Şimdi Ara

Carnacta Bu itemlerle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın arkadaşla gb alacağız 2 gb . şimdi bir piyasa araştırması ile 2 gb ile +8 dual claver we +7 citin set alabilceğimi öğrendim peki şimdiki sorum şu:

acaba

+8 Dual Claver
    +7 Chitin Set İle İş Yapabilir miyim

amacım ardreamın tozunu attırmak deil tabiki ama yine de ezilmek istemiyorum biraz adam kesmek istiyoerum bu itemlerle ii iş yapabilir miyim ?

teşekkürler

• upp pls
  • herkesi kesemessin ama herkesede yatmassın ideal çar bence
  • burake kardeş bana da öle geliodu ideal diosanız bana yeter saol yorumun için
  • VaLLa şuan için carnac east arderamda çok sağlam adamlar yoq 1 ay sonra fln ortaya cıkarlar çünkü item yapan +70 kasmaya calısıo
    ve bence o itemlerle ortanın biraz ustunde bi char yapmış olursun bence iyi derim ben
  • saol kardeş yorumun için ii moralim yerine gelio zaten 1-2 ay sonra felan yazın 1-2 gb daha alacağız onla da 1 tane şard alırız

İnşallah...

yorumlarr
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hasanovic_1995

saol kardeş yorumun için ii moralim yerine gelio zaten 1-2 ay sonra felan yazın 1-2 gb daha alacağız onla da 1 tane şard alırız

İnşallah...

yorumlarr

1 aya kadar boss (atilla ve bach) devirmeye bak saglam droplar alıp yavas duzersın bide playerlık kattınmı tmm işte
  • bende ole düşünüorum bugün akşam açtım şimdi 17 lwlim nese 1 aaya felan kısmetse 59 uz sora 2 hafta ful bos kowalıcam bi atilla bi wp gelsin paralar gelsin shardlar

İnşallah Tabi ALLAH İZİN WERİRSE
  • upppp
  • Fena char deil .
  • Benim dual +8md li +7 citin set +7 dd wp judi belt kalanı gorev takılı charım var bu is yaparmı yapmaz diye bronze fln cekmiyorum bu charı 1 yıl once yapmıstım o zaman herkes 80 charlarını bozup ardream charına item yapıyodu ondan ezik kalıyodum su an is yaparmı diyosunuz yani benim char (bu charı daha da gelistirebilirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Current Power Plan -- 12 Ocak 2010; 23:12:07 >
  • vall sen 2 gb alabliyorsan millet de alabilir yani ona göre düşün bu gb alma olayı herkesi sağlamlaştırmaya başladı ama önemli olan iyi oynamak tabi ki !!!

koxper olmayanlarla kafa kafaya gidersin
  • kardeş 2 gb yi salla sen...
    biraz daha para ekle 1 gb 5 tl zaten..

3-4 gb al en iisi...

8 dual cealver 7 chtn set bide old taki diz üstüne ...

old elf ring
    old black dragon necklace..
    old silver yada elf metal earring..
    belt of dex. alirsin bide

hiç yoktan daha iyi olur...
  • Current sana şöyle diyeyim, 60 levelda bile +9 md +8 md kalanı full görev kiralık itemlarla +70 kiralıklı warriorları alıyordum. Sonuçta judi falanda işin içine girince bu charla kafa kafaya gibi olursun, yani asas iyi oynarsa alamayacağı char yoktur derim.
  • Küçük işlerde rol alırsın yem olmak gibi mesala
  • sacmalamayin ya. yazin bi clan vardi ardreamda human ve legal bi clan. adamlar koxperlari temizliyorlardi resmen alt a bastigim zaman adamlarin 5 dk basinda 1k np kastigini goruyordum.

arkadasim o itemlerden bi cacik olmaz. dual +7 shard olmali en azindan.
  • o itemlerle ayaklı np olursun.artık ardreamlar eskisi gibi dual +8 cle alanın girdigi yer degıl.orta düzey bi asasda dual 9 cle ske belt wp felan oluyor.düşün artık
  • 2 sene olmuş nerdeyse konu açılalı. Sora çocuk kendi topicini uplamış sizde hala yaziyorsunuz yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR
    2 sene olmuş nerdeyse konu açılalı. Sora çocuk kendi topicini uplamış sizde hala yaziyorsunuz yaa

deme bunu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.