Şimdi Ara

carnac nasıl bir server (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Y!g!T

:) 80e kasmak icin cooook fazla zaman lazim. Valla o kadar harcayacak zamanim yok. Gunde 1 - 1.5 saat oynayip cikmak bana yetiyor. Basinca 10-12 saat oturup da oynayacak halim yok valla.

haklısın o zaman

@lizozom
    kardeş mage misin nesin
    ben de 54 oluyordum güncelleme girrdi sabaha 56 olurdum
  • vallaha carnac da yardım ede bılecek varsa cok ıhtıyacım var Name: Orcblack

işallah yenı server bu yakınlarda acılmaz bende kendımı vururum lvl53 yaptım 65 yan sonrası kolay zaten 80'e kadar ortamımı kurarım ama item yok Gb alacam galıba yarın Catlaktan
  • quote:

Orjinalden alıntı: megalatanus

vallaha carnac da yardım ede bılecek varsa cok ıhtıyacım var Name: Orcblack

işallah yenı server bu yakınlarda acılmaz bende kendımı vururum lvl53 yaptım 65 yan sonrası kolay zaten 80'e kadar ortamımı kurarım ama item yok Gb alacam galıba yarın Catlaktan

aha ankaralı çıktı
    ben de gb alacam ama önce trinayı satıp itemleri (+7 paper) ve 54 kağıdını çekecem altıma. sonra 70e kadar master açmasam da olur. 69da çift nova yapacam sonra master
    tabi bu arada pet olabilirim 62den sonra

• vallaha hacı benım ıcım karardı bu serverda ıtem olmayınca benım kasma ıstegımde olmuyo cok char'ı abımden lvl 70 de alıp 80 yaptım ama ustlerı full döşelıydı bu çok garıbıme gıdıyo party'e gırıyok bı boka yaramıyorum ben resmen adamlar kesıyolar ben vuruyorum gıbı gelıyo sadece 200ytl GB alacam nekadar eder bılmıyorum Carnac da ama +7Shard bikaçtanede takı yapsam çok guzel olur 65'e kadar bana baba baba yeter

Carnac Gb nekadar ?
    Carnac +7 Şhard nekadar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megalatanus -- 25 Haziran 2008; 2:44:56 >
  • shard bilmiyorum ama 15e gb bulunur diye düşünüyorum
    fazla üzülme ben de işe yaramadığımı düşünüyorum item yok birşey yok. 51 olana kadar 1 level staffını kullandım hiç tamir ettirmeden. çok ezikçe ama neyapalım en azından harpyde reddedilemeyecek duruma gelene kadar ezik devam. sen de fazla üzülme ft leri kaçırma.
  • ft ne lol kısaltmaların hepsını unutmusum öss derdınden yenı kurtuldumda :) tekrar başladım tenpılları dıyosan saat kaçtaydı bıde kacıncı yazıdan sonra gırıyoduk :)
  • 3 diye hatırlıyorum
    ben de girdim össye üniversiteyi bbıraktığım için ama bırakmadan önce karar vermiştim koyu bırakmaya, ama yaz geldi neyaparsın
  • aynen 10gb eder işallah başka turlu bı bok alamam :))
  • 1 dakika sen gbye 200 milyon mu verecen
  • 5m param var suan oyunda hiç bir işe yaramaz o parada ne yapa bılırımkı başka ? yeni server acılırsa benım ıcın kötu olur o ayrı konu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: klmvklc

quote:

Orjinalden alıntı: karasoyka

nickin ne bakiyim senin

yardıma gelelim

hashus1099 lazım olur belki

Vaaaaay. Kimleri goruyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: klmvklc

quote:

:) 80e kasmak icin cooook fazla zaman lazim. Valla o kadar harcayacak zamanim yok. Gunde 1 - 1.5 saat oynayip cikmak bana yetiyor. Basinca 10-12 saat oturup da oynayacak halim yok valla.

haklısın o zaman

@lizozom
    kardeş mage misin nesin
    ben de 54 oluyordum güncelleme girrdi sabaha 56 olurdum

Pm Atıp Durumu AÇıkladım

• Yeni serveri bekleseydin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.