Şimdi Ara

Carrefoursa.com'dan 150 TL Alışveriş Yapan Herkese 30 TL Değerinde Puan HEDİYE! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
19
Favori
11.105
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Carrefoursa nın kampanyası, tam 1 fiyasko
    Böyle birşey görmedim
    10 üründen 8 i yokk
    7 tl lik hobby zeytin yağlı sabun yerine 11 liralık hacı şakir koymuşlar 1 alana1 bedava da düşmemiş

Migrosun gördüğüne inan kampanyası bundan avantajlıydı 80 liraya 20 puan %25 daha uyguna geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi34i -- 28 Mart 2016; 16:03:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün tamamini getiremediler ve 150 tl altina düstuler ama yinede 30 tl tanimlanmis kart getirdiler

• Pazar günü İçerenköy Carrefour'dan 2 siparişi geçtim 150 TL altına düşmesin diye not yazdım beni aradılar yardımsever, çözüm odaklı çalışanlar . Ataşehir bölgesine 18,30 ve 22,40 civarı geldiler çok yoğunlardı üzüldüm çalışanların haline 180 Tl tutsun diye 5 kg şeker, yağ,un vs almıştım. 2 kart geldi faturanın üzerinde kart nolar yazıyor sanırım öyle yüklenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennuarda -- 28 Mart 2016; 17:47:59 >
  • bennuarda B kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı şekilde İçerenköy Carrefour'dan aldım ve numara fatura üzerinde yazıyor ancak kart getirmemişler, nasıl kullanacağımız hakkında fikriniz var mı?

• nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi. İstanbul/Eyüp seçince 39.90TL Çekmeköy seçince 29.90TL.

Bu mesaja eklenen görseller:

Carrefoursa.com'dan 150 TL Alışveriş Yapan Herkese 30 TL Değerinde Puan HEDİYE!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 28 Mart 2016; 17:05:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sudo

Bende de aynı şekilde İçerenköy Carrefour'dan aldım ve numara fatura üzerinde yazıyor ancak kart getirmemişler, nasıl kullanacağımız hakkında fikriniz var mı?

Kart gelmesi gerekirdi mutlaka . Kampanya bitiminde 5 işgünü içinde yüklenecek dendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

Ürünün tamamini getiremediler ve 150 tl altina düstuler ama yinede 30 tl tanimlanmis kart getirdiler

Kart gelmişdir de, 30 tl tanımlı olduğundan emin misiniz?
    kampanya şartlarında aksi yazıyor.
  • Tam çakallarmış, 1 alana 1 hediye kampanyası yapıp, sepete iki adet eklemeyince göndermeyen firma. bunu belirtmediklerini fakat mağduriyeti gidermek adına da bir şey yapamayacaklarını söyleyecek kadar ucuzlardır. uzak durun zaten istediğiniz ürünlerin yarısından fazlası gelmiyor.
  • 1 nisanda 100 lira üzerine 50 lira puan verilecekmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

1 nisanda 100 lira üzerine 50 lira puan verilecekmiş.

Emin misiniz böyle kampanya olursa markette sıra olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasiyer kız el broşürü gösterdi. Unutmayın dedi. Broşür de şaka değil falan yazıyordu. Eminim yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bennuarda B kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler, uğraşmak gerekecek demek ki.

• 17-19 arası teslim sipariş vardı hala yeni dipariş/hazırlanacak statüsünde görünüyor.

• carrefoursa kart tanımı nasıl yapılıyor kart ile alakalı bölüm yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

Ürünün tamamini getiremediler ve 150 tl altina düstuler ama yinede 30 tl tanimlanmis kart getirdiler

Kart gelmişdir de, 30 tl tanımlı olduğundan emin misiniz?
    kampanya şartlarında aksi yazıyor.

Sanal market Gorevlisi telefon etti ama şimdi içime kurt düştü

• 193 liralık sipariş verdim 1 alana 1 bedavaların nasıl olduğunu şimdi öğrendim bedavalar kaçtı desene neyse kalanlar gelir inşallah
  • Ben gayet sorunsuz bir alışveriş yaptım açıkçası. 25 kalem üründen tek birinde stok sıkıntısı oldu, onu da telefonda teyit edip muadili ile değiştirdiler. Ben memnun kaldım. Nautilus şubesinden teslimat yapıldı bu arada.
  • müşteri hizmetlerini aradım açan yok
  • 7 adet sıvı yağ aldım 17 liraya geliyor en fiyat bu sanırım bakalım hepsi gelecek mi

• quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

Benim de 19:30-22:30 olan siparişim dün 22:54'te geldi.
    Sanal alışverişe yeni başladıkları için bu tip aksaklıklar olabilir, çok yüklenmemek gerek.

Bu arada, dilim somon fiyatı çok uygun 29.90 TL.
    Tek başına bile konusu açılabilir bence..
    3 kilo aldım ben.
    Üstelik çoğu fileto olarak getirilmiş, ki fileto dilimden her zaman daha pahalı olur.

İthal mi ?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.