< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 13 Şubat 2024; 0:12:23 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) Konusu (110. sayfa)
-
-
Carrefourda malum içeceklerde indirim başlamış bugun, etiketlere de yansımış ancak listeye ulaşamadım paylaşan olur mu acaba :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
paylaşılsa güzel olur.
-
Gemide çalışan elemanlara denilir ya hani onun yarım litresi ₺295
-
Bu nasıl bir şifrelemedir hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
enigma2024 ben de çözemedim.
-
bahriyeli, gemici, denizci ,miço ... daha da aklıma gelmiyor. tutturdum mu?
tayfa rakı mı hocam 😂😂
Korsanları referans alırsak rom olabilir
Edit ; Fiyatlara baktım dediği fiyata mümkün değil , anasonlu içecek olabilir diyeceğim de 539tlden o fiyata düşürmezler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 13 Şubat 2024; 23:47:38 >
Arkadaşlar merhabalar,
Migros ve CarrefourSA için chip pin ile ödeme yaparken Finansbank kartının puanını seçerek ödeme yapabiliyor muyuz? Normalde Finansbank puanı geçmiyor ise bile bu yöntemle mümkün mü acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes anlar diye düşünmüştüm ama daha açık olayım öyleyse
Nays ile de %10 iade gelecek güzel alışveriş oldu
-
Normal fiyatı 479tl Genel mi indirim diğerlerini de kapsıyor mu?
Bu benim aldığım 35 olanından bile ucuza satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yani her boyunda indirim yoktu. En azından benim gördüğüm raftaki fiyatları öyleydi kasaya gidip tek tek okutmadım ama herhalde indirim olsaydı bunun etiketini değiştirdiklerine göre diğerlerini de değiştirirlerdi diye düşündüm. Zaten öyle her şeyde indirim yoktu. Her ürün grubundan birkaç çeşit seçmişler indirime sokmuşlar. Konsept olarak Mini olan mağazalarda zaten hiç indirim göremedim biraz büyük olan mağazalara bakmak daha iyi.
-
Evet 35lik normal fiyatı 349tl
Teşekkurler hocam
35liklerde yeşil tekirdağ 245, premium efeler 280, premium yeniler 310, sarı zeybek 340 civarı. premium viskilerde güzel fiyatlar var
-
-
Merhaba Arkadaşlar. İndirimde olan Malum içeceklerin fiyat listesi excel dosyası halinde elimde var. Ancak bir türlü buraya ekleyemedim. Sayfaya ekleyecek biri varsa bana mail adresini verebilir. Gönderirim.
Excel içerisinden ekran görüntüsü alıp yükleyin buraya hocam parça parça. En pratiği.
Dosya 576 sayfa.
Excel dosyasının kendisini aşağıdaki yere yükleyip linki burada paylaşın hocam o halde:
https://dosya.co/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X