Şimdi Ara

Carraro Flexi 121 Katlanır Bisiklet İçin Aksesuar Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. 1 haftadır Carraro Flexi 121 (Bilmeyenler için link aşağıda) katlanır bisiklet sahibiyim. Bisikletimle uyumlu bazı aksesuarlar almak istiyorum. İnternette araştırdım ama çok verimli sonuçlar alamadım.

Sizlerin tavsiye edeceği özellikle de ışık/aydınlatma, ayna, telefon tutucu, matara yuvası ve kilit gibi aksesuarlar hangileridir? Teşekkürler.

• Merhaba

bisikletten memnunmusunuz? Surusu ve katlanisi hakkinda yorumlarinizi beklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serta2 kullanıcısına yanıt

Bisikleti aldım ama öyle doğru dürüst kullanma imkanım olmadı. Turizm sezonu açıldığı çalıştığım kurumda yoğunluk çok fazla olunca yorgunluk üst seviyede. Ben bu bisikleti spor amaçlı akşamları sahil bandındaki bisiklet yolunda kullanmak için almıştım. Sadece aklınızda bulunması açısından şunları söyleyeyim: Katlaması ve açması çok da zor değil ancak biraz ağır. Ben de ilk kez katlanır bisiklet kullanıyorum ama katlamasında falan çok zorlanmadım. Bu arada katlayınca Renault Clio IV HB'in bagajına sığıyor, tabi selesini çıkarmak kaydıyla :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.