Bildirim
carrefour üstüne para veriyor blender set 100 puan hediyeli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Alip deneyen var mi -
Marketten alabiliyor muyuz? Yoksa sadece online mı? -
iyiyse alalım var mı kullanan yorumu olan -
alan var mı ? -
100tl puanı mağazada verirler online alsak carrefoursa kart bilgileri istençyormu? -
puan nasıl yuklernıyor nasıl kullanılıyor bılgısı olan varmı acaba.. -
Yılın sıcak fırsatı (axessden sonra) -
-
sipariş esnasında carrefour kart felen sormuyor nasıl alınıyor beyler -
quote:
Orijinalden alıntı: hakses
sipariş esnasında carrefour kart felen sormuyor nasıl alınıyor beyler
evet bende tam bunu yazıyordum.
kart bilgilerimi girdim öde kısmında bekliyorum. Carreforucard noyu bir yere girebilsek
yapıştıracağım hemen :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 25 Kasım 2017; 10:37:4 > -
Puan nasil geliyor cozersek yapistiralim :) -
Yeni karfurdan geldim gerci super karfurdu urun varmidir bilemedim -
Hem piyasadan uygun, hem bedava puan işi belli olursa deneyelim. -
Elektronik Ürünlerdeki Puan Kampanyaları Hakkında:
Kampanya 02 - 30 Kasım 2017 tarihlerinde CarrefourSA kart ve CarrefourSA Venüs kart ile CarrefourSA’lardan yapılacak alışverişlerde ve aynı tarihlerdewww.carrefoursa.com’dan verilecek siparişlerde geçerlidir.www.carrefoursa.com’dan kampanya dahilinde ürünlerden alışveriş yapan müşterilerimiz, 444 10 00 CarrefourSA Müşteri Hizmetlerini arayarak, ya da bilgi@carrefoursa.com adresine e- posta ile ulaşarak sipariş numarası ve CarrefourSA Kart numarasını iletmesi gerekmektedir. Kazanılacak olan puanlar, karta yüklendiği tarihten itibaren yüklendiği gün de dahil olmak üzere 30 gün süre ile geçerlidir. Kampanya bir müşteri için en fazla 3 adet ürün ile sınırlıdır. Kazanılan puanlar nakde çevrilmemektedir. 1 TL puan 1 TL değerindedir. Alkollü içecekler, tütün mamulleri, GSM TL yükleme harcamaları ve kuyum alışverişlerinde geçerli değildir.
-
o zaman yapıştırdım gitti :) -
kamyon tuttum carrefoursa ya gidiyorum -
100tl olsa iyiymiş teb 6taksitle alır 10tlde bonus alırdık -
hocam bi çikolata al 100 e tamamla bitti -
Magazaya giden var mi deneyen
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Şu forum müşteri hizmetlerine sormamayı öğrenemedi gitti.kaç mesaj gördüm sordum diyen.sordunuz ve gördünüz.ders olsun diyecem ama gene olmayacak gene soracaklar.
|
kim karşılayacak kamyonların masraflarını
|
Benzer içerikler
- kırmızı fırsat 16 gb
- burger crush
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- vodafone numara taşıma faturalı
- ccleaner pro key
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X