Şimdi Ara

carrefour üstüne para veriyor blender set 100 puan hediyeli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
7
Favori
7.320
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran görüntüsü var, thh ye gitsek ne sonuç çıkar
  • ulan mh yi aradım, anlattım bak hata filan olmasın ona göre alacam dedim.

hata görünmüyor, hata olsa bile bu görselle bilgilendirilip alışveriş yaptığınız için haklarınız saklıdır, alırsınız puanı dedi.

ben de aldım. bakalım neler olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

ulan mh yi aradım, anlattım bak hata filan olmasın ona göre alacam dedim.

hata görünmüyor, hata olsa bile bu görselle bilgilendirilip alışveriş yaptığınız için haklarınız saklıdır, alırsınız puanı dedi.

ben de aldım. bakalım neler olacak :)

hocam hatayı kabul ediyorlarsa puanını yatırmk zorundalar peşini bırakma
  • Biz aldık ya her yerde kampanya çıkar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

EDIT: musteri iliskileri ile gorustum.. adamlar zaten direk ben sormadan soylediler.. bir kampanyaniz ilgili soru soracaktim der demez hata oldugunu soylediler

sistem kaynakli gorsel bir sorun kaynakli imis, kamyonlari geri cekin

kim karşılayacak kamyonların masraflarını

• görseli de kaldırmışlar.
  • MH'yi aradım kampanyayı sordum evet kampanya doğru dediler. Ürünü aldım sonra bir daha aradım kac defa kampanya ya katılabiriz diye. MH'nin cevabı öle bir kampanya yok durumu izah ettim efendim size geri dönüş yapıcaz. Hem sesli hemde yazılı belgem var. Bakalım ne olacak
  • evet görseli değiştirmişler. Neyseki SS olarak mail attım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya yanlış olmuş arkadaşlar.... Sanırım %10 indirim 100 tl ye kadar falan olacakmış. Müşteri hizmetleri öyle dedi. Bende satın aldım ama hadi bakalım ne çıkacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben görselinde fotosunu çektim sesli kaydım da var üstelik adam kendinden emin bir şekilde ben daha sormadan evet efendim kampanya doğrudur dedi. B
  • Şu forum müşteri hizmetlerine sormamayı öğrenemedi gitti.kaç mesaj gördüm sordum diyen.sordunuz ve gördünüz.ders olsun diyecem ama gene olmayacak gene soracaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: universty3

Şu forum müşteri hizmetlerine sormamayı öğrenemedi gitti.kaç mesaj gördüm sordum diyen.sordunuz ve gördünüz.ders olsun diyecem ama gene olmayacak gene soracaklar.

Eskisi gibi kampanyaların olmaması özellikle kredi kartıyla altın alımı vs engellenmesi hep bu müşteri hizmetlerine sorma merakından oldu.1000 defa söylesende yine de arıyorlar.

• Sikayetvar.com a yazin arkadaslar durumu belirtin İstanbul merkezden arayip bilgi alacaklar ve mağdurutiyeniz giderilir diye düşünüyorum. Ben bu sekilde carrefour.dan 750tl.lik lenovo k5 telefonu 264tl.ye aldim bilginiz olsun.

• Urun gorseli degistirildi. 100 puan yazan gorsel kaldirildi. Bence alanlara 100 puan gelir. Kampanya stogu dolmus olabilir. Gelmezse de ekran goruntusu var. Yalan beyan ve yanilma nedeniyle carrefourdan hakkinizi alabirsiniz. Pesini birakmayin

• Ben aldım şuan teslim ettiler, öncesinde mh'yi aradım puanınız yüklenir dedi, bende ekran görüntüsünü ve ses kayıtlarını aldım bakalım ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: makcelik

Ben aldım şuan teslim ettiler, öncesinde mh'yi aradım puanınız yüklenir dedi, bende ekran görüntüsünü ve ses kayıtlarını aldım bakalım ne olacak.

Yuklenir merak etme kurumsal bir yer carrefour musterisine yamuk yapmaz kanaatindeyim

• Müşteri hizmetlerini tekrar aradım puanlarım yüklenmedi diye aynı mh çıktı karşıma kart numaramı alıp ilgili birime ileteceğini söyledi 48 saat içinde size dönüş yapılacak dedi, bakalım ne çıkacak göreceğiz.

• siz hangi bölgeyi seçerek aldınız, kendi teslimat bölgemize yakın yerde değil de farklı bir ilçe seçersek alamıyor muyuz?

• makcelik kullanıcısına yanıt
    Yüklenmesi için m.h. ni mi aradınız yoksa mail mi attınız? Yüklenip yüklenmediğine nereden baktınız?
  • Mh'yi aradım, carrefoursa cart uygulaması var oradan bakabiliyorsunuz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spexco.carrefourloyalityapp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makcelik -- 25 Kasım 2017; 16:51:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.