arkadaşlar carnacta başladım geçen gece, şuan görevsiz 53 olmak üzereyim mage olarak ama ezik kalırmıyım çok, herkes çok mu yüksek acaba?
ardreamda birçok ii itemli mage olmasına karşın iş yapan çok mage tanımıorum ayrıca ii asaslar war fkt başka bi serwerda başlayacaına carnacta bşla derim çnku ztn o gçlu kişilerde bu opal saphireler daa ucuzlayınca master açıp cz gidecek
dandik 1 server
bekledim bekledim yeni server gelmedi 2 gün önce baydık parayı başladık platinle carnacta eğer 60 olmadan yeni server gelirse dağıtırım koyu
uyduruk diğer serverler gibi yok olacak bir server en fazla yeni server gelene kadar dayanır en fazla bug ve hile yapılan bir server diye biliyorum eğer çok paran varsa başla
nickin ne bakiyim senin
yardıma gelelim
Bende Başladım Carnacda Ticaretle Bişeyler Yapmaya Çalışıyorum.Ama Ticaret Ölü Ne Almak İsteyen Var Ne Satmak
Ama Beni Kasak Adam Lazım Orcum Kasmak İsteyen Pm
çok pahalı ben başladığıma pişmanım
quote:
Orjinalden alıntı: karasoyka
nickin ne bakiyim senin
yardıma gelelim
hashus1099 lazım olur belki
quote:
Orjinalden alıntı: klmvklc
quote:
nickin ne bakiyim senin
yardıma gelelim
benden kurtulabilceginimi zandın kasacam seni mageyi 5 günde 60 yaptım şimdi o charı arkadaşa vercem bide voker açacam asıl exi ozaman gör ben topluycam siz indireceksiniz !... ex yagmuru başlıycak
nese bende yatayım knightın gelecegi yok
5de anca gelir ben de görevleri yaparsam bayağı artıracam lvli galiba ama görev için prty lazım
quote:
quote:
nickin ne bakiyim senin
yardıma gelelim
Vaaaaay. Kimleri goruyorum.
muhtelif zamanlarda bu tepkiyi alacağımı düşünüyorum usta sen de gel beraber kasalım
Ben Pathosdayim :P
quote:
Orjinalden alıntı: Y!g!T
Ben Pathosdayim :P
boşver pathosu gel takıl buraya ben de manesi bıraktım
Valla 1 ay once falan desen gelirdim de simdi Pathos da duzenimi falan kurdum :)
Zaten pek girmiyorum da oyuna. Oyle gunde 1 - 2 saat arasi.
char güzelmiş ama bence 80e kas ardream kasmanın manasını anlamıyorum
:) 80e kasmak icin cooook fazla zaman lazim. Valla o kadar harcayacak zamanim yok. Gunde 1 - 1.5 saat oynayip cikmak bana yetiyor. Basinca 10-12 saat oturup da oynayacak halim yok valla.
quote:
quote:
quote:
nickin ne bakiyim senin
yardıma gelelim
benden kurtulabilceginimi zandın kasacam seni mageyi 5 günde 60 yaptım şimdi o charı arkadaşa vercem bide voker açacam asıl exi ozaman gör ben topluycam siz indireceksiniz !... ex yagmuru başlıycak
nese bende yatayım knightın gelecegi yok
Layn Noluyo Layn Bensiz Kimi Kasıyon
Hacııı Acil 55 Olmam Lazım Orcum Beni Kasarısn Demi
quote:
Orjinalden alıntı: K.Kahriman
uyduruk diğer serverler gibi yok olacak bir server en fazla yeni server gelene kadar dayanır en fazla bug ve hile yapılan bir server diye biliyorum eğer çok paran varsa başla
he he knight'ta vahşi çekirge sürüsü gibi gittikleri her yeni server'ı talan eden bir grup insan var. Türkler mi Çinliler mi ben çözemedim
ama şu varki bu bir tercih meselesi ve bence mantıklı da bi tercih +3 uniqli ampullerin arasında ezilmektense yeni server'da sürünmeyi tercih ederim