Şimdi Ara

Carrefoursa.com günlük indirimleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
26
Favori
16.181
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    verdiğiniz linkte görünen kısma aldanıp canı çikolata çeken ve sayfa açılınca hayal kırıklığı yaşayanlar adına....
  • Arkadaşlar, Carrefour da. 2 lt 42,95 tl. 4 lt. 86 tl, yanında 14 tl. baska ürün al. Yaptı 100 tl. 100/20 puan veriyor. 80 e gelir.
    14 tl yi düş, 4 lt komili sızma 66 tl ye geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dguoguz -- 11 Mayıs 2016; 9:29:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzu eti (ustelık tuvneradan onaylı) abartmıyorum 20 kilo alırdım..
    mamutda trene bakar gibi, araba farı gormus davsan gibi bakmış.
  • dguoguz kullanıcısına yanıt
    20 tl nereden geliyor hocam.
    iyi oranmış
  • dguoguz kullanıcısına yanıt
    hocam sanaldan alınca 100'e 20 yatıyor mu, sanal markette kampanya detaylarını bulamadım da.
    Siz sipariş verdiniz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: artçı

20 tl nereden geliyor hocam.
    iyi oranmış

100 lira üzeri ilk alışverişe 20 TL yüklü card getiriyorlar
    ben kilosu 12,95 liradan 10 kilo kuzu güveçlik et aldım 2 adet her biri 20 lira yüklü Card verdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest_1999 -- 10 Mayıs 2016; 17:16:28 >
  • En sevilen urunler sanalda nasil 20 yukleniyor goremedim.
    Bkm 150/30 devam ediyor mu ?

Ayrica carsamba gunleri %5 puan veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romio_1001 -- 10 Mayıs 2016; 18:02:35 >
  • Biberlerde kampanya var...
     Carrefoursa.com günlük indirimleri
  • Guest_1999 kullanıcısına yanıt
    hocam 13 liradan kuzu et mi aldınız.
    çok iyi fiyatmış.
  • siparişlerde 50 lira limiti var 50 lira altında alıp sipariş verebilen varmı arkadaşlar ?
  • Bu en sevilen olayi nedir bilen var mi. 100 tl alisveristen 20 tl puan kazanmak icin ne yapmak lazim. Istedigimiz urunlerle 100 tl yi bulabilir miyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: dt.sulo

Bu en sevilen olayi nedir bilen var mi. 100 tl alisveristen 20 tl puan kazanmak icin ne yapmak lazim. Istedigimiz urunlerle 100 tl yi bulabilir miyiz

Su soruya açıklık getirilsin ona gore siparisimizi olusturalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karsiyakali-_-1912 -- 11 Mayıs 2016; 0:25:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karsiyakali-_-1912 K kullanıcısına yanıt
    İlk 8 sayfadaki ürünlerden 100 TL tamamlamanız gerekiyor.

http://www.carrefourkatalog.com/2016/010/32/
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

İlk 8 sayfadaki ürünlerden 100 TL tamamlamanız gerekiyor.

http://www.carrefourkatalog.com/2016/010/32/

Eyvallah, tsk ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 TL ve üstü ilk alışverişe 20 TL yüklü kart getirme olayı bitmiş olmalı..Kampanya tarihi 30 Nisan son gözüküyordu..
    Bunun dışında sanaldan alınca 20 TL puan da yüklenmiyor..Mağazadan almak gerekli..
    Haa bu konuda belo3 reisin izlediği yolu da izleyebilirsiniz :))

150/30 BKM indirimi devam ediyor..20 TL ile birleşseydi mükemmel olacaktı..
  • Arkadaşlar bir üründen en fazla kaç adet sipariş verebilme hakkımız var ? Mesela coca cola zero almak istiyorum 1.48tl birde iki adet alınca ikincisi %50 indirim oluyor. Mağaza 7 tane gönderebiliriz dedi telefonda müşteri hizmeti 20lt alabilirsiniz dedi yine baska bir yerde 10 adet alabilirsiniz demiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: hafiz83

100 TL ve üstü ilk alışverişe 20 TL yüklü kart getirme olayı bitmiş olmalı..Kampanya tarihi 30 Nisan son gözüküyordu..
    Bunun dışında sanaldan alınca 20 TL puan da yüklenmiyor..Mağazadan almak gerekli..
    Haa bu konuda belo3 reisin izlediği yolu da izleyebilirsiniz :))

150/30 BKM indirimi devam ediyor..20 TL ile birleşseydi mükemmel olacaktı..

Yanlışınız var 30 nisan 14 mayıs kampanya devam ediyor
    İlk alışveriş olayı 28-30 nisan dı o kampanya farklı onda sadece carrefoursa.com alışveriş şartı vardı alt limit yoktu, 50 tl üstü sevkiyat yapıyolar

Coco cola olayıda , 10 lt den fazla sıvı getirmiyorlar,aslında o olay su için, yada eleman iş güzarlık yapıyorlar, elemankarın bizim bakkalın elamanından daha acemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi34i -- 11 Mayıs 2016; 1:23:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Arkadaşlar bir üründen en fazla kaç adet sipariş verebilme hakkımız var ? Mesela coca cola zero almak istiyorum 1.48tl birde iki adet alınca ikincisi %50 indirim oluyor. Mağaza 7 tane gönderebiliriz dedi telefonda müşteri hizmeti 20lt alabilirsiniz dedi yine baska bir yerde 10 adet alabilirsiniz demiş.

İzmirde sınır 9

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdi34i E kullanıcısına yanıt
    hocam yanlışımın olduğu konuyu anlayamadım..30 Nisan-14 Mayıs arası devam eden hangi kampanya?

Yeni üyelik olayından bahsetmiştim bitti diye.20 TL lik kart gelmesi..Kampanyalar linkinde şu an 150/30 BKM dışında devam eden bir kampanya yok görüyorum (belli ürünlerin alımı dışında)

https://www.carrefoursa.com/kampanyalar

Çok karışık bir sayfa yapısı var bunların orası da ayrı bir konu :))
  • hafiz83 kullanıcısına yanıt
    Nisan'ın sonunda olan carrefoursa.com dan ilk defa alışveriş yapanlara 20 puan kampanyası 2 üyelik açarak 2 tane 20 tl yüklü carrefour aldık 28-30 nisandı

Güncel broşürle beraber 30 nisan -14 mayıs kataloğunda ilk 8 sayfada yer alan ürünlerden 100 alışverişe 20 tl puan kampanyası var şuan

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.