Ne yalan söyliyim daha önce migros yemeki duymamıştım ilk burda gördüm. İlk siparişe 35 TL indirimi kullanmak için ayıptır söylemesi çiğ köfte sipariş ettim. Diğer uygulamalara göre herhangi bi eksikliğini veya sıkıntısını görmedim. Sonuçta yemeği gönderen restoranlar aynı restoranlar. Rekabet için güzel kampanyalar yaparsalar hepimizin avantajına olur |
Migros Yemek Kampanyaları ve İndirim Kodu [Ana Konu] (2. sayfa)
-
-
Ben de geçen hafta 35 liralık ilk sipariş indirimini kullandım. Sonraki günlerde de burdan sipariş verdim hepsine 15'er lira indirim oldu. Toplam 100 liraya yakın indirim kullanmış oldum. Dediğin gibi rekabet sayesinde müşteri kazançlı çıkıyor
-
Bugün saat 14.00'e kadar geçerli 30 TL indirim kodu: SUPER30
-
Eyvallah hocam sayende öğle yemeğinde kendimi şımarttım Takipteyiz
-
Bugün Migros Yemek'ten herhangi bir sipariş verenlere Cuma günü Migros Hemen'de geçerli 75 TL ve üzerine 25 TL indirim hediye ediliyor.
Görünen o ki Migros'un diğer hizmetleriyle birlikte daha çok kampanya görücez. Migros'u kullananlar için cazip kampanyalar olabilir.
İlk siparişinizde geçerli 35 TL indirim kodu: MERHABA
Sonraki her siparişinizde geçerli 15 TL indirim kodu: BİTMEYEN15
İlk kez sipariş verecekseniz 35 TL +25 TL Migros Hemen indirimi toplam 60 TL'lik indirim
BİTMEYEN15 koduyla sipariş verirseniz 15 TL +25 TL toplam 40 TL indirim
-
BİTMEYEN15 koduyla sipariş verirseniz 15 TL +25 TL toplam 40 TL indirim
Burda yanlışın var; kampanyaya göre 25 liralık indirim migros hemende geçerli. migros yemekte geçerli dememiş
-
Tamam hocam migros hemen indirimi işte. ikisinin toplam fırsatından bahsediyorum ben.
-
gerek ty yemek, gerekse ys ye göre, anlaşmalı lokanta sayısı çok az.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben dün sipariş verdim bugün indirim kod gelmedi gelen var mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam acaba migros sanal markette mi denediniz. 25 tl ndirim migros hemen'de geçerliydi
-
Migros yemeğin en sevdiğim yanı her siparişe 15 TL indirim yapıyo olması
Bakıyorum mesela diğer uygulamalarda kampanya yok veya söyeleyeceğim restoranda kampanya geçerli değil. Giriyom migrostan söylüyom her seferinde 15 TL cepte
-
Bursa da yok. Gelesiye kadar zaten her siparişe 15 tl indirim olayı da biter diye düşünüyorum.
-
migros çalışanısın galiba
yemeksepeti, trendyol ve getir yıllardır sürekli 15-20 hatta daha fazla indirim veriyor
migros un 15 i yetmez
30-40 olunca ben de veriyorum siparişi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hemende denedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen Kozyatağı’da 46 restoran var yazmıştım. Sayı 103’e çıktı. Sürekli yeni restoranlar geliyor. 15 lira bitmeyen indirim kampanyası da devam ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konudan haberim yoktu. Ben her gün dışardan yemek söylediğim için migrosu epey kullandım. Bizim burda da restoran sayısı artıyor. Migrosta sürekli indirim olması güzel. Bazı günler bazı saatlerde 30-40 tl indirim yapıyorlar. O indirimler olmasa bile 15 TL indirim banko zaten. Başka yerden yemek söylemeden önce mutlaka girip migrossa da bakın. Fiyat olarak avantajlı oluyo
-
restoran sayısı artıyor amma minimum sipariş tutarı düşmüyor. çoğu restoran yüksek tutuyor, aynı restoran trendyolda ise daha düşük minimum sipariş tutarı gösteriyor..
-
lokanta sayısı az, sepet tutarı aşırı yüksek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X