Migros yakın zamanda online yemek siparişi sektörüne girdi. Migros mobil uygulaması içerisinden Migros Yemek’e girebilirsiniz. Mahallenizdeki ve yakınınızdaki restoranlardan yemek teslimatı yapıyor. Rekabet amacıyla şu sıralar güzel kampanyalar mevcut. Diğer Migros konusunda market ürünleri konuşulduğu için Migros Yemek kampanyaları için aktif bir ana konunun faydalı olacağını düşünüyorum. Kampanya gördükçe paylaşacağım. Siz de gördüğünüz kampanyaları ve indirim kodlarını bu konu altında paylaşabiliriz.
AKTİF KAMPANYALAR -İlk siparişe özel 60 TL ve üzerine 35 TL indirim kodu: MERHABA -İlk siparişin ardından tüm siparişlerde 50 TL ve üzeri her sepete anında 15 TL indirim. -Bazı günlerde belirli saatlerde 30-40 TL indirim kampanyaları yapılıyor. Kampanya olan günlerinde bu konu altında paylaşırsak hepimiz faydalanabiliriz. Migros Yemek hangi şehirlerde var? İstanbul, İzmir, Ankara, Eskişehir, Bursa, Adana ve Antalya. 2023’te tüm şehirlerde aktif olacak. Migros indirimleri ana konusu 👇 https://forum.donanimhaber.com/migros-guncel-kampanya-ve-firsatlari-ana-konu--132645733 |
Migros Yemek Kampanyaları ve İndirim Kodu [Ana Konu]
-
-
İstanbul gungorende yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rekabet iyidir. Kampanya takibi için ana konu kolaylık sağlar. Hayırlı olsun
-
Diğer firmalarda kampanyalar azalmıştı. Ayrıca son zamanlarda kampanyalı çoğu siparişimi iptal ettiler. Migros gibi baba bi şirketin sektöre girmesi iyi oldu
-
Konusu vardı zaten. Paylaşılıyor oradan sürekli güncel kodlar.
-
Ooo ben ilk siparişte 35 lira indirimini kullandıydım ama ondan sonraki her siparişte 15’er lira indirimden haberim yoktu Bu kampanya bitene kadar Migros Yemek’ten söylerim artık
-
Geçen akşam milli maç var diye akşam saatlerinde ekstra indirim vardı. Faydalandım. Ara ara böyle saatlik kampanyalar yapıyorlar takip etmekte fayda var.
-
Uygulamaya girdim baktım restoranlar aynı restoranlar
Diğer uygulamalarda hangileri varsa çoğu var
Restoran aynı olduktan sonra uygulama fark etmiyo
Hangisi ucuza denk geliyorsa ben onu kullanırım. Bu hafta ilk sipariş indirimini kullancam
-
Merhaba kodunu kullanarak burger söyledim. 78 liralık menü 43 liraya düştü. Teşekkürler
-
30 Eylül sonuna kadar Money Pay ile ödeme yapınca anında 10 TL geri yatıyor. Diğer kampanyalarla birleşiyor.
İlk siparişte geçerli 35 TL'lik MERHABA koduyla veya ilk sipariş sonrasındaki tüm alışverişlerde geçerli 15 TL indirimle kombo yapabilirsiniz.
10 TL cashback kampanyası tek seferlik geçerli.
-
antalya'ya da gelmiş
-
Konu için teşekkürler. merhaba kodunu kullandım. Üstüne bi de ödemeyi Moneypay ile yaptım. 100 liralık yemek 55'e geldi mis gibi oldu
Uygulamanın arayüzünü sevdim. Karmaşık değil. İki tık tık hemen sipariş veriliyo. Diğer uygulamalardan alışık olduğumuz arayüz var. Sistem hızlı çalışıyor. Yemeklerin resimleri ve içindeki ürünler gözüküyor. Hem yemeğe hem de siparişe not yazılıyor. Yemek arama kısmı da iyi çalışıyor gördüğüm kadarıyla. Yeni sistem olmasına müşteriler restoranlara puan vermiş, yorum girilmiş. İlk siparişimden benim deneyimlerim böyleydi
-
Bugün geçerli 70 TL ve üzerine 30 TL indirim kodu: PERS30
-
1 tane işletme gözüküyor bende
-
Konu takibimizde kalsın. Bu aralar online yemek uygulamalarında güzel fırsatlar çıkıyor belirli belirsiz zamanlarda.
-
Hatırlatma!
MoneyPay ile ödemelerde 10 TL iade kampanyası için bugün son gün.
50 TL üzeri siparişinizi MoneyPay ile öderseniz 10 TL cashback kazanıyorsunuz. Yani anında 10 TL bakiye geri yatıyor.
Diğer kampanyalarla birleştiriliyor. İlk kez sipariş vereceksiniz merhaba koduyla toplam 45 TL indirim oluyor.
-
1 işletme
Yenimahalle/ Ankara
-
-
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam daha birkaç hafta önce buraya da yorum bırakmıştım, "teslim edildi" yalanıyla insanlar mağdur ediliyor; şikayetvar, ekşi sözlük gibi yerlerde aynı konuda çok fazla şikayet var diye. Ama siz yine şanslıymışsınız, iadeniz onaylanmış. Benim siparişim hiç gelmedi, siparişim gelmeyince iki kere canlı desteğe bağlanıp siparişin durumunu sorup gerekirse iptal ettirmek istediğimi söyledim, restorana ulaşamadıkları ve onay alamadıkları için o anda iptal edemeyeceklerini söylediler. Sipariş verme zamanımdan 2 saat geçmişti ki sipariş durumu "teslim edildi"ye döndü, tekrar canlı desteğe bağlanıp bu sefer de para iadesi için kayıt oluşturdum. Ama boşunaymış, kendi müşteri hizmetleriyle olan görüşmelerimi bile hiçe sayıp para iadesini reddetmişler. Kendi müşteri hizmetlerinin bile sipariş zamanı ulaşamadığı restoranın ifadesine göre adamlar bana 90 dakika içinde siparişi teslim etmiş güya! Bir daha bırakın uygulamayı kullanmayı, Migros marketlerinin kapısından içeri adım bile atmam. |
Herkese uzak durmasını öneririm. Şikayet var, ekşi sözlük gibi yerlere bakın herkesin şikayeti benzer. Siparişiniz belli-belirsiz sebeplerden dolayı getirilmiyor ama sisteme "teslim edildi" yazısı düşüyor. Böylece aç kaldığınız gibi paranızdan da oluyorsunuz. 3 hafta geçti param geri ödenmedi, bankaya harcama itirazında bulundum, haftaya da tüketici mahkemesine başvurmayı düşünüyorum. En çok da zamanımı çaldıkları için öfkeliyim. Başkaları da mağdur olmasın diye yazıyorum, başınıza durduk yere iş almayın, benden söylemesi.
|
Benzer içerikler
- deli2go ne demek
- madame coco battaniye 1 alana 1 bedava
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- bim kokoreç fiyat
- afyon eko sucuk yorumları
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X