Şimdi Ara

Carrefoursa.com'dan 150 TL Alışveriş Yapan Herkese 30 TL Değerinde Puan HEDİYE! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
327
Cevap
19
Favori
11.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • carrefoursa kart nosunu biyere yazıyormuyuz alışveriş ödemesi yaparken yoksa onlar esktra başka bikart mı getiriyor daha önce üye olanlar için nedir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: byRamo

185 lira sepet toplamı
    155 lira bkm düşünce
    30 lira puan yuklu carrefour kart gelcek
    Axess market kampanyası 10 lira cippara
    Axess carrefour kampanyası 4*50
    Avantajix %4,5 ten yaklaşık 7 lira

Varmı atladığım birşey ?

180 TL gerekmez. Çünkü şart 150 TL lik alışveriş. Ben 150 lik alışveriş yaptım, bkm ile 120 ödedim, yeni kart getirdiler, çağrı merkezinden teyit ettim 30 TL yüklenecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilim77

carrefoursa kart nosunu biyere yazıyormuyuz alışveriş ödemesi yaparken yoksa onlar esktra başka bikart mı getiriyor daha önce üye olanlar için nedir durum

Bizde olandan farklı, ekstra, başka, yeni bir kart getiriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariscevik

180 TL gerekmez. Çünkü şart 150 TL lik alışveriş. Ben 150 lik alışveriş yaptım, bkm ile 120 ödedim, yeni kart getirdiler, çağrı merkezinden teyit ettim 30 TL yüklenecek.

Kampanyadan yararlanabilmek için fatura tutarının 150TL ve üzeri olması gerekmektedir. Mağaza stoklarına bağlı olarak karşılanamayan ürün(ler) nedeni ile fatura tutarının 150TL altında olması durumunda kampanyadan yararlanılamaz. BKM Express kampanya indiriminden sonra ödeme yapan kullanıcıların bu kampanyadan yararlanabilmesi için fatura tutarının 150TL ve üstü olması şartı geçerlidir.

https://www.carrefoursa.com/kampanyalar

• Arkadaşlar alışverişim teslim oldu kartıda getirdiler. Bu kartla gelen formundoldurmamaıza gerek var mı? Acaba mhye soran oldu mu?

• Bkm bitti mi?

• Sagra satıyor mu carrefour ?

• Mantıklı mantıklıda carrefoura güveneniyorum. Nası yapsam acaba

• cumartesi günü teslimat saatini 19:30-22:30 arası seçtim. Saat 16:00 gibi aradılar marmara forum carrefour dan bez için 78 li yok 72 li gönderebilir miyiz? tamam dedim, kart no giremedim dediğimde yeni kart göndericez dediler.
    Saat 22:30 oldu gelen giden yok, bir arama bile yok, müşteri hizmetlerine ulaşamadım, saat tam 00:00 da aradılar işte çok yoğunuz vs vs. şimdi gelip bırakalım dediler, şirinevler köprünün ordaymış merterde oturuyoruz, dedim bir arar bilgi verirsiniz işte çok yoğunuz dediler yine 00:20 de ulaştırdılar sevkiyatı.
    Yarın sabah bırakın o halde dediğimde işte e-fatura olduğu için yarın tekrar oluşturulması lazım diye konuşunca puan olayı güme gitmesin uğraşmayayım diye kabul ettim ayrıca 1 tanede pizza vardı araçta beklesin istemedim.
    Adam bir özür dilemek yerine nerdeyse haklı çıkacaktı, bence bu servis olayının üzerine çok çalışması lazım carrefour un.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisim_ -- 28 Mart 2016; 10:01:21 >

• Dün akşam 18:00 - 22:30 arasina siparişi vermistim. Oglen aradilar Carrefour dan diyince aha dedim kesin urun bulamadilar. Eleman "siparisinizde Sirma Limonlu icecek var (1 tane 95 kurus ) ama elimizde kalmamis yerine Sirma mandalinali gondereyim mi?" dedi Dedim korkuttunuz valla sirf hesap tutsun diye koymustum ne varsa yollayin gelsin. Güldük telefonda. Akşamda tam saat 19:00 da zil caldi siparisler geldi. Ankara'da nereden getirdiniz dedim Cepa Carrefourdan getiriyoruz dedi eleman. Gayet iyi bir siparis oldu benim icin hem BKM'den yararlandim hem de yeni kart getirdi icinde 30 TL var dedi. Haber verenlere cok tesekkurler.
  • Arkadaşlar siparişinde değişiklik olup da, kartından çekilen tutar dönem içi işlemlere yansıyan var mı? 189 liralık sipariş vermiştik BKM ile 159 ödedik, sonra bi kısım ürün olmadı yerine başka birşeyler kondu 180 lira tuttu. Karttan 150 çekilmesi lazım ama BKM olayını merak ettim nasıl olacak
  • ürünler olmadığı için siparişi otomatik 150 altına düşürdüler. 146 TL tutu, Carrefour indirim kartını alamadım.

Ayrıca 1 Alana 1 bedava ürünlerden birini getirmediler.

2 gün once şikayet kaydı açtım hala ne geri dönen var ne de gelen var.

Tavsiyem uzak durun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariscevik

quote:

Orijinalden alıntı: byRamo

185 lira sepet toplamı
    155 lira bkm düşünce
    30 lira puan yuklu carrefour kart gelcek
    Axess market kampanyası 10 lira cippara
    Axess carrefour kampanyası 4*50
    Avantajix %4,5 ten yaklaşık 7 lira

Varmı atladığım birşey ?

Bende kampanyanın ilk saatinde 154 liralık alışveriş yaptım, hatta konuya ikili kombo olacağını yazmıştım. Ama kart gelmedi. Facebook üzerinden yazınca biraz önce bir kişi dönüş yaptı. Daha sonradan değiştirdikleri kampanya detaylarında yazan BKM express indirimden sonra tutarın 150 lira olması gerekiyor o nedenle gönderemem dedi. Adamın konuşması hiç kurumsal bir firmaya yakışmıyordu. Başka bir müşterimizde mağdur oldu, müdürlüğe yazdık ama cevap olumsuz geldi diyor. Mağdur olduğunu biliyor ama yardım yok. Şartları değiştirmişsiniz o nedenle şu anda kazanamıyor gözüküyorum dedim. Müdürlüğe yazayım ama olumsuz yazacaklar diyor. Olsun yazın beni arasınlar dedim. Kampanya şartlarını doğru dürüst yazsanız bende 150 liralık sepete 30 liralık ürün daha atarım dedim. Bakalım ne olacak ama peşini bırakmayacağım.

Sizden ricam size yapılanı, kart yüklemeniz olduktan sonra hatta harcadıktan sonra bana bilginizi iletir misiniz? Bakın şu arkadaşıma puan yüklemişsiniz diyeyim.

Teşekkürler.

• tequilla1984 kullanıcısına yanıt
    Yapmış olduğum yetkili(!) konuşmasından sonra bende öyle aman aman bir kampanya olmazsa carrefour.com dan alışveriş yapmam. Benim siparişimde 19-22:30 arasıydı tam 22:30da geldiler. Migrosun gözünü seveyim adamlar her türlü müşteri tarafındalar.

• Arkadaşlar kampanyanın ilk saatine ait bir printscreen mevcut mudur? Evet konunun ilk mesajında yazıyor ama onu kabul etmezler. Ya da sitenin o saatteki görüntüsünü bulabileceğim bir site var mıdır? Böyle bir site vardı sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tequilla1984

ürünler olmadığı için siparişi otomatik 150 altına düşürdüler. 146 TL tutu, Carrefour indirim kartını alamadım.

Ayrıca 1 Alana 1 bedava ürünlerden birini getirmediler.

2 gün once şikayet kaydı açtım hala ne geri dönen var ne de gelen var.

Tavsiyem uzak durun

hocam aynı şey dün akşam benimde başıma geldi.. 152,00 TL alışverişi ürün yok diyerek 146,00 TL düşürmüşler..

ne aradılar ne sordular.. Maltepe Park Tamer bey diye birisiyle görüştüm fakat dönüş yapacağız dediler.. halen bekliyoruz..

Bu carrefour ile alışveriş yapılmaz..

• Benim de 19:30-22:30 olan siparişim dün 22:54'te geldi.
    Sanal alışverişe yeni başladıkları için bu tip aksaklıklar olabilir, çok yüklenmemek gerek.

Bu arada, dilim somon fiyatı çok uygun 29.90 TL.
    Tek başına bile konusu açılabilir bence..
    3 kilo aldım ben.
    Üstelik çoğu fileto olarak getirilmiş, ki fileto dilimden her zaman daha pahalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

Benim de 19:30-22:30 olan siparişim dün 22:54'te geldi.
    Sanal alışverişe yeni başladıkları için bu tip aksaklıklar olabilir, çok yüklenmemek gerek.

Bu arada, dilim somon fiyatı çok uygun 29.90 TL.
    Tek başına bile konusu açılabilir bence..
    3 kilo aldım ben.
    Üstelik çoğu fileto olarak getirilmiş, ki fileto dilimden her zaman daha pahalı olur.

Şuan 39.90 görünüyor, fletoda 46.90. Zamlanmış sanırım.

https://www.carrefoursa.com/d/somon-dilim

https://www.carrefoursa.com/d/somon-fleto-31600

• odanedemek kullanıcısına yanıt
    Sanırım bölgeye göre değişiyor fiyatlar..
    Benim İstanbul/Çekmeköy seçili bölge..
    Ben halen 29.90 görüyorum.

Bu çok saçmaymış.
  • Kampanya şartlarında şöyle bir ibare var.

"BKM Express kampanya indiriminden sonra ödeme yapan kullanıcıların bu kampanyadan yararlanabilmesi için fatura tutarının 150TL ve üstü olması şartı geçerlidir."

alışveriş yapıp da teslim alan arkadaşlar,
    faturanız da tutar oalrak ne görünüyor?
    BKM nin indirim yapmasından önceki tutar mı? indirimden sonraki tutar mı?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.