Şimdi Ara

Carrefour'dan coca cola

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 4 gün önce Carrefour'dan yanında bardak hediyeli 2.5 L. coca cola'dan aldık.malsesef içine asit koymayı unutmuşlar.siyah su içtik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özer0334 -- 6 Ocak 2011; 20:12:57 >

• keşke 2.5lt yi bitirecem diye kasmasaydın tadı kötüyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

keşke 2.5lt yi bitirecem diye kasmasaydın tadı kötüyse

herkez 1'er yudum aldı sonra lavaboya:))
  • lavaboya dökeceğinize ücretsiz coca-cola danışma hattı olan 0800 211 19 20 numaralı telefonu arayıp şikayet etseydiniz 48 saat içinde coca-cola bölge sefi en az 6 lı kutu ya da 4 lü 1 litre paketi evinize kadar getirirdi. hatalı ürünü alıp hata sebebini bulurlardı ve size sebebini en gec 7 gün içinde söylerlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacardi_mojito

lavaboya dökeceğinize ücretsiz coca-cola danışma hattı olan 0800 211 19 20 numaralı telefonu arayıp şikayet etseydiniz 48 saat içinde coca-cola bölge sefi en az 6 lı kutu ya da 4 lü 1 litre paketi evinize kadar getirirdi. hatalı ürünü alıp hata sebebini bulurlardı ve size sebebini en gec 7 gün içinde söylerlerdi

galiba sizinde başınıza gelmiş.sanırım üzerine düşmek istemediğim için lavoboya döktüm.bilgi için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: özer0334

quote:

Orijinalden alıntı: bacardi_mojito

lavaboya dökeceğinize ücretsiz coca-cola danışma hattı olan 0800 211 19 20 numaralı telefonu arayıp şikayet etseydiniz 48 saat içinde coca-cola bölge sefi en az 6 lı kutu ya da 4 lü 1 litre paketi evinize kadar getirirdi. hatalı ürünü alıp hata sebebini bulurlardı ve size sebebini en gec 7 gün içinde söylerlerdi

galiba sizinde başınıza gelmiş.sanırım üzerine düşmek istemediğim için lavoboya döktüm.bilgi için teşekkürler

yok ben coca-cola da çalışıyorum ancak sadece coca-cola için değil neredeyse bütün büyük sirketlere bu tarz sikayetinizi telf mail olsun iletirseniz ilgileneceklerdir

saygılar

• evet ya bende artık kutu coca-coladan başka cola yı beğenmez oldum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kutu kola mı daha güzel , büyükler mi diye konu açmıştım.

http://forum.donanimhaber.com/m_45524376/mpage_1/f_/key_kutu,kola//tm.htm#45531285

kimi aroması daha yoğun dedi , kimi psikolojik.

Ama kesinlikle kutularda 2.5 ltde olmayan birşey var.

Birşeyi kutu colalara daha fazla katıyorlar , tatları kat ve kat daha güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.