Şimdi Ara

Carrefour ve Migros ta ramazanda içki satışı yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet sitelerine baktım alkol ürünleri gözükmüyor.Ramazanda napacaksın içkiyi demeyin,bu gece yapacağım şeyi ayık kafayla yapacak cesaretim yok.Bana en yakın carrefour yarım saat uzaklıkta migros da öyle aşağı yukarı.Bilen varmı ramazan da buralarda içki satılıyor mu,ona göre gideceğim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ramazan Ayında Carrefour ve Migros'ta İçki Satışı

Ramazan ayı, Müslümanlar için kutsal bir aydır ve oruç tutulmaktadır. Bu nedenle, Carrefour ve Migros gibi büyük market zincirleri Ramazan ayı boyunca alkollü içki satışını durdurmaktadır.

Alkollü içki satışının yasaklanmasının amacı, oruç tutan Müslümanların ibadetlerine odaklanmalarını sağlamak ve saygı göstermektir. Ayrıca, oruç tutmayan kişilerin de oruç tutanlara karşı hassasiyet göstermeleri ve bu dönemde alkol tüketmekten kaçınmaları beklenmektedir.

Ramazan ayı boyunca, Carrefour ve Migros'ta cep votkası da dahil olmak üzere tüm alkollü içkilerin satışı yasaktır. Bu yasak, Ramazan ayının son günü olan Ramazan Bayramı'na kadar devam etmektedir.

Alkollü içki satın almak isteyenlerin, Ramazan ayı dışında marketlerin normal çalışma saatleri içerisinde alışveriş yapmaları gerekmektedir. Ancak, Ramazan ayı boyunca alkollü içki içmek isteyenler, evlerinde daha önceden satın aldıkları içkileri tüketebilirler.

Marketlerin Ramazan ayı boyunca alkollü içki satışını durdurmaları, hem oruç tutanlara saygı göstermek hem de toplumda huzur ve uyumu korumak için önemli bir uygulamadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Satılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kezahakeza

Satılır

Cep votkası varmıdır hocam,votka fiyatları nedir bana cep votkası lazım,2 tane yeter
  • Evet satılıyor. İnternetini bilmem ama dükkanlarında duruyor hala içki reyonları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bambamm06

Evet satılıyor. İnternetini bilmem ama dükkanlarında duruyor hala içki reyonları...

eyvallah,cep votkası da vardır değil mi,bana hızlı ve etkili etki gösterecek alkol lazım,fiyat performansı iyi.pahaşı olmayan
  • Satılıyor hocam.
  • yaş 11 galiba git bakkaldan al ne bu gösteriş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnternette içki satışı reklamı tanıtımı vs yasak o yüzden yoktur üstesinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles.

yaş 11 galiba git bakkaldan al ne bu gösteriş

Katılıyorum arkadaşa.. Migros'ta Carrefour'daki içki reyonlarını biliyosun zaten her şey oluyor. Daha ne soruyosun o var mı bu var mı bunu bi dikicem tepeme bunları yapıcam diye..

Yeni nesil işin adabını da bilmiyor usulünü de hocam.. Şu videodaki eleman değildir inşallah :(

https://www.youtube.com/watch?v=fAZRe_Gs9-A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambamm06 -- 25 Haziran 2016; 13:14:47 >
  • Yapacagın seyi ayık kafayla yapmaya cesaretin yok mu?

Aklıma çok kötü şeyler geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles.

yaş 11 galiba git bakkaldan al ne bu gösteriş

Burada ramazanda tüm tekelleri kapalı görüyorum,bakkalda da içki satılmıyor.Burayı kıbrıs filanmı sandın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Yapacagın seyi ayık kafayla yapmaya cesaretin yok mu?

Aklıma çok kötü şeyler geliyor

Birini son kez görmem lazım yüz yüze,yüzleşme diyelim.Çünkü son sefer bittiği gibi bitsin istemiyorum.Son birbirimizi gördüğümüz anın farklı olarak hatıramda kalmasını istiyorum.Bir beklenti de yok ortada yani.Kendime zarar vermek ya da ona öyle bir niyet yok.İşin sonunda etkenlere göre zarar görebilirim ama bunu dolaylı olarak görürüm kendime yapacağım bir şey yok.Bugün için bir haftadır hazırlanıyorum,yeni elbiseler aldım.Saçımı bugün kısacık kestireceğim,sakalıma çeki düzen vereceğim.Hepsi bu akşam bir kaç saatliğine onun olduğu ortamda olmak için.Belki görüşürüz,belki görüşmeyiz ama o beni ben de onu göreceğim orası kesin.Oraya ayık kafayla gidemezdim çünkü hakarete ve tehdite varan kötü bir konuşmadan sonra,oraya gitmek bile büyük cesaret zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi METMETALLICA -- 25 Haziran 2016; 13:23:06 >

• Travestiye falan mı gidecen

• Gittiğinde sen o kafayla karşındakine zarar falan verme de.. önemli olan o.

Çünkü verirsen buradaki insanlar toplanır seni o votka şişesine oturtur.
  • Bayramlarda satılmaz. Birde seçim günleri.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.