Şimdi Ara

Carrefoursa.com günlük indirimleri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
26
Favori
16.181
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Twonokta

Bulaşık deterjanındaki indirimler hala devam ediyor mu bilgisi olan var mı..?

Bu hafta da var yuzde35.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Et et @ @ isteriz

• Patates ve soğan kilosu 0.49tl biraz önce carrefourdaydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 5 Haziran 2016; 14:45:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bolca almak lazim. Seftali de 1.99 a inmis...
  • K E N kullanıcısına yanıt
    bundan 50 sene önce migros yoktu öle fastfot restoronlarda yoktu ama insanlar 70 yaşında bile tarla tapana gider çalışırdı et yeme tereyağ yeme.. otlamı yaşayalım.
  • kolaylık olsun diye bir kac alışverişi netten siapris ile yapayım dedim hemen telefon acıorlar bu yok şu yok onu yerine şunu bunu verelim hepte kendi ürünlerini vermeye çalışıyor. ne bileyim bi ıcınamadım Carrefoursa ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

kolaylık olsun diye bir kac alışverişi netten siapris ile yapayım dedim hemen telefon acıorlar bu yok şu yok onu yerine şunu bunu verelim hepte kendi ürünlerini vermeye çalışıyor. ne bileyim bi ıcınamadım Carrefoursa ya

Caf caflı bir kampanya yoksa hiç bulaşmayın
    Bkm kampanyasında 2 sepet stok yüzünden iptal oldu
    3 cüde sipariş vermeden aradım prima aylık varmı dedim var dedi 2 tane ekle, 4 tanede yağ ekle 180 i tamamla
    Birde card gelmişim aradım akşam gönderdiler bu sefer puan yüklenmedi yine aradım
    Bulaşmayınnnnn

• dguoguz kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam..
  • bugün elimizde patates ve soğan yok diye aradılar!!!!!! anladık rusyada bunlar yokta koca carrefourda bulunmuyor kim stokladı bunları hayır stoklamaklada bitmez
    anadoluda küçük büyük hayvanlara yediriyorlarmış.
  • Bugün sipariş verdim iptal oldu, aradım nedeni belli değil. döneceklermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasac

bugün elimizde patates ve soğan yok diye aradılar!!!!!! anladık rusyada bunlar yokta koca carrefourda bulunmuyor kim stokladı bunları hayır stoklamaklada bitmez
    anadoluda küçük büyük hayvanlara yediriyorlarmış.

Carrefour ile maceraya girmemeninizi tavsiye etmiştim bulaşmayın bunlara
    50 tl sepet yaptınız diğelim 10 lirası patates soğan
    Hemen ararlar patates soğan yokk
    Eeeee 50 tl altı teslimat yapamayız banane yani

Kışta patates 1 liraydı her yerde 1,75 ken
    2 kere sipariş verdim
    1 ci iptal oldu soğan yokk. diye ikinci paşa paşa geldi 25 kg
    Siparişi vermeden sikayet oluşturdum.

Ayrıca bayrampaşa carrefour dan sipariş vermeyin
    Marketi boşaltmaya çalışıyorlar kapanacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi34i -- 7 Haziran 2016; 0:12:44 >
  • Oto sapa sipariş iptal eden bir firma. İPTAL diyorlar. arayan karaktersiz eleman da ne yapalım kardeşim iptal işte diyor. Nasıl iptal olur. Madem stok yok ne diye satıyor stok koyuyor sun diyorsun. İşine gelirse diye cevap veriyor adam. Yasa var olmayan ürünü satâmaz benden hayali ürün için para alamazsin aldı isen ürünü gönderecek sin diyorsun. Yasa bizi ilgilendirmez. Alabiliyorsan gel al ürünü. İPTAL ettik işte haberin ola diyor terbiyesiz.

• Mc_Leopard kullanıcısına yanıt
    Hangi şube hocam bu ? Bu kadarda terbiyesiz olunmaz ki. Aynı şey başıma gelse hızımı alamam mağazaya gider o adamı bulurdum herhalde. Bunları şikayet edebileceğiniz genel merkez falan yok mudur acaba ?
  • bana da geçen verdiğim siparişi getiren çocuk 3 kere aradı sizin adresi bulamıyorum diye. tarif ettim falan sonra diyor ki araba varsa bi yere gelin de ordan veriim diyor. yüzsüze bak . neyse sonunda adresi buldu 10 30 13 00 arasıydı teslim saati saat 14 de getirdi. kartı verdim bu slip kesmyor falan dedi. ne dedim. slip kesmiyor dedi. nolcak ki yırt gitsin dedim. anlamadım tabi meğer bahşiş istiyor çakal. sonra neyse tamam dedi suratını astı gitti. ulan kaç saat geç getiriyorsun yarısı yok ürünlerin gel al diyosun bi de utanmadan bahşiş istiyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dd2dl5

Hangi şube hocam bu ? Bu kadarda terbiyesiz olunmaz ki. Aynı şey başıma gelse hızımı alamam mağazaya gider o adamı bulurdum herhalde. Bunları şikayet edebileceğiniz genel merkez falan yok mudur acaba ?

ANkara batıkent şubesi. Öttürdüm zaten. THH verdim. Yine göndermediler. İcralık durumdalar şu an. Tutuşturdum karaktarsizleri
  • sanalmarketten öğrenecek çok şeyleri var bunların
  • Günlük indirim yerine Carrefour sikayetleri olmuş konu Carrefour bitmiş

• sanalmarkete kurban olsunlar, bkm kampanyası ve puan kombosu varken bile sipariş vermedim bunlardan, yine de yapsınlar yine de vermem.
    buradaki şikayetleri gördükçe insanın alası varsa da kaçıyor, şurada 1 şikayet karşılığı en az 10 memnuniyet görmezsem sipariş vermem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Et yok mu et

• Günlük indirim yerine şikayet yazmaktan ne anlıyorsunuz? Şikayetlerinizi ilgili mercilere yazarsanız çözüm buluyorlar. Her seferinde indirim mi var diye giriyorum. Aynı mesajlar dönüp duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.