Şimdi Ara

Migros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) Konusu (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.529
Cevap
388
Favori
524.385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sabancı'ya ben de güvenmiyorum hocam, Akbank banka olduğu için daha sıkı denetleniyordur. Öbür sektörlerde sanki kurnazlık yapmaya eğilimliler.

• Raflarda big yazıyor yenimi başladı acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DiagraM kullanıcısına yanıt

9 ağustosa kadar

• DarthWorm kullanıcısına yanıt

7sinde başlamıyor muydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sucre S kullanıcısına yanıt

3-9

• Migros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) Konusu
    Migros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) Konusuwww.carrefourkatalog.com
    CarrefourSA - 10-16 Agustos - Sayfa 1
    https://www.carrefourkatalog.com/10-16-agustos/page/1
  • www.carrefourkatalog.com
    CarrefourSA - 17-23 Ağustos - Sayfa 1
    https://www.carrefourkatalog.com/17-23-agustos/page/1
    Çikolata 1+1 kampanyası 18-20 08 2023 arasında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• patron çıldırdı birçok üründe 1 alana 1 bedava

• DiagraM kullanıcısına yanıt
    Hangi ürünler hocam

• mami_3r3n kullanıcısına yanıt

hocam çikolatalar, led ampuller, pudingler aklıma gelenler

• Carrefour kasalarından amazon.com.tr için hediye kartları alıyorum, kredi kartıyla ödüyorum.

Kasiyerlere sormayın unuttum, bilen varsa buradan sorarak cevabı öğrenebileceğimi düşündüm. Kredi kartı ile ödemek yerine Carrefour'un hediye kartlarıyla bu Amazon hediye çeklerinin ödemesini yapmak mümkün mü?

Dijital kod alışverişi Carrefour hediye kartlarıyla oluyor mu? (sebebini de yazayım, kredi kartı ile tek seferde hediye karta yükleme yaparak sonrasında parça parça alışveriş yapmak için kullanmak istiyorum, bu harcamalarımın bir kısmı da amazon hediye bakiyeleri olacağından bunun mümkün olup olmaması önemli.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    CarrefourSA - 24 - 30 Ağustos - Sayfa 1
    https://www.carrefourkatalog.com/24-30-agustos/page/1

7 günlük katalog.

• 0.7'lik sularda indirim vardı, duyurulur.

• @Kampanyaavcı

Üstat selamlar...Carrefour hediye kartları da ne yazık ki chippin ile alamadım..500+100 2 adet aldım,ödeme ekranına geldi ama ekranda sadece banka kartı çıkıyor,poca ve paycell gibi debitlerle ödeme chippin ekranda çıkmıyor ,kayıtlı olmasına rağmen..600'e 230 iade olacaktı ama olmadı.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    ekranda sadece banka kartı çıkıyor,poca ve paycell gibi debitlerle ödeme chippin ekranda çıkmıyor ,kayıtlı olmasına rağmen

Yukarıdaki kısmı anlamadım, ön ödemeli kart mı olmuyor yoksa chippinde ön ödemeli kart mı olmuyor? ", migrosta ekranlarında chippin gözüküyor ama tıklayınca 'geçerli değildir yazıyormuş.

Migros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) Konusuwww.carrefoursa.com
    Hediye Kart | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/hediye-kart

ben de az önce siteden bakıyordum gelip buraya yazacaktım, hediye kartı satışlarında nakit, debit kart ve kredi kartı ile ödeme alınır.

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt

Chiipin no girdi,ödeme ekranı da geldi.Ama poca ve paycell de kayıtlı olmasına rağmen chippin ödeme ekranında sadece paracard bonus çıktı,diğer ikisi çıkmadı...Banka kartında bakiyem olsaydı ödeme yapacaktım..Bunu da zaten daha sonra deneyeceğim..Sonucu paylaşırım.

• 350ml; 35 plakalı sehir ismindeki içecekler 179.9 liraydı, litresi 514e geliyor böyle.. (litrelikler 650 normalde)

• Yine 1 haftalık katalog;

Migros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) Konusu
    CarrefourSA - 31 Ağustos - 6 Eylül - Sayfa 1
    https://www.carrefourkatalog.com/31-agustos-6-eylul/page/1

@Moldova_lover usta sen bu satırları okurken çok uzaklarda olacaksın ama bugün bir Csa'ya gittim hediye kartına bakiye yüklerken chippini kullanabilir miyim diye sordum kasaya gitmeden 'ekranda chippin ile ödeme yöntemi olsa bile merkeze mail atıp sormam lazım, normalde nakit veya kartla yüklenebiliyor' dedi. Ben de o kişiyle uğraşmak istemediğim için çıktım. Sonra başka şubeye gittim, orada baktım ki kartlara istediğimiz tutarı yükleyemiyoruz, bakiyeli kartları satın alıyoruz, migrostaki gibi istenilen tutarda olmuyormuş. Aynı anda birden fazla kart satın alırken bazen kart bakiyesi aktiflenmiyormuş, 3 ünü de ayrı geçip tek seferde ödeyemiyormuşuz.

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.