Şimdi Ara

Carrefoursa.com günlük indirimleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
26
Favori
16.182
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nyyankees

Bu indirimle marketlerde de geçerlimi yoksa sadece nettemi geçerli?
    Bulaşık deterjanındaki indirimler hala devam ediyor mu bilgisi olan var mı..?
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Perakende yapıyorlar istanbuldaysaniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyyankees

Bu indirimle marketlerde de geçerlimi yoksa sadece nettemi geçerli?

muhtemelen nete özgü
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

bahçıvan marka yarım kg kaşar 8.90
    https://www.carrefoursa.com/d/bahcivan-taze-kasar-500-g

Tadı çok başarılı. Ben aldım çok memnun kaldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muvakkit

quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

Bence somonun fiyatı gayet uygun. Alınabilir.

https://www.carrefoursa.com/d/somon-dilim

Edit: Hatta kalabalık bir aileyseniz, 4 kg alınca 150'ye 30 BKM indirimi ile kilosu 31.40 TL'ye geliyor.

Hocam somon için hale gidebilirsiniz büyük bi tane alıp kendiniz evde dilimleyebilirsiniz ben geçen sene 19 TL den almıştım kilosunu

Hocam aldığınız Norveç somonu mu,yoksa yerli somon mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: simurg9492

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

bahçıvan marka yarım kg kaşar 8.90
    https://www.carrefoursa.com/d/bahcivan-taze-kasar-500-g

Tadı çok başarılı. Ben aldım çok memnun kaldım...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar carrefoursa.com dan alışverişte çok sorun yaşadım yazıyorum ki insanlar okusun. Bayrampaşa şubesinde yağ fiyatı 26.50 TL idi, baktım internet sitesinde 19.90 TL, bende 6 adet sipariş çektim, müşteri temsilcisini de aradım bayrampaşa şubesinden ( en büyük şubesi ) nden geleceğini söyledi ev adresime. ertesi gün arayan mağaza elemanı kalmadığıiçin getiremiyoruz dedi ( saat 10:00 ) , itiraz ettim: konuştuğum eleman " ee napalım yani " diyince sinirlendim resmen aptal yerine konuldum çünkü şubede çok ürün vardı yani bitmiş olamaz ki sipariş verdiğimde ayırsınlar neden bekleniyor bitmesi. Şikayet ettim. Mağazanın yetkilisi aradı, üründen çokmsipariş geldi bitti dedi. Şimdi tamam anlıyorum ama madem yeni siteden e-ticaret yapıyorsun git bana daha yakın şubenden gönder sen carrefour' sun değil mi, bu siparişi az sermayeli adı sanı duyulmamış bir firmadan vermedim
    Bu yüzden de üyeliğimi de hemen iptal ettim, bir daha da girmem, önermiyorum karar da sizin. İlk izlenim önemlidir arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: canvara

Arkadaşlar carrefoursa.com dan alışverişte çok sorun yaşadım yazıyorum ki insanlar okusun. Bayrampaşa şubesinde yağ fiyatı 26.50 TL idi, baktım internet sitesinde 19.90 TL, bende 6 adet sipariş çektim, müşteri temsilcisini de aradım bayrampaşa şubesinden ( en büyük şubesi ) nden geleceğini söyledi ev adresime. ertesi gün arayan mağaza elemanı kalmadığıiçin getiremiyoruz dedi ( saat 10:00 ) , itiraz ettim: konuştuğum eleman " ee napalım yani " diyince sinirlendim resmen aptal yerine konuldum çünkü şubede çok ürün vardı yani bitmiş olamaz ki sipariş verdiğimde ayırsınlar neden bekleniyor bitmesi. Şikayet ettim. Mağazanın yetkilisi aradı, üründen çokmsipariş geldi bitti dedi. Şimdi tamam anlıyorum ama madem yeni siteden e-ticaret yapıyorsun git bana daha yakın şubenden gönder sen carrefour' sun değil mi, bu siparişi az sermayeli adı sanı duyulmamış bir firmadan vermedim
    Bu yüzden de üyeliğimi de hemen iptal ettim, bir daha da girmem, önermiyorum karar da sizin. İlk izlenim önemlidir arkadaşlar

Benim 2 siparisimi getiremidiler yok diye 3 gun ertelettim teslimati

• quote:

Orijinalden alıntı: dnt2541

quote:

Alıntıları Göster
    bkm kampanyası bitti galiba daha 25 mayısa bir hafta var kampanyayı bitirmişler.

• hamemo kullanıcısına yanıt
    Norveç kumkapı halı idi şimdi bahçeşehir tarafına mı ne gitmis yardımcı oluyor insanlar biraz muhabbet edince baya fiyat farkı vardı balikcilarla
  • quote:

Norveç kumkapı halı idi şimdi bahçeşehir tarafına mı ne gitmis yardımcı oluyor insanlar biraz muhabbet edince baya fiyat farkı vardı balikcilarla

Balık hali gürpınar tarafına taşındı diye biliyorum.
  • BKM sitesinde devam ediyor gözüküyor 150/30 kampanyası.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Carrefoursa.com günlük indirimleri
  • quote:

Anladım, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

quote:

Önceki bkm+30 tl puan kampanyasında
    3 kere sipariş verdim 3 cü de gelebilfi
    O zaman sıvı sabun kampanyası da vardı

Fax 4 lt lik 2 tane ekledim sepete ikisi 11 tl idi
    Ellerinde yokmuş alnetif olarak indirimsiz 1,8 litre hacı şakir eklemiş 28 lira
    Sanalmarket bu kadar beyinsiz

Bizim bakkal bile acemi değil bu kadar

Bayrampaşa carrefour bitmiş içindeki teknosa kapanmış , bu yıl içinde oda kapanacak

Ürün Adı Miktarı Birim Fiyatı Toplam Fiyat Favorilere
    Biryağ Ayçiçek Yağı 5 lt 5 25.90 TL 129.50 TL Ekle
    C.P Poşetli Bütün Piliç 0 5.25 TL 0.00 TL Ekle
    Dalan d Olive Duş Jeli 250ml 0 4.25 TL 0.00 -4.25 Ekle
    Dana Kıyma (%14-%20) Yağ 0.7 28.90 TL 20.23 TL Çıkar
    Hacı Şakir Hindistan Cevizli Sıvı Sabun 1.8 LT 4 10.75 TL 43.00 TL Ekle
    Hobby Sıvı Sabun Zeytin 2000 ml 0 6.95 TL 0.00 -6.95 Ekle
    İkram Fındıklı Kremalı Sandviç Bisküvi 4'lü Paket 276 g 1 3.00 TL 3.00 TL Ekle
    Koska Dut Pekmezi Bidon 700 g 1 8.50 TL 8.50 TL Ekle
    Mudurnu Gurme Poşetli Piliç 0 5.45 TL 0.00 TL Ekle
    Genel Toplam

43 lira sıvı sabun eklemişler
    İptal ettiğiniz siparişi bile getiriyorlar

2 kere kapıdan gönderdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi34i -- 19 Mayıs 2016; 0:58:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdi34i

quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

quote:

Önceki bkm+30 tl puan kampanyasında
    3 kere sipariş verdim 3 cü de gelebilfi
    O zaman sıvı sabun kampanyası da vardı

Fax 4 lt lik 2 tane ekledim sepete ikisi 11 tl idi
    Ellerinde yokmuş alnetif olarak indirimsiz 1,8 litre hacı şakir eklemiş 28 lira
    Sanalmarket bu kadar beyinsiz

Bizim bakkal bile acemi değil bu kadar

Bayrampaşa carrefour bitmiş içindeki teknosa kapanmış , bu yıl içinde oda kapanacak

Ürün Adı Miktarı Birim Fiyatı Toplam Fiyat Favorilere
    Biryağ Ayçiçek Yağı 5 lt 5 25.90 TL 129.50 TL Ekle
    C.P Poşetli Bütün Piliç 0 5.25 TL 0.00 TL Ekle
    Dalan d Olive Duş Jeli 250ml 0 4.25 TL 0.00 -4.25 Ekle
    Dana Kıyma (%14-%20) Yağ 0.7 28.90 TL 20.23 TL Çıkar
    Hacı Şakir Hindistan Cevizli Sıvı Sabun 1.8 LT 4 10.75 TL 43.00 TL Ekle
    Hobby Sıvı Sabun Zeytin 2000 ml 0 6.95 TL 0.00 -6.95 Ekle
    İkram Fındıklı Kremalı Sandviç Bisküvi 4'lü Paket 276 g 1 3.00 TL 3.00 TL Ekle
    Koska Dut Pekmezi Bidon 700 g 1 8.50 TL 8.50 TL Ekle
    Mudurnu Gurme Poşetli Piliç 0 5.45 TL 0.00 TL Ekle
    Genel Toplam

43 lira sıvı sabun eklemişler
    İptal ettiğiniz siparişi bile getiriyorlar

2 kere kapıdan gönderdim

Alıntıları Göster
    ekici tam yağı peynir 11,90
    https://www.carrefoursa.com/d/ekici-tam-yagli-beyaz-peynir-kg

ithal muz 5 lira
    https://www.carrefoursa.com/d/muz-ithal

ananas 4 lira
    https://www.carrefoursa.com/d/ithal-ananas

• Arkadaşlar Çaykur Sarı Paket 1kg ve Torku 5kg toz şeker ikisi 33.90 ikisini sepete atınca düşüyor. Bence çok iyi fiyat. Değerlendirin. Mağazaya uğrayan varsa mağazalarda geçerli mi sorarsanız sevinirim. Carrefoursa.com günlük indirimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatin -- 21 Mayıs 2016; 17:15:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Arkadaşlar Çaykur Sarı Paket 1kg ve Torku 5kg toz şeker ikisi 33.90 ikisini sepete atınca düşüyor. Bence çok iyi fiyat. Değerlendirin. Mağazaya uğrayan varsa mağazalarda geçerli mi sorarsanız sevinirim. Carrefoursa.com günlük indirimleri

Mağazada aynı kampanya var, daha öncekinde Çaykur Tiryaki+ 5kg şeker vardı

• Şuan carrefourda pastalar 10 tl inmiş iki tane kaptım istanbul venezia da
    Bu mesaja eklenen görseller:

Carrefoursa.com günlük indirimleri
  • fanus86 kullanıcısına yanıt
    Bimde 365gun boyunca 12kisilik dondurmali pasta 8,9tlye satiliyor. Bu tip komple kek,krema turu pastalar hep daha pahali
  • Taze ama buradaki orada yapılıyor
  • Carrefoursa da 700 gr SEK kaşar 10 tl
    10 lira alışverişe
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.