< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 23 Ekim 2023; 15:57:43 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 23 Ekim 2023; 15:57:43 > |
Migros ana konudan ayrılıp gelenler +1
|
Hiçkimseye göndermiyorlar zaten.
Bütün gün taşıma yapan zavallı görevliye hammallık yaptırarak Carrefourdan intikam alacağını mı zannediyorsun. Haklı olsanız da yönteminizi doğru bulmadım |
sayılı gün kaldı. iki kadeh parlatmanın "suç" sayılmayacağı , normal zamanlara dönmemize. üstümüze çöken bu kabus da bitecek.
|
Adamlar tabletimi göndermedi, tablet parası kadar zarar ettireceğime and içtim. Kapıda ödeme 1000 TL ilk sebze meyve siparişi verdim. Bugün aradılar sipariş hazırmış. Kapıdan döndüreceğim onları. Ben de stokta para kalmadı deyip geri göndereceğim. Bakalım güzel mi oluyormuş..
|
ülkeyi öyle bir hale getirdiler ki, alkol deyince, terör demiş gibi aksettiriyorlar insanlara. siyasal islam gitmeden, rahat nefes almak mümkün değil. kimse alkol indirimini rahatça yazamıyor yani.
|
Ne zaman carrefourdan alışveriş yapsam benzer bir durumla karşılaşıyorum. Bu sebepten ürünleri geçerken fiyatları takip ediyorum. Muhakkak bir hata çıkıyor. Durumu iletince reyona benimle birlikte bir görevliyi gönderip fiyat etiketine baktırıyorlar, tabii dediğim gibi çıktığı için görevli etiketi alıp kasaya götürüyor ve buum kasiyerin sihirli dokunuşlarıyla fişin en altında bir not "İskonto -xxTL". Bir kere yapmaya yanaşmadılar, ama haklarımı bildiğimi farkedince yapmak zorunda kaldırlar. Reyonda yazan neyse o arkadaşlar fazlasını kesinlikle ödemeyin, Gümrük ve Ticaret bakanlığının Fiyat Etiketleri Yönetmeliği'de aldığı karar açık ve net:
MADDE 10 – (1) Malın satış fiyatı ile kasa fiyatı arasında fark olması durumunda tüketici lehine olan fiyat uygulanır. Bu arada bunu her mesajımda dile getireceğim: Sıcak fırsatlar bölümü misafirlere kapalı olsun. |
Migrostaki bazı kampanya tarihleri
7-20 Kasım arasında; -Oyuncaklarda %25 indirim(katalog ürünleri,aldım bitti ürünleri,akülü araçlarve çocuk bisikletleri hariç), -Çocuk kitaplarında, Oyun hamurlarında %30 indirim, -Mtoys oyuncaklarda(aldım bitti hariç), Rapoli yumurtalarda %40 indirim, 8-10 Kasım arasında; -Paketli peynirlerde 2.si %50 indirim (Katalog, Migros, Onsüt, Başçı markalı ürünler hariç), -Piliçlerde indirim olacak (katalog hariç), -Lisanslı çocuk çoraplarında 1 alana 1 hediye 11-13 Kasım arasında; -Uzman kasap taze-donuk köftede ve sakatatlarda indirim olacak, -Şampuan ve saç kremlerinde %30 indirim(katalog ürünleri hariç), 11-20 Kasım arasında; -Kırtasiye ürünlerinde %40 indirim(fotokopi kağıdı hariç) 14-16 Kasım arasında; -Paketli sucuklarda 2.si %50 indirim, -Tahıl-meyve barlarında %30 indirim(Katalog ürünleri, Migros ve Mlife marka ürünler hariç)+17 Kasım, -Çikolata ve çikolata kaplamalı barlarda %30 indirim(Migros marka ürünler hariç), -Yüz ve cilt bakım ürünlerinde %60 indirim(Katalog ürünleri, bepanthol ürünleri hariç), 14 Kasımda dana etlerinde, 15 Kasımda kuzu etlerinde indirim olacak. 15-17 Kasım arasında Body pure çoklu paket çoraplarda 1 alana 1 hediye 16-17 Kasım boyunca; -Reçel ürünlerinde %30(Katalog ürünleri, Migros ve Mlife marka ürünler hariç), -Kakaolu fındık kreması krem çikolatada %30(Katalog ürünleri, Migros ve Mlife marka ürünler hariç), -Arı ürünlerinde %30(Katalog ürünleri, Migros ve Mlife marka ürünler hariç)+18-19 Kasım, 17-19 Kasım arasında; -Demlik, bardak, bitki-meyve yeşil ve form çaylarda %25 indirim(Katalog ürünleri, Migros marka ürünler hariç), -Bisküvi, kek, gofret ve çikolata kaplamalı gofretlerde %25 indirim(Migros marka ürünler hariç), -Sütlerde 2.si %50 indirim 20-22 Kasım arasında evcil hayvan mama-aksesuarlarda %40 indirim 21-24 Kasım arasında; -Hijyenik pedlerde 1 alana 1 hediye(Katalog ürünleri, Migros marka ürünler hariç), -Tıraş makinesi ve bıçaklarında 1 alana 1 hediye(Katalog ürünleri hariç), -Prezervatiflerde 1 alana 1 hediye(Katalog ürünleri hariç), -Pillerde %40 indirim+25 Kasım 22-25 Kasım arasında; -Sabunlarda %30 indirim(Bebek grubu, katalog ürünleri, Migros marka ürünler hariç), -Çamaşır sularında %30 indirim(Katalog ürünleri, Migros marka ürünler hariç), 23-26 Kasım arasında Ağız bakım ürünleri ve duj jellerinde 1 alana 1 bedava(Katalog ürünleri, Migros marka ürünler hariç), 27-30 Kasım arasında Yüz ve cilt bakım ürünlerinde 1 alana 1 hediye(Katalog ürünleri, bepanthol ürünleri hariç), 29-30 Kasım boyunca filtre ve kapsül kahvelerde 1 alana 1 hediye Rorschach-db'nin paylaşımından derlenmiştir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|