Bildirim
Carrefoursa.com günlük indirimleri (4. sayfa)
Under Armour UA Charged Commit TR 4 Antrenman AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZXKF5XK
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
@suatin
Hocam keskinoğlu nun tavuk köftesinden plastik parça çıkmıştı. Adamlara email ile köftenin fotosunu gönderdim telefon edip söylediğimde bir tek dayak yemediğim kalmıştı. Bu yüzden keskinoğlu denilince uzak duruyorum. -
Kaç kere ugun fiyatlı ürünlerini görüp sipariş verdim bi kere bile gelmedi markette yok diyorlar hep.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alias57 -- 4 Mayıs 2016; 1:29:00 > -
-
Dikkatimi çeken bir husus var.
1. Bir indirim katalog ürünleri kısmına düşmeden de indirimde olabiliyor. Bu yüzden reyonları tek tek kontrol etmekte fayda var...
2. Sipariş listenizdeki ürünleri sipariş verdikten sonra gün içinde de tekrar fiyatlarını kontrol edin. Düşme olursa fiyat düzeltme isteyin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg9492 -- 4 Mayıs 2016; 1:54:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alias57
Kaç kere ugun fiyatlı ürünlerini görüp sipariş verdim bi kere bile gelmedi markette yok diyorlar hep.
Almama hakkınız var hocam. Bir de sipariş aşamasında "ürün yoksa bana telefon edilsin" seçeneği var. Onu seçip sipariş verin. -
quote:
Orijinalden alıntı: kelaynak33
Ana konunun zamanı gelmiş. İlgilenecek birisi açsında takip edelim.
Kesinlikle katılıyorum. Her gün değişik indirimler oluyor Carrefourda ama takip edemiyoruz. Sitesinde duyurmuyor yeterince, broşürleri işlevsiz. En güzeli burdan takip etmek olur. ama bunun için carrefour ana konu açılsa keşke. hatta carrefourda çalışan bir arkadaş da destek olsa dadından yinmez...
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kelaynak33
Ana konunun zamanı gelmiş. İlgilenecek birisi açsında takip edelim.
anakonu burası işte -
quote:
Orijinalden alıntı: göktuğbey
10 sene hergun et yesek hem bikilmaz hem saglik acisindan bisy olmaz
gut hastalığı -
-
Ben erik sipariş ettim, hem gramajı değiştirdiler hem de erik taze gelmedi. Sipariş notunda erik taze olsun dememe rağmen böyle oldu. Abartısız çürük ürün bile geldi. Şikayet ettim. özür dileyeceğini üstte çıkmaya çalıştı. Sipariş notunu bir okur musun deyince, özür diledi. -
Ne dedi hocam notu okumamışız o yüzden çürük gönderdik mi dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: original_life
Ben erik sipariş ettim, hem gramajı değiştirdiler hem de erik taze gelmedi. Sipariş notunda erik taze olsun dememe rağmen böyle oldu. Abartısız çürük ürün bile geldi. Şikayet ettim. özür dileyeceğini üstte çıkmaya çalıştı. Sipariş notunu bir okur musun deyince, özür diledi.
Hocam geçmiş olsun. Büyük ihtimalle meyve-sebze fiyatları markette de aynıdır. Ondan dolayı meyve veya sebze fiyatlarınawww.carrefour.com dan bakıp, alacağımız ürünleri marketten kendimiz seçmemiz lazım aslında.
-
Üstte çıkmaya çalışıyordu, anlatıyorum anlamadı. Sonra dedim bir notu okur musunuz ? Ondan sonra uzatmadı. havlu kağıt , mutfak ürünü filan da söyledim. Onlar normaldi ama manav ürünü isterken düşünsünler diye yazdım. -
Teşekkürler , bir daha manav ürünü söylemem. -
quote:
Orijinalden alıntı: hamemo
quote:
Orijinalden alıntı: original_life
Ben erik sipariş ettim, hem gramajı değiştirdiler hem de erik taze gelmedi. Sipariş notunda erik taze olsun dememe rağmen böyle oldu. Abartısız çürük ürün bile geldi. Şikayet ettim. özür dileyeceğini üstte çıkmaya çalıştı. Sipariş notunu bir okur musun deyince, özür diledi.
Hocam geçmiş olsun. Büyük ihtimalle meyve-sebze fiyatları markette de aynıdır. Ondan dolayı meyve veya sebze fiyatlarınawww.carrefour.com dan bakıp, alacağımız ürünleri marketten kendimiz seçmemiz lazım aslında.
Biz seçince geriye kalanları demekki böyle eritiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
quote:
Orijinalden alıntı: simurg9492
Portakal da iskontoya düşmüş. Bu mevsimde güzel fiyat. Depoları boşaltıyorlar sanırım.
bölgesel olm ihtimasline karşı şehir semt yazmayı da unutmayalım
mesel bu ankara cepa.ankarada hepsi cepadan gelir
Ankara Peynirci market lerde uzun suredir bu fiyat ve secme imkanin var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
evet ben de geçen gün peynirci marketten epey uygun alışveriş yaptım, fiyatlar epey uygundu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbap -- 4 Mayıs 2016; 17:19:35 > -
Bütün Dr. Oetker ürünleri %25 indirimli...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X