Zamanla oturur. Ben her geçen gün iyiye gittiğini görüyorum. Bence indirim oranları, müşteri hizmetleri, restoran sayısı, restoranların migrosu önemsemesi, menülerdeki açıklama detayları zamanla iyiye gidiyo. Bi kaç hafta önceye göre epey ilerleme kat ettiler. Yeni uygulama sonuçta. sepet tutarı falan düşer merak etmeyin |
Migros Yemek Kampanyaları ve İndirim Kodu [Ana Konu] (3. sayfa)
-
-
Bugün sipariş verdim hiç bi sıkıntı olmadı. 35 lira indirim yaptı.
Uygulama olarak diğerlerine göre daha kullanışlı. Basit arayüz var kullanması basit.
Benim için en önemli şey şu oldu.
Siparişe not eklemiştim okuyup yemeği ona göre hazırlamışlar. Bazı sitelerden söyleyince notları takmıyorlar kafalarına göre hazırlıyorlar. Burda hiç bir sıkıntı yaşamadım. İnşallah devamı da sıkıntısız olur. Sürekli kampanyaları takip edip fırsatları değerlendirecem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Migros adamdır. Diğerleri gibi 30 lira indirim için kırk takla attırmıyor. Diğerleri indirim veriyor ama diyor ki “kebap restoranlarında geçerli” “bilmem kaçıncı siparişte geçerli” falan. Migrosta kampanyalar tüm restoranlarda tüm siparişlerde geçerli
Migros sanal market kampanyalarından epey fırsat yakaladım şim burayı da kovalıyom Şu ana kadar 5 kere falan indirim kodu kullanmışımdır. Kampanya açısından şu an için 5 yıldızı aldı benden
Bugün 70 TL ve üzeri tüm siparişlerde geçerli 30 TL indirim kodu: PERS30
-
Bu perşembeyi de boş geçmedik 30 lira indirimi kaptık. Migros sağolsun perşembeleri karnımız sağlam doyuyor
-
Merhaba kodu iptal mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben dün ilk siparişimi verdim 35 lira indirim yaptı bugün yapmıyor mu
-
Geçersiz diyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öğle yemeğini burdan söyledim. 75 liralık yemek 45 liraya indi. Tam günlük limitime denk geldi teşekkürler
-
Bugün Migros Yemek üzerinden sipariş verdim. 45 dakika teslimat süresi yazıyordu. 1 saati geçince Canlı yardıma bağlanmak istedim şaka gibi ama bağlanabilmek için 35. sıradaydım. Migros'u arayıp oradan devam edeyim dedim, müşteri yetkilisi yemek bölümüne bağlıyorum dedi abartmıyorum 25dk. hatta kaldım açan eden yok. Migros müşteri hizmetleri bizi ilgilendirmiyor diyor artık kimi ilgilendiriyorsa. 35 kişi sıra bekledikten sonra artık siparişimi iptal edin dedim kapı duvar, mağaza iptal etmiyor diyor şaka gibi.
Sipariş 1 saat 40dk. geldi.
Sipariş ile sorum yaşarsanız emin olun kesinlikle bir muhatap yok, altyapı kurmadan bu işe girmişler. 30TL kuponları da yerin dibine batsın.
-
Gecikme durumunda restoranla iletişime girerim ben genelde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
50 ye 15 indirim yapıyordu, artık 60 a 15 indirim yapıyor
-
Bugün sipariş vericem diğer uygulamalara da baktım benim söyleyeceğim dükkandan indirim yapan yok. Girdim migros yemeğe 15 lira indirimle yapıştırdım. Bu 15 lira indirim kampanyası hiç bitmesin hep devam etsin
-
Yine indirim var. Bugün saat 14.00-17.00 arası 70 TL ve üzerinde geçerli 30 TL indirim kodu: SALI30
-
Migors yemek yavaş yavaş etkisini artırmaya başladı. Ben dahil çoğu arkadaşım bu uygulamayı da kullanmaya başladı artık. Migrosun en önemli artısı tabi ki kampanyaları. Her gün 15 lira indirim yapıyor zaten de ondan hariç hafta bir iki kere de 30 tl indirim kodu oluyor. Gayet iyi
-
minimum sipariş tutarları ise maksimumda.. aynı restoranlar bir başka platformda daha ucuza minimum sipariş tutarı koyuyorlar
-
bölgemde hem aşırı yüksek sepet tutarı hem de 3-5 tane lokanta var. daha çoook fırın ekmek yemesi lazım bunun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X