http://www.youtube.com/watch?v=ZO2yVxk-fZI FULL HD Dağ bisikleti değilde şehir ve uzun yol-km yapmak yorulmadan zorlanmadan düzgün rijit bir kadro başlangıç için oldukca iyi.
Teknik Özellikler Kadro ALÜMİNYUM 1.1/8" YARI-ENTEGRE MAŞA YATAĞI Maşa 28'' SUNTOUR NEX DS MLO 63mm KİLİTLİ
Sele SELLE ROYAL FRECIA Vites SHIMANO ALTUS 24 VİTES
hocam merhabalar. ben de bu bisikletten aldım birkaç hafta önce. size sorum şu: selenin arkasında arka far takma yeri var fakat benim bisklette o kısımda selle royal yazılı bi aparat var. normalde orada far olmalı mıydı? yoksa fabrika çıkışı bu halde mi? hımm bide, genel olarak memnun musunuz bisikletten? zira ben toplamda 15-20 km anca yapmışımdır, o da düz asfalt yolda. haa, bisikletimi çok sevdim, hayalimdeki bisiklet ayrı konu, ama bi prof.a sormak istedim...teşekkürler.., özellikle youtube daki paylaşımınız için :)
quote:
Orijinalden alıntı: erphan
hocam merhabalar. ben de bu bisikletten aldım birkaç hafta önce. size sorum şu: selenin arkasında arka far takma yeri var fakat benim bisklette o kısımda selle royal yazılı bi aparat var. normalde orada far olmalı mıydı? yoksa fabrika çıkışı bu halde mi? hımm bide, genel olarak memnun musunuz bisikletten? zira ben toplamda 15-20 km anca yapmışımdır, o da düz asfalt yolda. haa, bisikletimi çok sevdim, hayalimdeki bisiklet ayrı konu, ama bi prof.a sormak istedim...teşekkürler.., özellikle youtube daki paylaşımınız için :)
öncelikle sizede gülegüle kullanmak nasip olsun, bisiklette farlar standartta yok sadece reflektörler var,ben o farlara ek 2. far takımınıda taktım gece diğerleri sabit yanıyorken arkada uyarı şeklinde yanıp sönen ledler mevcut-ön far içinde videoda gördüğünüzü uzun hüzme olarak kullanıyorum yanına daha kısa mesafe mercekli far taktım onuda kısa mesafye ayarladım-malum yaz sıcakları artık gece ve ya sabah çok erken saatte tura çıkılabiliyor-balatalar sertleşene kadar ses ve arka balatalar kaçırma yapabilir hafif sıkmalarda onu dert etmeyin.-benim arka lastik aşınmaya başladı bulunduğum şehirde parke taş ve inşaat molozları alt yapı çalışmaları çok olduğundan dolayı. Benimde hayalimdeki yazmıyayımda aklımdaki bisiklet değil ama abuksabuk markalarda aynı donanım 1500-1900tl olunca carraro komikk derecede ucuz oluyor sonuçta nerdeyse 100 yıllık marka-üreimde fabrikada yapılıyor-hidroliklerde shimano viteslerde göbeklerde.
hoş bisiklet Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
@perperek
teşekkürler, sizde gülü güle kullanın...
quote:
Orijinalden alıntı: erphan
@perperek
teşekkürler, sizde gülü güle kullanın...
arkadaşlar merhaba bende bu bisikletten almak istiyorum en son kaça mal edebilirim? Ankara'da nereden güvenerek almalıyım? İlginize şimdiden teşekkürler...
carraro nun ankara daki bayilerinden alabilirsin :) 2 senede garantisi var. 940 tl liste fiyatı ama iyi bi pazarlıkla 850 tl ye peşin, 900 tl ye de taksitlede alabilirsin bence.tavsiye ederim :)