Şimdi Ara

Carrefoursa Dinamica

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçende bi konu açmıştım çift amasörlü bir bisiklet alınır mı şu fiyata diye çift amasörlü alma denmişti carrefoursada satılan dinamica bisikleti biliyorsunuzdur onu 200 liraya alma fırsatım var sıfır olarak ne dersiniz alınır mı? Ben öyle sportif anlamda kullanmayacağım zaten bakkala giderken, işyerime giderken şehir içi kullanıcam günlük 3-5 km maksimum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLLibe -- 4 Eylül 2016; 3:53:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Link atmadan pek bir şey diyemem

• Yani o markayı bilirim Pyhton diye bir modeli vardı. Şimdi günde 3-5 km 200TL'lik bisiklet ama ben olsam almam moruk yani almışken bakkala bile gidecek olsan iyi birşey alman gerekir, çocuk bisikleti kaçar sana . Ben böyle düşünüyorum ha günde 3-5 km ye her türlü dayanır küçükken bizde binerdik anasınıda ağlatırdık ama hani işe gidicem felan diyorsan en azından bütçeyi bir 600 felan yap bro.

• quote:

Orijinalden alıntı: JimmyCool1907

Yani o markayı bilirim Pyhton diye bir modeli vardı. Şimdi günde 3-5 km 200TL'lik bisiklet ama ben olsam almam moruk yani almışken bakkala bile gidecek olsan iyi birşey alman gerekir, çocuk bisikleti kaçar sana . Ben böyle düşünüyorum ha günde 3-5 km ye her türlü dayanır küçükken bizde binerdik anasınıda ağlatırdık ama hani işe gidicem felan diyorsan en azından bütçeyi bir 600 felan yap bro.

Hocam küçük bisiklet değil yav sizin bahsettiğiniz ufak olan galiba resmini atmıştı arkadaş bana buraya yükleyemedim bildiğimiz bisiklet yani normallerinden boyutu sizin bahsettiğiniz ufak olan sanırım o değil yani.

• Kesinlikle al gitsin.O paraya başka zor bulursun.Yokuş fazla çıkmayacaksan seni götürür.

• 26 inç ise bence de al. Yol lastiği veya ince lastik takarsın rahat rahat kullanırsın

• Sanırım HERO modelini diyorsun o biraz daha uygun, eğer oysa onu alabilirsin. Ben zannettim şu arkadan amörtisörlü kırmızı renk olan bisiklet

Eğer dediğim bisikletse iyi kardeşim al gitsin.

• Uzak dur derim, karfur da montajını bile yapamamışlar dogru düzgün gecen gün ben yaptım birinin bisikletini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASP

Uzak dur derim, karfur da montajını bile yapamamışlar dogru düzgün gecen gün ben yaptım birinin bisikletini

Montajı yapılmış şekilde alacağım hocam. Normalde kutudan sıfır alacaktım alacağım kişi sağolsun yaptırmış bu hafta alamam dedim o zaman 1 hafta ben kullanırım dedi bende tamam hem test etmiş olursunuz bir sıkıntısı var mı diye dedim :)
  • ReaLLibe kullanıcısına yanıt
    ben almanı tavsiye ederim . dağ bayırlık işin yok gibi görünüyor . eğer bu fırsatı kaçırırsan +100 tl ile mondial stardom al . full shimano parçalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.