Şimdi Ara

Carnivale 2003

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar uzun süredir cok fazla dizi izledim ve izlemeye devam ediyorum. Böyle bir dizinin gözümden kacmis olmasi bu zamana kadar bir kösede kalmis olmasi benim ve hepimizin ayibi

Forum da bile konusunu bulamadigim bu diziyi herkeze önermekle beraber tanitmak istiyorum.

Sunu söylemeden edemiycegim HBO cok büyük bir ayip etmis diziyi 2. sezon da bitirerek bunu hic haketmemis. ( söyle birsey de var hikayesi ve kurgusu yüzünden HBO ya yüksek ellerden baski uygulanmis cogu yabanci forumda karsilastigim nokta )

Size söylemek istedigim sey su zamana kadar böyle hikaye ve kurgu ile karsima cikan bir dizi izlemedim.

Özet: Carnivale, ekonomik bunalımın bütün dünyayı huzursuz ettiği 1930'lu yıllarda bu olağandışı topluluğun ve ucubelerinin dengeler üzerindeki oyununu konu ediyor. Seyir halinde olan karnavalın son üyesi Ben Hawkins, California'da yaşayan Rahip Justin Crowe'la aynı gizemli ve şifreli rüyaları paylaşıyor. Sihrin bu son çağında, kaderleri birleşen bu iki insan, bilinçli ya da bilinçsiz olarak iyilik ve kötülük arasındaki büyük çarpışmaya doğru sürüklenirler.

Kaynak: cnbce.com

Siddetle tavsiyemdir dizi.

• Benim de listemde olan bir dizi. Lakin en önce Twin Peaks var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    odyssey 1997
    12 yıl önce açıldı
    S40 I (1995-2004)
    17 yıl önce açıldı
    Battlestar Galactica (2004-2009)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.