Şimdi Ara

Çarpan Kilitsiz Intel® Pentium® G3258 Kullanıcıları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
14
Favori
14.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amlodis

quote:

Orijinalden alıntı: black37

g3258+h81 gamer+deep cool s40
    bakalım nasıl değerler alıcam format bitsin

Hadi bakalım hocam merakla bekliyoruz, ben de yarın alacam inşallah işlemciyi anakarta karar veremedim daha, bu arada ekran kartı neydi hocam sizin

r9 280x vapor-x (2.el den aldım 550 tl :D)
    lakin daha monitör gelmedi eski monitörle onboarddan çalıştırıyom pcyi

• quote:

İyi de laf mı hocam, buz gibi

deep cool s40 gayet iyiymiş o zmn 70 tl ye aldım sinerjiden
  • Oo ekran kartı da iyiymiş bakalım darboğaz yapacak mı o da belli olmuş olur, ben anca 750ti ile kullanacam sorun olmaz diye düşünüyorum

• quote:

Oo ekran kartı da iyiymiş bakalım darboğaz yapacak mı o da belli olmuş olur, ben anca 750ti ile kullanacam sorun olmaz diye düşünüyorum

bakalım millete önerdiğim şeyi kendim kullanmazsam vicdan azabı çekerim
    4,7 4,8 görürsem darboğaz olmaz herhalde
  • Hic ugrasmadan h81m-p33 ile 1.275v ile 4.5ghz cikiyorum costa rica, batch imzamda benim seridense biraz ugrasip cikartirsiniz
  • quote:

quote:

İyi de laf mı hocam, buz gibi

deep cool s40 gayet iyiymiş o zmn 70 tl ye aldım sinerjiden

Yalnız önemli olan yükteki sıcaklıklar hocam, umarım onlarda makul seviyelerde olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosso Scuderia

Hic ugrasmadan h81m-p33 ile 1.275v ile 4.5ghz cikiyorum costa rica, batch imzamda benim seridense biraz ugrasip cikartirsiniz

bendekide costa rica
    yalnız bu formatta sıkıntımı var anlıyamadım c ve d diye ayırdığım halde sadece c geliyo 250 gb lık gerisi yok d nereye gidiyo sinir oldum baştan formatlıyorum
  • quote:

quote:

Hic ugrasmadan h81m-p33 ile 1.275v ile 4.5ghz cikiyorum costa rica, batch imzamda benim seridense biraz ugrasip cikartirsiniz

bendekide costa rica
    yalnız bu formatta sıkıntımı var anlıyamadım c ve d diye ayırdığım halde sadece c geliyo 250 gb lık gerisi yok d nereye gidiyo sinir oldum baştan formatlıyorum

Ayırma :)

• quote:

quote:

quote:

bendekide costa rica

Ayırma :)

oyunları d ye kurmayı düşünüyorum sıkıntı ne sizce çözemedim? deli etti beni

• D yi biçimlendirmemişsinizdir sadece oluşturup bıraktıysanız görmez. Bilgisayarım sag tıklayın yönet e girin. Depolamayı seçin orda görürsünüz kalanı. Ordan biçimlendirin

• quote:

Biraz iddialı olmadı mı hocam

gaza geldim bi an hadi medium 70 fps'ye anlaşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airkan94 -- 23 Şubat 2015; 20:07:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FREEMAN

D yi biçimlendirmemişsinizdir sadece oluşturup bıraktıysanız görmez. Bilgisayarım sag tıklayın yönet e girin. Depolamayı seçin orda görürsünüz kalanı. Ordan biçimlendirin

tmmdır hallettim boşu boşuna 5 format attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukarıkan

quote:

Biraz iddialı olmadı mı hocam

gaza geldim bi a hadş medium 70 fps'ye anlaşalım

tamam anlaştık

• Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkürler. Bios'dan ''Enhanced Intel SpeedStep Technology'' seçeneğini disabled konumuna getirdim, ancak bilgisayarı yeniden başlatınca yine Cpu-Z'de 3.2Ghz oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairlane -- 22 Şubat 2015; 10:57:49 >
  • quote:

quote:

Oo ekran kartı da iyiymiş bakalım darboğaz yapacak mı o da belli olmuş olur, ben anca 750ti ile kullanacam sorun olmaz diye düşünüyorum

bakalım millete önerdiğim şeyi kendim kullanmazsam vicdan azabı çekerim
    4,7 4,8 görürsem darboğaz olmaz herhalde

4.7 4.8 ha.

O hizlara erismen icin sogutucu parasini gozden cikarmissindir umarim.

Ayrica o kartla alacagin performans degerlerini sabirsizlikla bekliyor olacagim.

• Bende g3258 kullanıyorum 1.3v 4.3ghz kullanıyorum stabilite sorunlarım var açıkçası Gtx580 kullanıyorum ve arada bir ufak ufak kasmalar yaşıyorum
  • Arkadaşlar selamlar,
    Yeni sistem topladım şöyle;
    g3258
    MSI Z97 Gaming3
    GSKILL 4 gb 1600 Mhz

Şimdiye kadar hiç oc yapmadım ve anlamıyorum bu işlerden. Oc yapacam yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu arada BIOS' tan otomatik oc tuşu var ama o şekilde OC yaptıktan sonra PC yeniden başlıyor ve donuyor. Bios pilini çıkarmak zorunda kalıyorum tekrar düzeltebilmek için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1248

Arkadaşlar selamlar,
    g3258
    MSI Z97 Gaming3
    GSKILL 4 gb 1600 Mhz

Şimdiye kadar hiç oc yapmadım ve anlamıyorum bu işlerden. Oc yapacam yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu arada BIOS' tan otomatik oc tuşu var ama o şekilde OC yaptıktan sonra PC yeniden başlıyor ve donuyor. Bios pilini çıkarmak zorunda kalıyorum tekrar düzeltebilmek için...

Hocam aynısını ben topladım, gskill 8gb benimki de, 2015 bitmeden en az bi 4690k almak niyetim. Henüz toplayamadim daha o yüzden overclock da yapamadım. Senin ekran kartı neydi hocam

Overclock u manuel yapmak daha sağlıklı hocam, youtube da birkaç video izleyerek öğrenebilirsin, yalnız çok uçma hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amlodis -- 23 Şubat 2015; 19:04:11 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1248

Arkadaşlar selamlar,
    g3258
    MSI Z97 Gaming3
    GSKILL 4 gb 1600 Mhz

Hocam aynısını ben topladım, gskill 8gb benimki de, 2015 bitmeden en az bi 4690k almak niyetim. Henüz toplayamadim daha o yüzden overclock da yapamadım. Senin ekran kartı neydi hocam

Overclock u manuel yapmak daha sağlıklı hocam, youtube da birkaç video izleyerek öğrenebilirsin, yalnız çok uçma hemen

Anlamadığım hocam ratio' yu biraz arttırıyorum pc açılmıyor... Yardımcı olacak yok mu???

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.