Herkese selamlar; Çok eskilerden bir oyun oynuyordum. CAROM3D isminde. Şahane bir fizik sistemine sahip oldukça başarılı ve eğlenceli bir bilardo oyunu idi.. Birkaç tane ekran görüntüsü ekleyeyim..
Oyunda bir çok bilardo türü (8 top, 9 top, rotation, 3 top, 4 top, snooker gibi) bulunmakta idi. Yeniden başlamayı düşündüm ve bir hevesle client ini indirerek oyuna bağlanmaya çalıştıysamda bir türlü server a bağlanamadım. Sonradan facebook sayfalarından öğrendim ki, carom3d ve yayıncının diğer tüm oyunları kapanmış.
Dört gündür emsal bir oyun arıyorum ancak bir türlü aradığım tarzda bir bilardo simülasyonu bulamadım. Bildiğiniz özellikle 4 top oynayabileceğim bir bilardo simülasyonu var mıdır? Online ve client sistemli? Oynadıkça ve maç kazandıkça exp kazanılan ve o puanlarla yeni ıstakalar satın alabileceğim? Kısacası carom3d ye benzeyen yada daha bile ötesinde bir bilardo oyunu biliyor musunuz?
Kimse PC de bilardo oynamıyor mu acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: TakoPlay
Kimse PC de bilardo oynamıyor mu acaba?
Up
quote:
Orijinalden alıntı: AoGVinsanity
Up
Alıntıları Göster
http://www.poolians.com/ diye bir oyun var denemek isteyen olursa. Ben bir kaç gün oynamaya çalıştım ama carom un tadını vermiyor hiçbirisi...
quote:
http://www.poolians.com/ diye bir oyun var denemek isteyen olursa. Ben bir kaç gün oynamaya çalıştım ama carom un tadını vermiyor hiçbirisi...
Alıntıları Göster
carom efsaneydi ya, benzer bi oyun varsa bende başlayayım
quote:
Orijinalden alıntı: ChelseaSmile
carom efsaneydi ya, benzer bi oyun varsa bende başlayayım
Alıntıları Göster
www.carom3d.org adresinden oynanabilmekte şu anda. Resmi olarak açılana kadar tek çare bu :)
quote:
www.carom3d.org adresinden oynanabilmekte şu anda. Resmi olarak açılana kadar tek çare bu :)
Alıntıları Göster
Hemen yükledim.. Üyelik sistemi yok galiba yada ben çözemedim o yüzden herhangi bir kullanıcı adı ve şifre ile girilebiliyor. Ama online oynamak en azından tanıdık eş dostla oynamakta zevkli.. Forumdan oynamak isteyen arkadaşlarla bir araya gelerek uygun zamanlarda bir iki maç yapabiliriz pekala...
Hemen yükledim.. Üyelik sistemi yok galiba yada ben çözemedim o yüzden herhangi bir kullanıcı adı ve şifre ile girilebiliyor. Ama online oynamak en azından tanıdık eş dostla oynamakta zevkli.. Forumdan oynamak isteyen arkadaşlarla bir araya gelerek uygun zamanlarda bir iki maç yapabiliriz pekala...
Alıntıları Göster
10 yıllık bir oyunun halen alternatifi çıkmamış olması çok şaşırtıcı.
quote:
Oynamak isteyen varsa yüklesin deneyelim.
quote:
Orijinalden alıntı: 3qzotix
quote:
Oynamak isteyen varsa yüklesin deneyelim.
Alıntıları Göster
Acaba herhangi bir oyun dağıtımcısına mail atsakta şu oyunu yeniden yayınlasalar olmaz mı? Gameis kapandı ama en azından carom3d çok popülerdi. Başka yayıncılar belki ilgilenirler?
quote:
Orijinalden alıntı: lordkisame
Acaba herhangi bir oyun dağıtımcısına mail atsakta şu oyunu yeniden yayınlasalar olmaz mı? Gameis kapandı ama en azından carom3d çok popülerdi. Başka yayıncılar belki ilgilenirler?
www.carom3d.org den oyunu indir. Şuan oyunda 20 kişi falan var akşamları daha yoğun olur.
quote:
Orijinalden alıntı: 3qzotix
quote:
Orijinalden alıntı: lordkisame
www.carom3d.org den oyunu indir. Şuan oyunda 20 kişi falan var akşamları daha yoğun olur.
Alıntıları Göster
Ben sevemedim onu. Üyelik yok, karakter geliştirme yok. Sürekli tebeşirsin level alamıyorsun vs =)
quote:
Ben sevemedim onu. Üyelik yok, karakter geliştirme yok. Sürekli tebeşirsin level alamıyorsun vs =)
Alıntıları Göster
Ben firmaya carom3d'yi devralmak için mail attım, samsungla ortak proje olduğu için satışını yada devrini yapamıyorlarmış.
quote:
Ben firmaya carom3d'yi devralmak için mail attım, samsungla ortak proje olduğu için satışını yada devrini yapamıyorlarmış.
Alıntıları Göster
Ah bea !! O zaman carom3d.org sitesindeki oyunun geliştirilmesini bekleyecez galiba =(
quote:
Ah bea !! O zaman carom3d.org sitesindeki oyunun geliştirilmesini bekleyecez galiba =(
Alıntıları Göster
carom3d.org dan indirmeye çalıştım ama indiremedim, şu oynayan kullanan birileri var mı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: 2ncay
carom3d.org dan indirmeye çalıştım ama indiremedim, şu oynayan kullanan birileri var mı acaba
Alıntıları Göster
Aranızda çok eskilerden varsa eğer benim kullanıcı adım tanıdık gelmiştir. manyak fbi oyundu ama sonlandırılması kotu olmuş. keske bi fırsat olsada tekrar aktif etseler oyunu:( valla eskiler varmı çıkarabilen beni???
SoKoKoSS
kullanıcısına yanıt
Çok yabancı değil gibi.. SOKOKO yada SOKO gibi birşey hatırlıyorum herhalde =)
SoKoKoSS
kullanıcısına yanıt
Herkeze selamlar ben hatırlıyorum SoKoKoS'u, eski ama fenomen bir oyundu Carom, kapanmasa da son zamanlar oynayamıyordum ama ara ara girerek stres atıyordum, benim ıd CiMBoMBoM 'du sen hatırladınmı :)
quote:
Orijinalden alıntı: yazganel
Herkeze selamlar ben hatırlıyorum SoKoKoS'u, eski ama fenomen bir oyundu Carom, kapanmasa da son zamanlar oynayamıyordum ama ara ara girerek stres atıyordum, benim ıd CiMBoMBoM 'du sen hatırladınmı :)
bende hastasıydım oyunun.önce 4 topla başladım sonra 3 bantçi oldum.nickim stranger35 ti en son gümüş taçta bıraktım
quote:
Orijinalden alıntı: technoB
bende hastasıydım oyunun.önce 4 topla başladım sonra 3 bantçi oldum.nickim stranger35 ti en son gümüş taçta bıraktım
Alıntıları Göster
Ya bu kadar seveni, bu kadar oynayanı varken neden kapatılıyor oyun anlayabilmiş değilim... İnanılmaz bir fizik motoru vardı oyunun.