönder bir tane ben sana halleder gönderirim. Artık bundan daha iyi kendi aracımı veririm sana o olur
  • Üstadım allah senden razı olsun uzun uğraşlarım sonucu tom playeri aracımda çalıştırmayı başardım:)) Yalnız bir sorunum var sendede varmı bilmiyorum ilk açılışta sesler çalışmıyor vs.. gibisinden bir hata veriyor ve alt tarafta devam çıkıyor... şuan aklıma gelmiyorda ekranda ne yazdığı bakınca yazarım yine... biraz zaman geçtikten sonra normal navigasyon açılıyor 6 kez back tuşuna basıncada tom player karşımda çok şükür herşey yolunda yalnız ilk açılışta hata vermesi canımı sıktı bir şeyi eksikmi yaptım acaba üstadım?
  • quote:

Üstadım allah senden razı olsun uzun uğraşlarım sonucu tom playeri aracımda çalıştırmayı başardım:)) Yalnız bir sorunum var sendede varmı bilmiyorum ilk açılışta sesler çalışmıyor vs.. gibisinden bir hata veriyor ve alt tarafta devam çıkıyor... şuan aklıma gelmiyorda ekranda ne yazdığı bakınca yazarım yine... biraz zaman geçtikten sonra normal navigasyon açılıyor 6 kez back tuşuna basıncada tom player karşımda çok şükür herşey yolunda yalnız ilk açılışta hata vermesi canımı sıktı bir şeyi eksikmi yaptım acaba üstadım?

Ses konusunu şöyle çözeceksiniz.

Tomplayer a geçmeden önce harici ses kaynağını seçin. Bağlı bir telefon olmasın. Hatta radyo da iken sesi iyice kapatın sonra harici audio kaynağına geçin sonra tomplayerı açın.

Tomplayer da video veya mp3 açtıktan sonra tekrar sesi açın. Ses sorunu çözülür.

Bahsettiğiniz hatayı kendim görmediğimden çözümü konusunda yardımcı olamıyorum.

• Rejim üstadım hallettim bunuda çok şükür... Sorun tomtomun ses kayıtları yokmuş ondan kaynaklanıyormuş takar takmaz güncelleme buldu tom tom home hemen yükledei ve düzeldi çok şükür aynı hatayı vermiyor... herşey için çok tşkler... bu işte tek çözümü senin anlattıklarında buldum... herkese tavsiye ederim.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 18 Ekim 2012; 14:57:09 >
  • Bir yıl içinde 4 kere harita güncelleme hakkı 185.-TL.

Orjinal ürün alacağıma arabayı alırken teklif ettikleri dandik Çin malı dvd-navi seti taktırsaymışım keşke böyle kazık yemiş olduk. Hemde geri görüş kamerası bağlatabilirdim.

CARMİNAT TOMTOM  İLE VİDEO  MP3 OYNATMAK  TOMPLAYER (YENİ 27.01.2013
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Bir yıl içinde 4 kere harita güncelleme hakkı 185.-TL.

Orjinal ürün alacağıma arabayı alırken teklif ettikleri dandik Çin malı dvd-navi seti taktırsaymışım keşke böyle kazık yemiş olduk. Hemde geri görüş kamerası bağlatabilirdim.

CARMİNAT TOMTOM  İLE VİDEO  MP3 OYNATMAK  TOMPLAYER (YENİ 27.01.2013

Sıkma canını herşeyin kolayı var. Yukarıda güncellemeyi ücretsiz nasıl yapabileceğini yazdım.185 lira cebinde kalır

• Rejim üstadım ne zamandır soracagım unutuyorum. Simdi bu yeni olusturdugumuz tomtomlu sd kartla orjinal tomtom kart arasında haritanın güncelligi vs. Bakımında yada diger seyler bakımından farklılık var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Rejim üstadım ne zamandır soracagım unutuyorum. Simdi bu yeni olusturdugumuz tomtomlu sd kartla orjinal tomtom kart arasında haritanın güncelligi vs. Bakımında yada diger seyler bakımından farklılık var mı acaba?

Eğer güncelleme için söylediklerimi yapmazsan bir fark yok. Çünkü orjinal kartın İD numarasını diğer karta kopyalıyorsun. Fakat eğer güncelleme dosyasını da eklersen orjinal karttan daha güncel haritası olan sorunsuz bir hafıza kartı yapmış olursun.
  • Bu çöp navigasyona boşuna 1000TL vermişsiniz, 850Yl ye S60 navigasyon taktırsaydınız, arkamysten 1000 kat daha iyi, hatta satıp taktırın derim
  • Üstadım bu güncelleme dosyası derken hangisinden bahsettin acaba onu yaptım mı bilmiyorum doğrusu... Birde bir sorunum daha var benim araç kumandalı olandan orjinal kartı taktığım anda kumanda anında bağlanıyor hiç bir şekilde bağlanmama gibi bir sorun olmuyor... Ama gel gelelim ki tom playerli sd kartı taktığımda her zaman kumanda cihaza bağlanırken sorun oluşuyor, bağlanmıyor, kapatıp açmak zorunda kalıyorum yine olmuyor arabayı stop edip yine açıyorum bazen sorunsuz bir şekilde bağlanırken bazen hiç ama hiç bağlanmıyor... Ama tom playerli sd kartı oluştururken bir yerde hatamı yaptım yada bir şeyleri eksikmi kopyaladım falan vs.. acaba?
  • quote:

Üstadım bu güncelleme dosyası derken hangisinden bahsettin acaba onu yaptım mı bilmiyorum doğrusu... Birde bir sorunum daha var benim araç kumandalı olandan orjinal kartı taktığım anda kumanda anında bağlanıyor hiç bir şekilde bağlanmama gibi bir sorun olmuyor... Ama gel gelelim ki tom playerli sd kartı taktığımda her zaman kumanda cihaza bağlanırken sorun oluşuyor, bağlanmıyor, kapatıp açmak zorunda kalıyorum yine olmuyor arabayı stop edip yine açıyorum bazen sorunsuz bir şekilde bağlanırken bazen hiç ama hiç bağlanmıyor... Ama tom playerli sd kartı oluştururken bir yerde hatamı yaptım yada bir şeyleri eksikmi kopyaladım falan vs.. acaba?

Bendeki de kumandalı model. Söylediğin sorun bende de oluyor ara ara. Çözüm için biraz araştırma yapayım konu ile ilgili bilgi veririm.

Harita güncellemesinin de nasıl yapılacağını anlatmıştım. Kendi bulunduğum yerde güncellemenin çok hayrını gördüm; tavsiye ederim.

• üstadım cok tsk ederim emeklerin icin... Heyecanla bekliyorum çözümü artık, inş olurda rahat, sıkıntısız bir şekilde kullanırız kumandayı.. Bu arada rica etsem güncellemeyi anlattıgınız yazıyı bana özel msj olarak atabilir misin acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kralsant -- 31 Ekim 2012; 10:50:38 >
  • Total video converter ayarlarının resimleri ilk sayfada gözükmüyor yardımcı olur musunuz neydi ayarları tom player için
  • quote:

Orijinalden alıntı: hnapolyon

Total video converter ayarlarının resimleri ilk sayfada gözükmüyor yardımcı olur musunuz neydi ayarları tom player için

VİDEO encoder xvid ( avi ) 480*272 25fps 400kbit audio encoder mp3 44100hz 128kbit (hq)
  • arkadaşlar bende 2010 laguna 3 excutive var navigasyonu joystikli, dosyaları atıyorum navigasyon açılmıyor yükleme işareti çıkıyor 30-40 sn bekledikten sonra tekrar kapanıp açılıyor, bu sorunu nasıl çözebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wave41 -- 6 Kasım 2012; 21:21:51 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.