başlıkta da belirttiğim gibi 78 lvl warior +7 exp raptor +7 chitin set +3 görev kalkanı takılar görevtakısı innde 4.5 k soul 4 k hp pot 4-5 tane tp scroll sw scroll vs exp Valkyrie set pathos gloves bitmesine 1 ay var charın 16 temmuz 2008 itibariyle 8 gün platin premiumu var bütün ksn bilgileri mevcut
NOT: Askere gideceğim için satıyorum,char yüz yüze yada aracı yoluyla satılabilir (amaç 80 di ama nasip deilmiş)
iletişim : police68@windowslive.com yada burdan özel msj yoluyla ulaşabilirsiniz tel:0 543 461 94 23 İl : Konya,İstanbul,ankara charda np yok charın ismi İmAkhiilleus (ince human warior)
chardan bi ss werelim :
ilgilenenler char sürekli c1 paramun yada ds slotlarındadır gelip görebilirsiniz charı ^^
ben arıorum carnacda böle bi char ama fiat olarak ne dıosun güsel biş isölersen alabilrm ist içinden kesin
konu güncel
Hayırlı Satışlar Can
saolasın
Up....
hayırlı işler
kafandaki fiyat ne aralıgında ?
charı satmana üzüldüm neyse hayırlısı olsun [MrsTofita]
arkadaşlar fiyat için msn eklerseniz seviniriz bu gün değil ama yarın kesinlikle cevap gelicektir ...
Up Up Up Up hayırlı satışlar
konu güncel
güncel ...
güncel ...
g ü n c e l . . .
k o n u
g ü n c e l
Up
UP
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme