quote:Orijinalden alıntı: NeShTeR 2 sene olmuş nerdeyse konu açılalı. Sora çocuk kendi topicini uplamış sizde hala yaziyorsunuz yaa Bi Tek Sen Anladın Sana Burdan Bir Kuru Fasulye Pilav İkram Etmek İstiyorum ! Çatal + Kaşık da Benden !
Hasanovic Ko Oynuyomusun Hala _? quote:Orijinalden alıntı: Hasanovic123 quote:Orijinalden alıntı: NeShTeR 2 sene olmuş nerdeyse konu açılalı. Sora çocuk kendi topicini uplamış sizde hala yaziyorsunuz yaa Bi Tek Sen Anladın Sana Burdan Bir Kuru Fasulye Pilav İkram Etmek İstiyorum ! Çatal + Kaşık da Benden !
quote:Orijinalden alıntı: SininS Hasanovic Ko Oynuyomusun Hala _? quote:Orijinalden alıntı: Hasanovic123 quote:Orijinalden alıntı: NeShTeR 2 sene olmuş nerdeyse konu açılalı. Sora çocuk kendi topicini uplamış sizde hala yaziyorsunuz yaa Bi Tek Sen Anladın Sana Burdan Bir Kuru Fasulye Pilav İkram Etmek İstiyorum ! Çatal + Kaşık da Benden ! İtemlerimi Dizdim Sayılır . 15 Tatilde Başlıyorum . Neden Sordun
quote:Orijinalden alıntı: Hasanovic123 quote:Orijinalden alıntı: NeShTeR 2 sene olmuş nerdeyse konu açılalı. Sora çocuk kendi topicini uplamış sizde hala yaziyorsunuz yaa Bi Tek Sen Anladın Sana Burdan Bir Kuru Fasulye Pilav İkram Etmek İstiyorum ! Çatal + Kaşık da Benden ! Bravo milleti kandırdın en büyük sensin
quote:Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet haci nick ney beni somestirda kassana? :D Bufferim hacı nası kasam
quote:Orijinalden alıntı: Hasanovic123 quote:Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet haci nick ney beni somestirda kassana? :D Bufferim hacı nası kasam warior actim item var ama 6 aydir elle kasmadigim icin cok zorlaniyorum